Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

of arkadaşlar benim moralim çok bozuk midemi küçültmeyi başardım ama kilo veremiyorum yemeklerden inanınki eskiden bir tabak yerdim şimdi ise bir kaseye düşürdüm ve doyuyorum ama metabolizmam nasıl bozulduysa artık hiç bişi kar etmiyor bunun nedenini daha önce yapıp yapıp bozduğum binbir çeşit diete bağlıyorum senağlama aranızda benim gibi olan var mı??? ve benim ne yapmamı önerirsiniz çok mutsuzum senağlama

yha bişe sorcam . ben bugünde kilo verememişim . malum günlerdeyim ondan mı ki vücudum şişsen versemde anlamam dimi boşamı gidiyor okadar aç kalıyorum

mrb kızlar nasılsınız ben çok fazla ugrayamıyorum babannem rahatsız 20 gündür hastanede kalıyorm özledim sizi inşallh 15 gün sonra daha sık giricem çünkü suan diyet falan yapamıyorum 65 kiloda kaldım. ama inşallh 15 günsonra tekrar başlıcam yoyocum seni kocaman öpüyorum. kaçmadım yani alindacım sanada geçmiş olsun dikkat et kendine ok. yeni katılan arkadaşlarımızın hepsi hoşgeldiniz inşallh saglık bi şekilde hepberaber kilolrımızı veririzopuyorumnanaktan

selam kızlar dün gece regel oldummmm oooooooooooooooof kadın olmak ne zor bişey yaaaaaa.....yok kg ver yok çocuk yap yok onu doğur sonra ona bak....ayyyyyyy canım anam kıymetini daha iyi anlıyorum şimdi:))))kızlar bende diyet felankalmadı:)yediklerimedikkat ediyorum en azından....bu sabah yağsız light sütle 1 kase sade mısırgevreği yedim umarım kg yapmaz bu gevrek?????öptüm hepinizi....

herkese slm
uzun zamandır takıpcınızım yerimseniben
malesef benımde kılo vermem gerekıyo senağlama
80 kıloydum laha corbası ve kendı cabamla suanda 75 kıloya dustum
bugunde gıttım marketten yesıl eksı elmalarımı aldım
ınsallah bende kılo verırım:Saruboceq:
acaba kac kılo vercem cooooooooooooook merak edıyorumCADIARZU
nolur kızlar destek olun bana
yarın sabah tekrar tartılıp kılomu tam kılomu yazıcam sonrada burdayım zayıflayana kadar
optum hepınızıhihoyyyt

he bu arada yanlısım varsa duzeltın...
sabah az peynır zeytın 2 dılım ekmek le kahvaltı
2 sefer yesıl cay
2 lıtre su
2 saatte 1 elma...
bunları uygulasam yeterlı olurmu sızce he bıde dıyelımkı ben 2 saat gelmeden cok acıktım canım elma ıstedı yıyemıyomuyum?

bende aynen böyle yapıyorum . kahvaltımı geç yaptığım için ben 1,5sa. 1 tane yiyorum yoksa yetiştiremiyorum okadar elmayı :)

Sabah kahvaltısına domates,salatalık ekleyeceksın. yeşil çay günde 4 bardak 2,5 lt de su içilecek ilk sayfaya bakarsan orada öyle yazıyor

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
yarın baslıyoruuummm bakalım nekadar yapabılcem ve kac kılo vercem cooooook merak edıyorum
15 kılo vermem lazım:S
ben lahana corbası dıyetını daha bugun sonlandırdım acaba hemen bunu yapınca yınede verırmıyımkı ????

Herkesin bünyesi farklidir canim, onu bilemeyiz ki biz ! daha benimde 9 kilo kadar vermem lazim bilmiyorumkismile simdilik yapmiyorum diyet...sadece dikkat ediyorum, cok cigneyerek yiyorum ve egzersiz yapiyorum....
Emeline en tez zamanda ulasman dilegi ile :hooray:

ya arkadaşlar elma beni çok ama çok acıktırır nasıl yapıcam bilemiyorum 1tane yesem mile midem başlar kazınmaya ve 2katı yerim nasıl yapıcam ?sizi nasıl tok tutuyor anlamadım vallabilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…