Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

valla canım ben denedim gördüm onlar gibi kilomuda verdim . 55dim 52yim şuan . regl bitti yine başlıcam inş. bi 3,4 kilo daha vermek istiyorum . baş dönmesi filan yapmadı. o hırsla elmalar çok güzel geliyor insana tiksinmiyorsun :)

merhaba arkadaşlar,yorumlarınızı okudum ve hemen üye oldum

oncelikle hepinize başarılar,bende kg sorunu ceken biri olarak 2002 yılında 104 kg dan 74 kg düştüm ve korudum allahtan,ama 5-7 kg arası verecegim kaldı,veremiyorum,kaldım boyle..

bende en yakın zamanda elmalarımı alıp başlıyorum,güzel haberleri paylaşmak dileğiyle..

maşallah nasıl başardın o kadar kilo vermeye ben 4 kilo verdim ona çok seviniyorum

Merhaba daraprensesi hosgeldin, cok bir fazlaligin yokmus canim...onca kilo verdikten sonra bu sana cok birsey gelmiyordur...Ayrica azmin ve iraden icin de tebrik ederim alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

tesekkur ederim opuyorumnanaktan

doktor kontrolunde verdim,1 sene boyunca düzenli rejim yaptım ve gitti kilocuklarım lülülülülülü

geride almadım,genelde en büyük sıkıntı odur biliyorsunuz 30 kg ver 40 kg al.. cok sukur o donemleri gectim,bakalım kalan 6-7 kg da versem de su olayı bitirsem,elmaya başlayayım yazarım gelişmeleri.. ancak sormak istedigim bende hipoglisemi var,bir sıkıntı dogurur mu acaba,bilen yaşayan var mı
şimdiden tesekkurler vereliniortak

hipoglisemi nedir ki :uhm:

Alindacım merhaba nasılsınn cnm? hipoglisemi bi tür şeker rahatsızlıgı diye biliyorum ama tam nette bilgim yok cnm sanırım şeker düşmesi ani şekilde oluyor baş dönmesi we gözkararmasıyla birliktee ama dara prensesi bize daha net bilgi werebilirr...

bütün kilo werem arkadaşlarımıı çokk çokk kutluyorumm darısı benim başımaa inş...zemuszemus zemuszemus
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

merhaba sükür iyiyim sen nasilsin canim aklinialirimsmile bugün yeniden basladim elma diyetine, fakat 3-4 gün yapacagim bakalim bayanssulusmile ah ah su kilolar biz hatunlarin en büyük derdi ya :sinifsinif:

hipoglisemi,düşük şeker canım..
benim cok düşük şekerim,tatlı-hamur işi gibi şeyler yedikçe düşüyor gibi bir de sıkıntımız var.. az az sık sık beslenmem gerekiyor.tatlı ve şekerli meyva yememem gerekiyor,aç hiç kalmamam gerekiyor..
hoş bu rejimde surekli yiyor gibisiniz degil mi,cok aclık yaşanıyor mu

Böyle bir saglik probleminiz var madem, bir doktora danismadan yapmayin bence diyet. Bu diette sürekli elma yeniliyor , yani cok aclik cekilinirse biraz kalorisiz kraker filan yenmesinde sakinca yoktur...

off ammada yorum yazılmış
ee peki sonuç arkadaşlar
zayıflayan oldumu ?
Ne kadar sürede ne kadar kilo verildi?
Riskli bence aynı besini sürekli yemek diğer besinlerden vazgeçmek ?
En fazla 1 hafta sonra vücut bu yemeğe alışınca geri yemek alışkanlıklarınıza nasıl döndünüz?
Verdiğiniz kiloları geri aldınızmı ?

Cevap verin lütfen

dün nette gezinirken bu siteye rastladım ve sizin elma diyeti grubunuzla tanıştım hayertler içinde kaldım 150 sayfa kadar okudum muhteşem şeyler yapmışsınız inanılmaz etkilendim bende sizinle irtibata geçmek istiyorum mesajı doğru yerden yazdığıma emin değilim mesajı alırsanız cevaplamanızı rica ediyorum siz eylülde başlamıssınız şu anki durumunuz nedir ? akrep 33 ve sıla 55 ti sanırım çok azimle yapmılsınız lütfen şu andaki durumunuzla ilgili bilgi verin.... vereliniortak

slm herkese dunden beri bende diyetteiym ama sadece elma diyeti degil 2 gundur diyetteyim dun fena gecmedi bugun sabah yesil cayimi ictim elma yedim oglen 1fincan kahve ictim esmer ekmek yedim birdilim sonra yine yesil cay aksamda salata yedim salatam sadece az domates marul ve icine haslanmis yumurta simdide cayimi iciyorum ve hic ac degilim insalah bu haftayi boyle atlatirim hedefim 7kilo vermek insallah bende herkes gibi basaririm

kizlar nasil gidiyor bende pazartei baslamistim ama uzun zamandir gecelere akmamistik esimle aksam gece gezmesinde diyet kalmadi neyse bugun tekrar basladim bu arada mavis ayni yastayiz bizim metobolizma durdumu ne yaptiysa 1 hafta dolmadan kilo veremiyorum son zamanlar 2 yil once hemen veriyordum senin nasil gidiyor

arkadaşlar bende bu diyete başlayalı 1 hafta falan oldu 4 kilo verdim normalmi yoksa çokmu az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…