sen ç dışısın hayatım ben öyle görnyrmbüşra ç.dısımısın
selam kızlar, nasılsınız ,bugün pek girip birşey yazasım gelmedi gül gibi benimde keyfim kaçık biraz gibi, dengem bozuldu şu kilolar yüzünden, e dünde haftasonu , frenleyemedim yine fazla , yani değişiğim ya bugün :s
selam kızlar, nasılsınız ,bugün pek girip birşey yazasım gelmedi gül gibi benimde keyfim kaçık biraz gibi, dengem bozuldu şu kilolar yüzünden, e dünde haftasonu , frenleyemedim yine fazla , yani değişiğim ya bugün :s
evet canım sanırım öyle, zor gidiyor kilolarsen ç dışısın hayatım ben öyle görnyrm
herkeste aynı heralde canım hoş geldin sanırım biraz diyeti koyverdik ya hepimizin moraller bozuk birde kış aylaında kilo vermek çok zorlaşıyor
sen ç dışısın hayatım ben öyle görnyrmevet cnm ya benim kapanmış tekrar açtım opuyorumnanaktan
evet canım sanırım öyle, zor gidiyor kilolarne yapsak bilmiyorum en mantıklısı uzun, vadede kalıcı vermeye çalışmak sanırım, şu montignac da fena değil gibi aslında aç kalmadan zayıflanıyor, verenler de çok iyi vermişler , kitabınımı alsak, bir o kaldı denemediğiim
slm ne olsun valla oyalanıyoruz sendemi kaçamak yaptın kız hafta sonuklava: hadi ben yaptım diyetde değildim sana ne oluyor kaçamak yapıyorsun ne güzel ii gidiyordusenn klava: işim şakası biyana da tatilden sonra çalışmak kötü oluyor ya hiç sevmiyorum hafta başını akannehir
toparlanın kızlar ya kaçamkalarda tatilde bitti:)
:sinifsinif:ay ben yapmıştım 8 ayda verdim o 4 kiloyu kabus gibiydiAman agzindan yel alsin, hic gelemem öyle tür diyete ben mafoldumben korkutma beni simdi
aynı kilodayız canım ben de hiç tartılmam tartım yok çünkü laelaelaelaelae yarın gelicek sipariş verdim ikimiz bi inelim kız 60 a 55 e valla alıştım iyice ben cumartesi başladım ama sanki 1 kilo gitti şişkinliğim indikızlar bugün elma diyetine başlamış bulunmaktayım :) hadi bana kolay gelsin tartı 76 kiloyu gösteriyo bakalım ne olacak sonuç .saban kalkınca elma sirkesi içtim.yağsız tost yedim 1 dilim.yeşil çayımı içtimm. elma yedim 1 tane vee spor yapıcam şimdi evde olduğu kadar . akşam yemek yerine de elma yemeyi düşünüyorum bakalım dayanabilicek miyim :))sonuçları yazarım...ama bu defa acayip azmettim hedef 61 olmak....desteklerinizi ve gaza getirmenizi bekliyoruum öpüldünüzz
hahhaa o olmadoı iştebuurundan nefes alıp burundan nefes vermek gerekiyormuş yanlış nefes almak özellikle kış aylarında çok daha kolay kilo alımına sebep oluyormuş
ben artık çok takmamaya çalışıcam canım taktıkça sanki dahada kilo alıyorum yedigim herşey gözümde okadar büyüyorki birkaç grisini bile yesem fazla gelmeye başladı otomatik olarak kilo gibi görüyordum herşeyi şimdi daha az takınca yedgim herşeyi yaktıgımı hissediyorum beynimi böyle yönlendirmeye çalışıcam artık :)))
toparlanın kızlar ya kaçamkalarda tatilde bitti:)
aaa herkes nerde
slm kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?