Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

selam canım ben henüz başlamadım bu diyete.pek cesaret edemiyorum halsiz kalmak istemiyorum çünkü bütün gün ilgilenmem gereken bir kızım var.şimdilik porsiyonlarımı yarıya indirdim ve 3 beyaz tüketmiyorum.zaten çok fazla problemim yok sanırım 1-2 ayda hallederim baktımki olmuyor o zaman bende başlıcam mecburen

o halde yapma maviscim cunku cok halsiz kaliyorum bendede 2 tane cocuk var onlarla ugrasmak zaten enerji birakmiyor insanda 3 beyazi cikarinca insan kilo vermeye basliyor kolay gelsin sanada

merhaba herkese bugun sabah tartildim 56.2 dun 57.8 dim gayet guzel gidiyor diyetim insallah bu azimle 50 kiloma kavuscam eski gunlerimdeki gibi allahtan benim cocugum yok zaten bu kilolarimida cocuk sahibi olmak icin veriyorum yani 50 kiloyla hamile kalmak istiyorum Allah size kolaylik versin cocuk zor oluyor yigenlerimden biliyorum bide cocuklar uzerine okudugum icin bi yonden sanslisiniz hareketsiz kalmiyorsunuz ben evde tekim aksama kadar tv bakiyorum pek ev isimde olmuyor

kimse yokmuuuu skildimmm morele ihtiyacim var napsamki acaba biraz egzersiz yapim bari gobegim erisin su gobek gitse bana yeter desteklerini bekliyorum arkadaslarr kilo versem cocuk istiyorumm hemdeee cokkkkkk

Bir kaç siteyi araştırdımda sonuçlar hep aynı :) :

ÖZELLİKLE EKŞİ YEŞİL ELMA İLE SAĞLIKLI VE HIZLI KİLO VERİRSİNİZ.ÖZELLİKLE ŞEKER VE EKMEĞİ BİRAY KADAR SÜRE HİÇ ALMAZSANIZ HER GÜN KİLOYU BELİRGİN ŞEKİLDE VERİRSİNİZ.

hatunlar selamlar ben eski elmacılardanım
elma diyetini hiç kaçamaksız 3 gun uygulayabildim 3 kilo verdim sonra dikkt etmedim aldım o ayrı mesele
ama kaçamaklarla yaptıgımdada haftada 2 bçk kilo vermiştim
gerçekten iddalı kilolar vermek istiyosanız ben iradeliyim bogazımı tutarım bir haftada 4 5 kilo veririm diyorsanız yapabilirsiniz :))))

arkadaşlar az önce meyve diyetlerini bir araştırayım dedim ve sonuç gerçekten kötü.bazı gazete ve özel hastaneıerin sitesindeki uzman hekimlerin yazılarını okudum.bir kere hani 3 gün yaptım 3 kilo verdim deniyor ya o tamamen kaslardan gidiyomuş bir dirhem bile yağ eritmek mümkün değilmiş o kadar kısa sürede.atıyorum 1 hafta yaptınız ve bıraktınız eriyen kasların yerine vücut hemen yağ depoluyormuş üstelik eriyenden daha fazlasıyla.yani hiç bırakmadan aylarca yapmanız lazımki çok kilo veresiniz tabi bu şekilde sağlığınızdanda olabileceğinizi hatırlatmama gerek yok sanırım.bunun yanında bir sürü eksisi var bu diyetlerin ama yazmakla bitmez şimdi.en iyisi siz araştırıp okuyun.ama yok ben memnunum diyen arkadaslarda varsa onada saygı duyarım tabi.benimkisi küçük bir uyarı.sevgiler

slm herkese MAVIS81 sana katiliyorum sabah kahvaltimi yapiyorum oglen 2 veya 3 elmami yiyorum yesil elma aksamlarida haslama turu yiyorum ve 4 kilo verdim egsersiz yapiyorum tabi herzaman degil ama elimden geldigince evimde gobek eritmek icin bende cok arastirdim internetten ve tv den duyduklarim en iyi diyetin bunun oldunu soyluyor tabi seninde dedigin gibi yapanlarada saygi duymak lazim insallah basarirlar. ilk elma diyetine basladigimda birgun sadece elma yedim 1kg felan diyer gun aksam haslamami yedim bolede devam etcem 1 ay boyunca daha sayglikli geliyor benim sahsi fikrim budur.

slm kizlar ben birturlu yapamadim dayanmadim daha dogrusu elma tiksindim resmen yapmiyorum dayanilcak gibi degil sakin anlayisli gaci gidiyor agresif saldirkan biri geliyor sanki yerine bu diyette evde savas cikardim resmen yaaaa

selam kızlar ya nerdesnz noldu böle sayfayı bulamadm arkalarda kalms baya
neyse diyet yapan varmı hala burda bilmiorum ama varsa kolaylklar diliorum bizim kızlardan olan varsa hepinizi öpüorum canlarım:) bende pek takılamıorum artık kursa gidiorum devamlı busracm tugbacm sizlede bayadr görüşemedk sizide öpüorum tabi büsranın bebişinide :)))
secilcim kişden kişiye değişio bende saldırı cok oluodu ben 2 hafta yaptm ilk hafta 3 ikinci hafta anca 1.5 verebldm cunku abartıodum bazen geceleri yemeklere fln saldırıodum bazıları iştahımız kapanıo dio ama bilemiorum onlarn insan üstü varlklar oldugnu düşünüorum irade canavarları :))))

kimse yokmuuuu skildimmm morele ihtiyacim var napsamki acaba biraz egzersiz yapim bari gobegim erisin su gobek gitse bana yeter desteklerini bekliyorum arkadaslarr kilo versem cocuk istiyorumm hemdeee cokkkkkk

ay cnm ya hadi insallah kilocukları verirsin bebişide kucağna alırsın aminnnnnnnnnnnn:Saruboceq:kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

seçil nasılsın cnm başladınmı elma diyetine? bende 82 kiloyum şuanda bi bırakıyorum bir başlıyorum şöyle iraeme sahip olabilsemde hiç bırakmadan yapabilsem gerçekten çok güzell werdiriyor herşeye uyunca sanada allah kolaylık wersin cnm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

slm kızlarr nasılsınızz nasıll gidiyorr diyetleriniz,bilmiyorumkismile zemuszemus kaydirigubbakcemile5 artık hiç kimse cvp yazmıyor yaaa mafoldumben mafoldumben

günaydın elmacılar...
ben eski elmacılardanım.. 1 hafta 10 gün kadar yapmıştım ama gr oynamamıştı, gerçi öğlende çorba içiyordum... sebep bu da olabilir..,
bu pazartesi 79,8 ile tekrar başlama kararı almıştım... kaçamaksız ve her kaiam düzenli olarak spor salonuna giderek yaptım..
bugün sabah ilk işim kiloma bakmak oldu ve sonuçççç 76,3...:sm_cool: bir iki gün daha devam edip sonra ara vericem.. sürekli yapmak istemiyorum.. ama bir süre sonra tekrar başlıycam...

merhaba...bir süredir yazılarınızı takip ediyordum veeee bugünden itibaren bende elmacı oldum...75 kiloyum ve temmuza kadar 55 olmak istiyorum.
maalesef uzun süreli diyetleri yapamıyorum.hemen pes ediyorum.çabuk sonuç veren diyetler bana göre.bu diyeti seçmemin nedenide bu zaten.

sela kızlar ben pazartesi başladım elma diyetine.bugün cuma 79 kilodan 75 e indim.yani 5 günde 4 kilo verdim.çok mutluyum.10 gün daha devam etmeyi düşünüyorum..bakalım ne olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…