Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

En genel Olarak Çörek Otunun Faydaları Şu Şekilde Sıralanabilir;

• Mikrop, virüs ve mantarlara karşı öldürücü tesire sahiptir.
• ıfraz boşaltıcı ve solunum borusunu genişleticidir.
• Kansere karşı koruyucu etkisi vardır.
• Kan şekerini düzenler.
• Yorgunluk halini giderip zindelik verir.
• Damar hastalıklarını önler.
• Cinsel gücü arttırır.
• Hazmı kolaylaştırır.
• Vücuttaki toksinleri süzerek atar.
• ıdrar söktürücü özelliği ile safraya iyi gelir.
• Yaraların çabuk iyileşmesini ve hücrelerin yenilenmesini hızlandırır.
• Alerjileri önler. Çörekotu
• Savunma sistemini dengeler.
• Hormon sistemini ve ruh hâlini sağlamlaştırır.

anladım canım ben çok seviyorum çörek otunu yerim yani inşallah işe yarar

bende severimde ama öyle cok olunca cok acimsi bir tadi oluyor, yenilmiyor :1no2: kiz burda yazma öyle seyler azar isitmeyelim sonra sırnaşık şey masallah cok mübarek bir bitki, her derde deva, Allah' a sükürler olsun ya :Saruboceq:

bişey olmaz canım biz zayıflarken saglıgımızıda düşünüyoruz ya o bakımdan dimi DDDD

Kizlar simdi msn den bir arkadasimla konustum da...gecen sene kilo vermek icin denemis, fakat o cigneyerek yemis, 1 hafta sonra hastahanelik olmus kaydirigubbakcemile3 bogazi tahris olmus...ve yememis ogün bugün cörek otunu kaydirigubbakcemile3

bişey olmaz canım biz zayıflarken saglıgımızıda düşünüyoruz ya o bakımdan dimi DDDD

ya arkadaslarim benimle dalga geciyor, kafayi yedin otlarla bitkilerle diye :roflol: cidden düsünüyorumda 1-2 yildir acaip yedim ben kafayi kaydirigubbakcemile3 kilo degil sirf, ilk saclarimla basladim ben bu ot yag bitki isine kaydirigubbakcemile3 herseyin fazlasi zarar derler ya :kedi: Allah korusun artik ...

sorma canım aynen bende öyle şifalı bitkiler kitabı yayınlarsak şaşırmam artık DD:dance:

kızlar bugün elma diyetine başlamış bulunmaktayım :) hadi bana kolay gelsin tartı 76 kiloyu gösteriyo bakalım ne olacak sonuç .saban kalkınca elma sirkesi içtim.yağsız tost yedim 1 dilim.yeşil çayımı içtimm. elma yedim 1 tane vee spor yapıcam şimdi evde olduğu kadar . akşam yemek yerine de elma yemeyi düşünüyorum bakalım dayanabilicek miyim :))sonuçları yazarım...ama bu defa acayip azmettim hedef 61 olmak....desteklerinizi ve gaza getirmenizi bekliyoruum öpüldünüzz

kızlar naber haftasonu nekadar dikkat etsemde annemin aşüresine böreğine bide mantısına hayır diyemedim ama olsun bugün karşınızda elma diyetine ilk başladığı günki gibi kararlı bir ümran var:))
(yedim yedim şimdi ötüyorum)

pufidik kolay gelsin sana canim :lepi: acikinca yiyebilirsin elma. 1-2 elmayla gün gecmez. Azmin oldugu müddetce diyetine zevkle devam edersin, unutma :dance: cumadan cuma tartilma günümüz var. Kendini tut cumaya kadar tartiya cikma kaydirigubbakcemile5

sağol alinda çıkmam tartıya .zaten çok tartılmayı sevmiyorum :))) akşamları bi atlatırsam gerisi kolay :)sağolsun eşim öyle güzel yemek yiyo ki iştaha gelmemek mümkün değil. en iyisi yanında durmamak :) bi öneriniz var mı bunla ilgili

:roflol: ötüyorsun ötüyorsun klava:
eh arada olabilir öyle kacamaklar canim, abartmamak sartiyla tabii sırnaşık şey ahh ahh annecigim sagolsaydi da bende yeseydim herseyini senağlama Annelerinizin kiymetini bilin arkadaslar, Allah eksikligini göstermesin kimseye :Saruboceq:

sağol canım:) inş bahara kadar kiloları atarız kabanım çıktığında saklıycak bişeyim olmasın istiyorum birsürüde düğün var off offf

alinda başın sağolsun canım ben biliyorum üzmemeye çalışıyorum allah onları başımızdan eksik etmesin

Merak insani acaip sevke getiriyor canim,inan bana hihoyyyt daha bir heyecanla diyet yapiyorsun, yani bana öyle geliyor a.s ben yalniz yasadigim icin ,Allah tan öyle bir derdim yok, evde yemek pisirmiyorum ,oh ne güzel yakaydirigubbakcemile3

kızlar irtibatı kesmeyelim uygun olduğumuzda rapor verelim birbirimize olmaz mı..böyle daha kolay olcak sanırım .. kendinize iyi bakın şimdilik kaçıyorum bennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…