Sera cim vallah iyi vermissin kac kiloydun once ? Simdi kac kilosun? Ne kadar fazlan varsa o kadar cok veriormussun bu diyette gecen bi forumda okumustum. Ben bugun basladim birazdanda elmami yicem.. Haftada 3 kiloya raziyim vallah ben..
merhaba . tam olarak uyarsan haftada 3den fazla verirsin zemuszemus
1kilo yesil elma 1.5kilo ve 2 kiloya kadar cikartabilirsiniz arkadaslar ben birinci gunu bir kilo yediysem ikinci gunu 1.5kilo yedim 3 gun 2kilo yedim sonra tekrak bir kilo 1.5kilo 2kilo gercekten zayiflatiyor ve ciltede bir ayri guzelik veriyor
yha hangi yeşil elma su buuyk mayhos olan yesıl elmalrmı yoksa kırmızıya benzıyo ama dısı yesıl olan elmalarmı??
Sera cim vallah iyi vermissin kac kiloydun once ? Simdi kac kilosun? Ne kadar fazlan varsa o kadar cok veriormussun bu diyette gecen bi forumda okumustum. Ben bugun basladim birazdanda elmami yicem.. Haftada 3 kiloya raziyim vallah ben..
aynısını bende mrk ediyorum cvp veren olursa sevinirim
ve bi soru daha
akşam 7 den sonra bişe yenilmiyormu
yelizcim 68 kiloyla baslamistim 63 kiloya dusmustum gorenler sasirmislardi diyeti birakinca okuz gibi yedim tekrar aldim suan 66 kiloyum
Haha alemsin canimpeki cnm 1 haftami yaptin? Ve birsey daha sorucam kizlar aranizda 50-60 kilo arasi olanlar bu diyeti yaptimi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?