Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

tamam ozaman elma sirkesi alayım üzümlü yaptım çok güzeldi tadı çay gibi içtim inş elma sirkeside güzeldir

gül bu ay sıkı rejimdeyim hiç tartılmıycam az yiycem ay sonu çok güzel olacak diyorum sirkeli su spor çorba meyva salata hep böyle beslencem bir ay boyunca 2010 kiloları alıp gidecek:)

gül bu ay sıkı rejimdeyim hiç tartılmıycam az yiycem ay sonu çok güzel olacak diyorum sirkeli su spor çorba meyva salata hep böyle beslencem bir ay boyunca 2010 kiloları alıp gidecek:)

bende öyle cnm artık çok sükür saglık sorunlarımda geçti artık 2010 hepimize ugurlu gelir inşallh pes etmek yokyarından itibaren sirkeli ballı suyumuda içmeye dvm etcem ben 20 gündür ara verdimya bir anda düşmeye başlar kilolar heyecanla bekliyorum beni sevindiren tek şey 20 gün boyunca diyet yapamadım hatda biraz abartdıgım dönemlerde oldu ama kilo almadım hatda 1 kilko verdim 64 kiloyum suan nisana kadar 15 kilo vermm lazım :) güzel havalarda ekstradan sporada gidicem popomu duvarada vurcam su 3ay herşeyi denicem valla hepimiz kurtulcaz kilolardan birbirimize destek olalım opuyorumnanaktan

slm kızlar
hadi bakalım canım kolay gelsin ben dayanamıyorum yaaa
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

66 kiloyum sevgi neyazıkki veremiyorum takıldı 70 dede takılmıştı gitcek inşallah hepimizin kiloları canlarım gülcüm benimde 8 kilo fazlam var şuanda tartılmıycam ay sonuna kadar sürpriz yapcm kendime almam inş:=)))

Günaydin kizlar zemuszemus en temebeliniz benimdir kesin sırnaşık şey pijama üstümde oturuyorum halen. elma sirkesini ictim ( ümrancim üzüm sirkesini bilmiyorum ama elma sirkesi igrenc ) mekik harekitimi yaptim. 1 elma aldim yiyorum simdi .Birazdan da kahvaltimi yaparim. haa ayrica ben cörekotuna da basladim 4 gündür...yerimseniben Sabah kalkinca doktorumu aradim cok gec randevu verdiler ya :çok üzgünüm: bu diet isini konusacaktim, Ben neticede hic birsey yemiyorum, bir gün küt diye düsüp kalkmaktan korkuyorum acikcasi ! Herkese gayet iyiyim diyip duruyorum :kedi: 10 araliktan bu yana yapiyorum, az bir zaman da degil hani mirmirmirmir Vücuda girmeyen onca vitamin demir magnezyum eksikligi var ! Hafife alinmamali...ayrica su troid bezi deniliyor, bir ölctüreyim, kilo vermemdeki nedenlerden biride olabilir...

alinda doktora gitme imkanın varsa onu dinle öyle diyet yap

hiim ev doktorum benim öyle diyetisyen filan degil ama neticede onunda bilgisi vardir bu konu hakkinda. Gec bile kaldim gitmek konusunda benneyaptımki noel yüzünden kapaliydi doktorum daha bugün acildi, yogunluk yüzünden de 2 hafta sonraya randevu verdiler :bbo: artik sabredecegim o güne kadar ne yazik ki... düsüp kalmazsam tabiiki kaydirigubbakcemile3

troid hastası isen doktorun sana verebilceği tek diyet 1800 kalori olanı o diyetlede 64e kadar iniyorsun ve orda kalıyor inaşlah sana onu vermez bana vermişti belli bi süreden sonra duruyor

troid hastası isen doktorun sana verebilceği tek diyet 1800 kalori olanı o diyetlede 64e kadar iniyorsun ve orda kalıyor inaşlah sana onu vermez bana vermişti belli bi süreden sonra duruyor

Aman agzindan yel alsin, hic gelemem öyle tür diyete ben mafoldumben korkutma beni simdi

alindacım dikkatli ol valla diyet ugruna sağlıgından olma

Elbette canim saglik gibisi varmi :sinifsinif: neyse ben kahvaltimi yapayim artik acikmaya basladim cokacimcoook tatilden sonra calismak zor gelir ama alisirsin gülüm alisirsin :hulya: sana iyi isler,kolay gelsin.

kızlar ya bugün nedense canım iş yapmak istemiyor 3gündür tatil olunca zor geldi

bende muhabbetin orta yerine damlıyım bari
alindacım geçmiş olsun hayatım kendine dikat et şu çörek otu olayını banada anlat burda okumuştum ama acaba gerçekten kilo verdiriyormu ya :) verdiriyorsa seve seve paket paket yerim valla DD
gülüm benimde hiç canım bişey yapmak istemiyor ama istemesede suyla ugraşmak yetiyor

hosgeldin canim a.s. dedigim gibi gayet iyiyim sükürler olsun, fakat tedbirli olmakta fayda var a.s Bende burada okudum zaten cörek otunun faydasini, buraya birisi yazmisti, hatta ekstradan bir baslaikta acti. Tane olarak yemesi cok zor, ilk gün ölüyorum sandim :roflol: makina ile cektim, toz halinde 1 bardak su ile yutuyorum, ac karnina tabii.

anladım canım ben çok seviyorum çörek otunu yerim yani inşallah işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…