çokta kısa değilim ya 1.60 boyum :) 17 yaşındayım daha uzarım heralde :) tabi istersin dapdar giynip ortalarda salındığını düşünsene kaydirigubbakcemile2
uzarsın cnm yirmi yaşına kadar ben 22 yaşındayım mesela uzamam durdu ya ne güzel demişsin dar kıyafetler falan ahhhhh keşke dedim ben de keşke başarabilsem ama öyle bi bünyem var ki bir gün dikkat etmesem ertesi gün tartıda bana yol su elektrik olarak geri dönüyor ama bu sefer inş. başarıcam kk sizler ve azmim sayesinde YAAA BANANE BEN DE GÜZEL KIYAFETLER GİYMEK İSTİYORUMMMopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
İnşallah giyersin canım . zayıflamaya başladığında haber verirsin artık :)
haftaya başlıyorum cnm inş. kilo verdikçe yazıcam ah bir 58 olsam kendimi mağazalara atıcam kaydirigubbakcemile3
tabiki yazarım canım . yazın evde oturmaktan 57 kilo olmuştum boy fakiri ve yapılı oluncada baya tombul modundaydım :) zar zor 55e inmiştim . şuan 52,5 kiloyum . benim sorunum yanlarım çok vardı ve şuan baya bi inceldi . ben günde sadece 1dilim kepek ekmeği yedim çünkü elmayı az yiyorum . okadar kilo elma midemi buruşturuyor sanki . ayrıca 2,5 liitre su içiyorum . sabahları aç karnına 1 litreyi bitiriyorum çok süper hissediyorum kendimi :) limonlu ılık su içiyorum aç karnına günde 1tanede yeşil çay . az içiyorum çünkü tadı çok kötü geliyor bana . umarım yardımcı olmuşumdur . kilon fazlaysa benden daha hızlı verirsin bunuda unutma yerimseniben
selam kızlar. Benimde acilen kilo vermem lazım. Bıktım şu fazlalıklarımdan. Artık kıyafetlerimin içine giremiyorum. Ya kızlar bu diyetle ne kadar kilo verilebilir? Ben sanırım şuan 75 kiloyum. boyumda 1.65. evet fazlalığım çok kızlar. bu dıyeti uyguluyacam ama önce şu regl im bitsin istiyorum. Yoksa iyice halsiz kalırım. Cuma başlarım bende bu diyete ama önce biraz bilgi almak istedim sizlerden.Nasıl yapılcak sporda yapsam 1 ayda 10 kilo gider mi? Yapanlar yardımcı olur bilgi verirse seviniirm. hadi size iyi diyetler..
canım spor yaptın mı yaptıysan neler yaptın hihoyyyt
selam kızlar. Benimde acilen kilo vermem lazım. Bıktım şu fazlalıklarımdan. Artık kıyafetlerimin içine giremiyorum. Ya kızlar bu diyetle ne kadar kilo verilebilir? Ben sanırım şuan 75 kiloyum. boyumda 1.65. evet fazlalığım çok kızlar. bu dıyeti uyguluyacam ama önce şu regl im bitsin istiyorum. Yoksa iyice halsiz kalırım. Cuma başlarım bende bu diyete ama önce biraz bilgi almak istedim sizlerden.Nasıl yapılcak sporda yapsam 1 ayda 10 kilo gider mi? Yapanlar yardımcı olur bilgi verirse seviniirm. hadi size iyi diyetler..
elma diyetinin güzide ve de azimli byanları size sesleniyorum artık hiç kimse yapmıyor mu bu diyeti onca sayfa yaptıktan sonra garip kalmış üzüldümm :gitme:
ben başlayalı 9 gün oldu 68 ile başladım su an 65 im ama regli oldum yanı 9 günde sadece 3 kilo verdim
merhaba.biraz sporla destekleseydiniz daha çabuk verebilirdiniz ama buda güzel :) gitsin kilolar bidahada gelmesin zemuszemus
Canım benım günde 500 mekik ve plates yapıyorum yürüyüş yapamıyorum malum hava şartları buda iyidir dediğin gibi 55 i görse idim bir
7 kilo fazlam var elma dieetine basliyorum aksam bozuyorum butun gun super geciyor aksam esim eve gelince aksam yemegi az yiyorum tabi cok az ama pismanim bugunde bole oldu off nasil basaricam bilmiyorum iyice umutsuzluga dustum 1 haftadir ugrasiyorum 3 gun iyi gidiyor sonra dayanamiyorum ac degilim ama yeme istegi oluyor aksamlari sicak yemek istiyorum esimde sagolsun bana hic destekci degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?