Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

ya arkadaşlar elma beni çok ama çok acıktırır nasıl yapıcam bilemiyorum 1tane yesem mile midem başlar kazınmaya ve 2katı yerim nasıl yapıcam ?sizi nasıl tok tutuyor anlamadım vallabilmiyorumkismile

Ben bir yerde bu konuyla ilgili birşey duymuştum. Elmanın kabuğunu hafifçe tırnağınızla ya da herhangi bişeyle aşındırıp o kokuyu bir iki dakika içinize çektikten sonra tokluk hissi veriyormuş. denemeni tavsiye ederim. Daha önce denemedim gerçi aklıma gelmemişti ama denemekte yarar var.
Ayrıca diyet süper bir şeye benziyor. Arkadaşla hemen uygulamaya koyulcaz. Çok teşekkürler paylaşım içinde :)

Cok güzel bir siyetebenziyor, benimde 2-3 kg fazlaligim var, kurtulmak istiyorum bunu deneyecegim, spor zaaten yapiyorum,
bununla kac ay yapip kac kilo verdiniz arkadaslar?
Ve diyet sonunda kilolari geri alan varmi?
Konu cok uzamis tüm yazilanlari okumak mümkün degil.

Hepinize kolay gelsin, simdiden tskler cvp lar icin.

Bir sorum daha olacak, elmayi cignemek zorundamiyiz yoksa renedleyipde yesek olurmu?
benim dis sorunum var bu yüzden okadar elmayi cigneyerek yiyemem.(

slm herkeseee...
bugun dıyetımın ılk gunu BİSMİLLAH :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
sabah kalktım tartıldım tam tamına 74.8 kafamçokkarıştı uuffmirmirmirmir
cooook elma yemem lazım cookkkksempatiksalakcinni
kahvaltımıda yaptım...
ben her sabah tartılıyorum tartılmadan gectım 1 haftayı 3 gun bıle duramamhihoyyyt
sıze hergun yazmaya calısıcam oglusum ızın verdıkce
optuuummmma.s.

inşallah hemen kurtulursun kilocuklarından fıstık anne olursun zemuszemus

Bir sorum daha olacak, elmayi cignemek zorundamiyiz yoksa renedleyipde yesek olurmu?

kiloya göre verme değişiyor e tabi bünyeye görede.haftada 4de veren olmuş 5,6da.değişiyor yani . elmanın kabuğu kilo verdiriyor asıl . fırına filan verip yiyenler olmuş .

rendele cnm istersen öyle dene onuda denemstk ya kabuğuyla rendele yada kabugunu soy katur kütür kabugunu sonradn ye ama mutlaka kabugnuda ye kolay gelsinn

hepinize kolay gelsn kzlar öpüorumopuyorumnanaktan

canım benm gecmiş olsun ya cok uzuldum 15 gün sora seni beklıorum bidenem tekrar beraber baslayalm bu sefer finali görcez insallahbayanssulusmile bende seni koskocaman öptümmopuyorumnanaktan

canım benm gecmiş olsun ya cok uzuldum 15 gün sora seni beklıorum bidenem tekrar beraber baslayalm bu sefer finali görcez insallahbayanssulusmile bende seni koskocaman öptümmopuyorumnanaktan

çok saol cnm ya allh nasip ederse 15 gün sonra hiçbir kuvvet diyetimi bozamaz artık yazda geliyor daha çok sitrese girmeye başladım

ya kızlar bende dun basladım ama reglıme ıkı gun var elma dıyetımı tam olarak yapıyorum ama regl yakın dıe ya da reglıyım dıye kılo veremıcemmı

ılk gun berbat otesı gectısenağlama
tamam aclık vs yok ama acayıp tansıyonum dustu
ben 2. kattayım 5. kattakı arkadasa kucagımda 1 yasındakı oglumla cıkarken gozlerım karardı
kapıda artık dusmek uzereydımkı kapıyı actı arkadas
hemen gectım uzandım tuzlu ayran fln....
ya ne yapmam gerekıyo benım sımdı?
elmalarımıda duzanlı yıyodum
yardım lutfen

selam kızlar bende bu diyete yapmak istiyorum
sadece 1 tane sorum var ekşi elma yerine normal elmalardan yesekde olurmu

cvp lutfeenn...

slm arkadaşlarr nasıl giidiyor diyetler bende ara wermiştim yarın tekrardan aranıza dönüyorum

ayçacım bende ilk yaptıgımda ilk günü çok kötü olmuştum baş ağrısından ölcek gibidim walla benimde çok yaramaz bir oğlum war ve sürekli ayaktayız o yüzden dinlenme şansımda yoktu çok kötüydüm cnm ama 2. gün alıştım hiç bir sorun yaşamadım umarım seninde öyle olur cnm

fatoş20 bence diger elmalardanda tüketebilirsin cnm hepsinin kalorisi aynı aldıgın kaloori degişmiycek zaten sadece yeşil elmanın daha çok yağ yaktını duydum ekşi oldugu için ama çok çokta fark olacagını zannetmiyorum cnm kırmızı elmaylada yapanlar war daha önce okumuştum

hepimize kolaylık versin Allah zemuszemus opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

slm arkadaşlarr nasıl giidiyor diyetler bende ara wermiştim yarın tekrardan aranıza dönüyorum

ayçacım bende ilk yaptıgımda ilk günü çok kötü olmuştum baş ağrısından ölcek gibidim walla benimde çok yaramaz bir oğlum war ve sürekli ayaktayız o yüzden dinlenme şansımda yoktu çok kötüydüm cnm ama 2. gün alıştım hiç bir sorun yaşamadım umarım seninde öyle olur cnm

fatoş20 bence diger elmalardanda tüketebilirsin cnm hepsinin kalorisi aynı aldıgın kaloori degişmiycek zaten sadece yeşil elmanın daha çok yağ yaktını duydum ekşi oldugu için ama çok çokta fark olacagını zannetmiyorum cnm kırmızı elmaylada yapanlar war daha önce okumuştum

hepimize kolaylık versin Allah zemuszemus opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Acil sifalar diliyorum canim :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…