Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

bıde ben emzırıyorum acaba aksamları yada öğlenleri 3 ttane köfte yesem en aızndan proteın ıcın olurmu dersınız

3tane köfteden bişe olmaz . ekşi elma olcak çünkü ekşi yanlış hatırlamıyorsam midedeki suyu emiyormuş o zayıflatıyormuş . yani mutlaka ekşi olmalıymış .

çok doğru gidiyorsun ama domates salatalıkta ye sabahları . salatalık da zayıflatıyor .

yeliz ben 10 gun yaptim ama 7 gun hic kacamak yapmadim son 3 gun sadece kahvalti yaptim cunku gezmeye gittim sadece kahvalti yapabildim sonra ne elma ne hicbir sey yemedim metabolizma yemegince calismazmis gercekden dogru sonn 3 gun gr vermedim ac oldugum halde

kizlar ben bugun basladim gayet iyi gidiyor ama sabah sabah esim gulme krizine girdi malum son zamanlar 3 gun diyet yapip birakinca adamin alay konusu oldum hadi kizlar canlanin biraz destek laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaazim

selamlar kızlar ben cumartesi başladım hergün 1 saat yürüyüş yapıorum ve bugün sabah tartıldım 3 kilo vermişim 102 kilodan başladım 99 kiloya indim şu an

kizlarr yarin 4. gunum olucak bu sabah tartilmistim hiç kilo verememisim kaçamak falanda yapmadim ayrica gunde 3 kilometreye yakin kosuyorum kan ter içinde kaliyorum niye boyle oldu anlamadim neyse 3 gun daha yapicam zaten insallah sonuç verir

yeliz niye tartiliyorsun kizzzzz 1 hafta olunca tartil veremeyince azminde kalmiyor ben dun basladim pazartesi sabah hicbir sey yemeden tartilcam hem herkesin farkli kilo vermesi ben mesala ornek vereyim1 hafta once 2 kilo aldim mesala 1 gun diyet yapayim 1 gunde gidiyor ama yillanmis kiloysa en az 1 hafta sonra baslarsin cok denedim coooooooooooook az olsun yagdan olsun tatlim devam et

selmat ayni gun baslamisiz canim birbirimizi takip edelim bakalim morel olur dun bir basim agridi ilkgun du ondan midir nedir oluyorum zannettim sabaha kadar gecmedi lanet olasi bide migren var ustune bu agri odul oldu ama yinede bozmadim kizlar bugun daha iyiyim

selamlar kızlar ben cumartesi başladım hergün 1 saat yürüyüş yapıorum ve bugün sabah tartıldım 3 kilo vermişim 102 kilodan başladım 99 kiloya indim şu an

anaaaaaaaa fatoosumada bakin siz 3 gunde 3 kilo helal sana bee devam bacim guzel gunler seni bekliyor:lepi:

ben tartılmadan dayanamam ama o kadar mutluyum kizemuszemus hihoyyyt bugün sabah yine tartıldım 98 kilo az kaldı sadece 38 kilo alkisalkisalkis

ya arkadaşlar bu diyeti yaparken kendinizi nasıl hissediyorsunuz?yani halsizlik baş dönmesi falan oluyomu tek tip besleniyo ya merak ettim.bide her 2 saate bir yemek tiksindirmiyormu elmadan?son sorumda bu diyeti uygulayan en düşük kilo nedir yani 40 kilo fazlası olanla 4 kilo fazlası olan aynı etkiyi görürmü?cevap veren olursa sevinirim

selam arkadaşlar
ben 80 kiloyum,yaşım 17
1 haftada 4 kilo verebilir miyim elma diyetiyle?:çok üzgünüm:
bıktım artıkkk

merhaba canım . bende 17 yaşındayım . biz daha çok yakabiliyoruz yaşımızdan dolayı metablizmamız daha hızlı çalışıyor . tam olarak uymadığım halde ben 4günde 3kilo verdim . dene bence sende .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…