gül bu ay sıkı rejimdeyim hiç tartılmıycam az yiycem ay sonu çok güzel olacak diyorum sirkeli su spor çorba meyva salata hep böyle beslencem bir ay boyunca 2010 kiloları alıp gidecek:)
gül bu ay sıkı rejimdeyim hiç tartılmıycam az yiycem ay sonu çok güzel olacak diyorum sirkeli su spor çorba meyva salata hep böyle beslencem bir ay boyunca 2010 kiloları alıp gidecek:)
günaydın alindacım yenimi uayndın kız neler yapıyrosun
alinda doktora gitme imkanın varsa onu dinle öyle diyet yap
troid hastası isen doktorun sana verebilceği tek diyet 1800 kalori olanı o diyetlede 64e kadar iniyorsun ve orda kalıyor inaşlah sana onu vermez bana vermişti belli bi süreden sonra duruyor
alindacım dikkatli ol valla diyet ugruna sağlıgından olma
kızlar ya bugün nedense canım iş yapmak istemiyor 3gündür tatil olunca zor geldi
bende muhabbetin orta yerine damlıyım bari
alindacım geçmiş olsun hayatım kendine dikat et şu çörek otu olayını banada anlat burda okumuştum ama acaba gerçekten kilo verdiriyormu ya :) verdiriyorsa seve seve paket paket yerim vallaDD
gülüm benimde hiç canım bişey yapmak istemiyor ama istemesede suyla ugraşmak yetiyor
hosgeldin canim a.s. dedigim gibi gayet iyiyim sükürler olsun, fakat tedbirli olmakta fayda var a.s Bende burada okudum zaten cörek otunun faydasini, buraya birisi yazmisti, hatta ekstradan bir baslaikta acti. Tane olarak yemesi cok zor, ilk gün ölüyorum sandim :roflol: makina ile cektim, toz halinde 1 bardak su ile yutuyorum, ac karnina tabii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?