Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

selam kızlar, nasılsınız ,bugün pek girip birşey yazasım gelmedi gül gibi benimde keyfim kaçık biraz gibi, dengem bozuldu şu kilolar yüzünden, e dünde haftasonu , frenleyemedim yine fazla , yani değişiğim ya bugün :s

büşra ç.dısımısın
sen ç dışısın hayatım ben öyle görnyrm

herkeste aynı heralde canım hoş geldin sanırım biraz diyeti koyverdik ya hepimizin moraller bozuk birde kış aylaında kilo vermek çok zorlaşıyor

slm ne olsun valla oyalanıyoruz sendemi kaçamak yaptın kız hafta sonuklava: hadi ben yaptım diyetde değildim sana ne oluyor kaçamak yapıyorsun ne güzel ii gidiyordusenn klava: işim şakası biyana da tatilden sonra çalışmak kötü oluyor ya hiç sevmiyorum hafta başını akannehir

sen ç dışısın hayatım ben öyle görnyrm

herkeste aynı heralde canım hoş geldin sanırım biraz diyeti koyverdik ya hepimizin moraller bozuk birde kış aylaında kilo vermek çok zorlaşıyor
evet canım sanırım öyle, zor gidiyor kilolar ne yapsak bilmiyorum en mantıklısı uzun, vadede kalıcı vermeye çalışmak sanırım, şu montignac da fena değil gibi aslında aç kalmadan zayıflanıyor, verenler de çok iyi vermişler , kitabınımı alsak, bir o kaldı denemediğiim

ben artık çok takmamaya çalışıcam canım taktıkça sanki dahada kilo alıyorum yedigim herşey gözümde okadar büyüyorki birkaç grisini bile yesem fazla gelmeye başladı otomatik olarak kilo gibi görüyordum herşeyi şimdi daha az takınca yedgim herşeyi yaktıgımı hissediyorum beynimi böyle yönlendirmeye çalışıcam artık :)))

ayy evet yaptım çok değil diyeceğim çok çok, aşure ve kadayıf dolması, akşam makarna patates ohoo yemişimde yemişim olmuyor bu şekilde ya bir çözüm bulmak lazımm uff uff, sen işten şikayet ediyosun bende iş arıyorum evde olmakda zor

Aman agzindan yel alsin, hic gelemem öyle tür diyete ben mafoldumben korkutma beni simdi
:sinifsinif:ay ben yapmıştım 8 ayda verdim o 4 kiloyu kabus gibiydi
aynı kilodayız canım ben de hiç tartılmam tartım yok çünkü laelaelaelaelae yarın gelicek sipariş verdim ikimiz bi inelim kız 60 a 55 e valla alıştım iyice ben cumartesi başladım ama sanki 1 kilo gitti şişkinliğim indi

buurundan nefes alıp burundan nefes vermek gerekiyormuş yanlış nefes almak özellikle kış aylarında çok daha kolay kilo alımına sebep oluyormuş
hahhaa o olmadoı işte ben burnumdan nefes alamıyorum :çok üzgünüm: et varda o yüzden demekki ben ondan kilo alıyorum ağızdan alınca ceyran yapıyo demekki delikafadulden

neyse devam edeyim toparlarım umarıım , bir dağıt bir toparlaaa nereye kadarrakannehir sporda yakannehirapamıyorum ne zamandır , kızlaar ya neler oluyoor bizeee bizee neleer oluyor

Arkadaslar bende katilayim araniza... vereliniortak

Bi dengesiz stressli donem yasadim, birden verdim ve daha sonra tabii ki birden aldim
Sert, kasli ve duz olan karnim, vicik vicik bir gobek haline geldi

Boyum: 169 cm
Kilom: 63 (inip cikiyor, en fazla 63)

Bi bucuk senedir aliyorum, veremiyorum-vermiyorum
.
Oysa senelerdir 55 kilonun etrafinda donuyordum :çok üzgünüm:

Tekrar spora baslamam lazim hihoyyyt
Geceleri kendime dur demem lazim yasakkelime
Buraya katirlisam biraz daha motive olurum insallah :jeyyar:

Bi daha cokacimcoook olursam, siz bana :mymeka:

haydin bakalim hep beraber zafere dogru :hooray:

:enbuyukkk:

aynı kilodayız canım ben de hiç tartılmam tartım yok çünkü laelaelaelaelae yarın gelicek sipariş verdim ikimiz bi inelim kız 60 a 55 e valla alıştım iyice ben cumartesi başladım ama sanki 1 kilo gitti şişkinliğim indi

selam sevgi valla başlayalım beraber inelim ben 61 hedefliyorum ama bakalım...:lepi: haa bu arada oğluşumla kolbastı müziği açıp yarım saat tepindik :):sm_cool: tavsiye ederim belimin yan tarafları bir kaşındıı sormayın :)):enbuyukkk: haydi kızlar gazaa :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…