Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

çokta kısa değilim ya 1.60 boyum :) 17 yaşındayım daha uzarım heralde :) tabi istersin dapdar giynip ortalarda salındığını düşünsene kaydirigubbakcemile2

uzarsın cnm yirmi yaşına kadar ben 22 yaşındayım mesela uzamam durdu ya ne güzel demişsin dar kıyafetler falan ahhhhh keşke dedim ben de keşke başarabilsem ama öyle bi bünyem var ki bir gün dikkat etmesem ertesi gün tartıda bana yol su elektrik olarak geri dönüyor ama bu sefer inş. başarıcam kk sizler ve azmim sayesinde YAAA BANANE BEN DE GÜZEL KIYAFETLER GİYMEK İSTİYORUMMMopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

İnşallah giyersin canım . zayıflamaya başladığında haber verirsin artık :)

elma diyetinin güzide ve de azimli byanları size sesleniyorum artık hiç kimse yapmıyor mu bu diyeti onca sayfa yaptıktan sonra garip kalmış üzüldümm :gitme:

selam kızlar. Benimde acilen kilo vermem lazım. Bıktım şu fazlalıklarımdan. Artık kıyafetlerimin içine giremiyorum. Ya kızlar bu diyetle ne kadar kilo verilebilir? Ben sanırım şuan 75 kiloyum. boyumda 1.65. evet fazlalığım çok kızlar. bu dıyeti uyguluyacam ama önce şu regl im bitsin istiyorum. Yoksa iyice halsiz kalırım. biraz bilgi almak istedim sizlerden.Nasıl yapılcak sporda yapsam 1 ayda 10 kilo gider mi? Yapanlar yardımcı olur bilgi verirse seviniirm. hadi size iyi diyetler..

Son düzenleme:

canım spor yaptın mı yaptıysan neler yaptın hihoyyyt

arkadaşım bu diyete yazın baya bi katıılım oluyordu o zaman sıla diye bi arkadaş vardı haftada 5 kilo vermişti düşünün yani azime bakar hepsi bayanssulusmile

canım benim kilom az olduğu halde cumadan beri diyetteyim 3 kilo gitti.tam olarak uyarsan canım 10günde yada 15günde gider 10 kilo . bende malum günlerdeyim ama dokunmuyor okadar fazla zemuszemus

7 kilo fazlam var elma dieetine basliyorum aksam bozuyorum butun gun super geciyor aksam esim eve gelince aksam yemegi az yiyorum tabi cok az ama pismanim bugunde bole oldu off nasil basaricam bilmiyorum iyice umutsuzluga dustum 1 haftadir ugrasiyorum 3 gun iyi gidiyor sonra dayanamiyorum ac degilim ama yeme istegi oluyor aksamlari sicak yemek istiyorum esimde sagolsun bana hic destekci degil

selam arkadaşlar en baş sayfadaki leslienin linkleri ni indirdi arkadaşım bana ama kaç mil olduğunu bilmiyorum 1 2 3 mil mi oluyor yokasa sadece 1 milmi onu merak ediyorumda bende dün yapmaya başladım

bu kilo werme olayını çok büyütüyosunuz. diyet listelerini uygulamaya çalısıyosunuz. yapmayın hergün aynı seyler yenilerek sağlıklı yasanamaz. resmen sağlığınızla oynuyosunuz. diyet listelerini değilde yiyecekleri arastırın biraz. bakın istediğinz yemeği (asırıya kaçmadan) yiyebilirsinz allah onları bakalım yiyemeyelm eziyet çekelm diyemi yaratmıs :) sadece suna özen göstern her yemekten önce we sonra kesnlikle elma yiyin. elma lifli bi meywe olduğu için karnı sisiriyo we tokluk hissi weriyo. ayrıca lifli yiyecekler wücutta depolanmaz tamamen atılır. bu nedenler yemekle beraber weya yemekten sonra yersenz onları dısarı atmak için basınç uygular we ondan önce yediklernzde atılır. sadece elma değil salatalık weya bunlar gbi diğer sulu meywe we sebzeler.. we olmuyo die odaklamayın kendnizi. insan beyine hükmeder insan ne isterse beyn onu yapar kendnizi ona göre odaklayın.. ha bide her sabah kalkınca ılık bi bardak su içmeyi ihmal etmeyin oda gerçekten önemli. :)

bende akşamları biraz yemek yiyorum annem gebertir yoksa beni zemuszemus ama veriyorumda pes etme gider tek kaçamağın azcık akşam yemeği olsun EKMEKSİZ :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…