ya arkadaşlar elma beni çok ama çok acıktırır nasıl yapıcam bilemiyorum 1tane yesem mile midem başlar kazınmaya ve 2katı yerim nasıl yapıcam ?sizi nasıl tok tutuyor anlamadım vallabilmiyorumkismile
slm herkeseee...
bugun dıyetımın ılk gunu BİSMİLLAH :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
sabah kalktım tartıldım tam tamına 74.8 kafamçokkarıştı uuffmirmirmirmir
cooook elma yemem lazım cookkkksempatiksalakcinni
kahvaltımıda yaptım...
ben her sabah tartılıyorum tartılmadan gectım 1 haftayı 3 gun bıle duramamhihoyyyt
sıze hergun yazmaya calısıcam oglusum ızın verdıkce
optuuummmma.s.
Bir sorum daha olacak, elmayi cignemek zorundamiyiz yoksa renedleyipde yesek olurmu?
benim dis sorunum var bu yüzden okadar elmayi cigneyerek yiyemem.(
Bir sorum daha olacak, elmayi cignemek zorundamiyiz yoksa renedleyipde yesek olurmu?
benim dis sorunum var bu yüzden okadar elmayi cigneyerek yiyemem.(
mrb kızlar nasılsınız ben çok fazla ugrayamıyorum babannem rahatsız 20 gündür hastanede kalıyorm özledim sizi inşallh 15 gün sonra daha sık giricem çünkü suan diyet falan yapamıyorum 65 kiloda kaldım. ama inşallh 15 günsonra tekrar başlıcam yoyocum seni kocaman öpüyorum. kaçmadım yani alindacım sanada geçmiş olsun dikkat et kendine ok. yeni katılan arkadaşlarımızın hepsi hoşgeldiniz inşallh saglık bi şekilde hepberaber kilolrımızı veririzopuyorumnanaktan
inş.veririz canım . buarada babaannene geçmiş olsun inş. hemen iyileşir a.s.
canım benm gecmiş olsun ya cok uzuldum15 gün sora seni beklıorum bidenem tekrar beraber baslayalm bu sefer finali görcez insallahbayanssulusmile bende seni koskocaman öptümmopuyorumnanaktan
inşallah hemen kurtulursun kilocuklarından fıstık anne olursun zemuszemus
ılk gun berbat otesı gectısenağlama
tamam aclık vs yok ama acayıp tansıyonum dustu
ben 2. kattayım 5. kattakı arkadasa kucagımda 1 yasındakı oglumla cıkarken gozlerım karardı
kapıda artık dusmek uzereydımkı kapıyı actı arkadas
hemen gectım uzandım tuzlu ayran fln....
ya ne yapmam gerekıyo benım sımdı?
elmalarımıda duzanlı yıyodum
yardım lutfen
cvp lutfeenn...
gul1984 kullanıcısından
mrb kızlar nasılsınız ben çok fazla ugrayamıyorum babannem rahatsız 20 gündür hastanede kalıyorm özledim sizi inşallh 15 gün sonra daha sık giricem çünkü suan diyet falan yapamıyorum 65 kiloda kaldım. ama inşallh 15 günsonra tekrar başlıcam yoyocum seni kocaman öpüyorum. kaçmadım yani alindacım sanada geçmiş olsun dikkat et kendine ok. yeni katılan arkadaşlarımızın hepsi hoşgeldiniz inşallh saglık bi şekilde hepberaber kilolrımızı veririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?