Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

sağol canım:) inş bahara kadar kiloları atarız kabanım çıktığında saklıycak bişeyim olmasın istiyorum birsürüde düğün var off offf

Aynen canim. O duyguyu iyi bilirim, orani burani saklamak,cekinmek insanin zoruna gidiyor resmen ! Yaza kadar daha zaman cok, o yüzden rahatim veririz veririz :teytey:

alinda başın sağolsun canım ben biliyorum üzmemeye çalışıyorum allah onları başımızdan eksik etmesin

Tesekkür ederim ümrancim. amin amin :Saruboceq:

kızlar irtibatı kesmeyelim uygun olduğumuzda rapor verelim birbirimize olmaz mı..böyle daha kolay olcak sanırım .. kendinize iyi bakın şimdilik kaçıyorum bennn

Bizler hep buradayiz canim,merak etme sen, birlik icindeyiz kaydirigubbakcemile5 Daha da kalabaligizdir ayrica, bazilarimiz yok simdi, Sehnaz diye bir arkadasimiz var, listeyi düzenliyor, senide ekler listeye a.s görüsmek dilegi ile :enbuyukkk: Ben de az hava almaya cikayim disariya, karli heryer ama olsun..arkadasa ugrar bir kahvesini icerim canim cektii şakkıdı

boşver kız evlenipte ne yapcan bende 26 yasındayım ama inn gönlüme göre birini bulana kadar evlenmeyide hiç düşünmüyorum sonuçta bir ömür onnla geçicek dimi şimdi biz günümüzü gün edelim :)

kızlar yarından itibaren çok sıkı diyete girecegim için bugünden cnm ne istiyorsa yiyorum sonradan kaçamak yapmıyayım diyedelikafadulden

hahaha evlen diyenede bakin kaydirigubbakcemile3 yok yok kafayi bozdum artik herseyle, bu sene evlenecem ama kafama uygun biriyle, öyle önüme gelenlede evlenmem sengözlerimebaksanab Bosuna kilo vermekle ugrasmiyorum -tatlicadiarzu-
Sakasi bir yana da, kismet isi bunlar...evlenmek icinde asla evlenmeyi düsünmedim ben. ehh yas ilerleyincede insan daha bir secici oluyor iste. birde burcumdan dolayi acaip kararsiz bir zatimdir -tatlicadiarzu- Allah' a biraktim artik... ben artik cikiyorum gülüm görüsmek dilegi ile opuyorumnanaktan

selam arkadaşlar bütün elma diyeti olaylarını okudum acayip gaza geldim. bende yarın başlamayı düşünüyorum yanlız bir sorunum var benim 7aylık bir oğlum var hala onu emziriyorum bir sakıncası olurmu bu elma diyetinin ? benimle aynı durumda olan ve bu diyeti yapan varsa bana bilgi verirse memnın olurum. şuan 81 kiloyum 15 kilo vermem lazım. bana şans dileyin.

kızlar trt1de ender saraç çok güzl şeyler anlatıyor izleyin tavsiye ederim diyetimize katkısı olur

kızlar dik oturan bir insan 2 3 kilo daha zayıf görünüyormuş ve dik duran insanda enerji akışı daha iyi oluyormuş birde doğru nefes almak gerekiyormuş

buurundan nefes alıp burundan nefes vermek gerekiyormuş yanlış nefes almak özellikle kış aylarında çok daha kolay kilo alımına sebep oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…