Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

bugun sabah kahvaltımı daha kuvvettlı yapıcam
oglenkı elma saatımdede azda olsa sebze yemegı yıcem kıkacgun boyle yapıp alıstırayım vucudumu
suanda bıle kafam bı garıp
he buarada azonce tartıldım 74.6 topu topu 200 gram farketmıs...
uf yaa.. delı olcam

bakalım bende size katıldım bugün cok kolay gecıyor 4 3 tane elma yedım iki bardan yeşil çay içtim tabiiki şekersiz ve kahvaltıma yaptım kızarmış kepek ekmeği haşlanmış yumurta yedim ama spor yapmadım mizafirim geldi amanın çok heycanlandım bu ara benim ismim fatma betül arkadaşlar

yeliz beraber basliyalim canim gaza getiririz birbirimizi daha once 10 gun yaptim 5 kilo vermistim

arkadaslar bende sizinle beraber başlayabilirmiyim malum yanında bi destekcı olunca insan daha da gaza geliyor

Sera cim vallah iyi vermissin kac kiloydun once ? Simdi kac kilosun? Ne kadar fazlan varsa o kadar cok veriormussun bu diyette gecen bi forumda okumustum. Ben bugun basladim birazdanda elmami yicem.. Haftada 3 kiloya raziyim vallah ben..

Sera cim vallah iyi vermissin kac kiloydun once ? Simdi kac kilosun? Ne kadar fazlan varsa o kadar cok veriormussun bu diyette gecen bi forumda okumustum. Ben bugun basladim birazdanda elmami yicem.. Haftada 3 kiloya raziyim vallah ben..

merhaba . tam olarak uyarsan haftada 3den fazla verirsin zemuszemus

bende bu gün başladım sabah soğan suyumu kaynattım yarım saat sonra kahvaltı yaptım şu ana kadar2 elma yiyebildim çünkü iş arkadaşlarım yeşil elmalarımın ırzına geçtiler :) artık onlardan saklıcam elmalarımı :) bi hafta sonra buraya kaç kilo verdiğimi yazıcam umarım kilo veririmde yazarım kilo vremicem diye çok korkuyorum çünkü

merhaba . tam olarak uyarsan haftada 3den fazla verirsin zemuszemus

insallah canim ya..Bu sabah kalktim 2 dilim kizarmis kepek ekmegi yedim, peynir , zeytin ve 1 haslanmis yumurta. 2 litre suyumu bitirdim ve simdiye kadar 3 tane elma yedim. ve iki bardak yesil çay içtim bu aksam da içicemve birazdanda spor yapicam simdiye kadar kaçamak yapmadim hatam varsa duzeltin

birşey sorabılırmıyım bende bu dıyetı 3 gundur yapıyorum ama ..bıraz eksık yapıyomusum yesıl cay ıcmıyodum bıde saat 9:00 a kadar fılan elmamı yıyodum ama 7:00 den sonra bırakmak gerekıyomus .bende yesil elma yıyorum ama hangı yesıl elma şu mayhos buyuk yesıl elmalarmı yoksa kırmızıya benzıyo ama dısı yesıl olan elmamı hangısı??acil cvp verırsen sevinrm

1kilo yesil elma 1.5kilo ve 2 kiloya kadar cikartabilirsiniz arkadaslar ben birinci gunu bir kilo yediysem ikinci gunu 1.5kilo yedim 3 gun 2kilo yedim sonra tekrak bir kilo 1.5kilo 2kilo gercekten zayiflatiyor ve ciltede bir ayri guzelik veriyor

yha hangi yeşil elma su buuyk mayhos olan yesıl elmalrmı yoksa kırmızıya benzıyo ama dısı yesıl olan elmalarmı??

yelizcim 68 kiloyla baslamistim 63 kiloya dusmustum gorenler sasirmislardi diyeti birakinca okuz gibi yedim tekrar aldim suan 66 kiloyum

kilar pazartesi basliyorum cunku elma pazar gunu aldim anca baslayanlar destek olalim

aynısını bende mrk ediyorum cvp veren olursa sevinirim
ve bi soru daha
akşam 7 den sonra bişe yenilmiyormu

tatlim ben daha once eksi olandan yedim ama dislerim cok kotu olmustu su bile icsem acayp agri yapiyrdu epeyde almistim pisman olmustum bitmeye yakin disi yesil ama eksi degildi baktim dislerde sorun kalmadi yinede 5 kilomu vermistim fark etmez bence aksam 7 den sonra yemiyoruz arkadaslar sadece bu diyette degil tum diyetler icin gecerli

Haha alemsin canim peki cnm 1 haftami yaptin? Ve birsey daha sorucam kizlar aranizda 50-60 kilo arasi olanlar bu diyeti yaptimi ?

merhaba canım ben 55 kiloydum 4gün yapabildim regl oldum . 4günde 3kilo verdim . yarın yada salı tekrar başlıycam . bugün dartıldım 52 geldim yine . geriye alınmadığını görmüş oldum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…