anladım canım ben çok seviyorum çörek otunu yerim yani inşallah işe yarar
bende severimde ama öyle cok olunca cok acimsi bir tadi oluyor, yenilmiyor :1no2: kiz burda yazma öyle seyler azar isitmeyelim sonra sırnaşık şey masallah cok mübarek bir bitki, her derde deva, Allah' a sükürler olsun ya :Saruboceq:
bişey olmaz canım biz zayıflarken saglıgımızıda düşünüyoruz ya o bakımdan dimiDDDD
ya arkadaslarim benimle dalga geciyor, kafayi yedin otlarla bitkilerle diye :roflol: cidden düsünüyorumda 1-2 yildir acaip yedim ben kafayi kaydirigubbakcemile3 kilo degil sirf, ilk saclarimla basladim ben bu ot yag bitki isine kaydirigubbakcemile3 herseyin fazlasi zarar derler ya :kedi: Allah korusun artik ...
sorma canım aynen bende öyle şifalı bitkiler kitabı yayınlarsak şaşırmam artıkDD:dance:
kızlar bugün elma diyetine başlamış bulunmaktayım :) hadi bana kolay gelsin tartı 76 kiloyu gösteriyo bakalım ne olacak sonuç .saban kalkınca elma sirkesi içtim.yağsız tost yedim 1 dilim.yeşil çayımı içtimm. elma yedim 1 tane vee spor yapıcam şimdi evde olduğu kadar . akşam yemek yerine de elma yemeyi düşünüyorum bakalım dayanabilicek miyim :))sonuçları yazarım...ama bu defa acayip azmettim hedef 61 olmak....desteklerinizi ve gaza getirmenizi bekliyoruum öpüldünüzz
kızlar naber haftasonu nekadar dikkat etsemde annemin aşüresine böreğine bide mantısına hayır diyemedim ama olsun bugün karşınızda elma diyetine ilk başladığı günki gibi kararlı bir ümran var:))
(yedim yedim şimdi ötüyorum)
sağol alinda çıkmam tartıya .zaten çok tartılmayı sevmiyorum :))) akşamları bi atlatırsam gerisi kolay :)sağolsun eşim öyle güzel yemek yiyo ki iştaha gelmemek mümkün değil. en iyisi yanında durmamak :) bi öneriniz var mı bunla ilgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?