ya arkadaşlar bu diyeti yaparken kendinizi nasıl hissediyorsunuz?yani halsizlik baş dönmesi falan oluyomu tek tip besleniyo ya merak ettim.bide her 2 saate bir yemek tiksindirmiyormu elmadan?son sorumda bu diyeti uygulayan en düşük kilo nedir yani 40 kilo fazlası olanla 4 kilo fazlası olan aynı etkiyi görürmü?cevap veren olursa sevinirim
tamam canım sağol bir iki gün deneyebilirim problem olursa bırakırım bende
damam canım . buarada resimdeki sensen hiçte 10yaş büyük gibi durmuyorsun . maşallah
merhaba arkadaşlar,yorumlarınızı okudum ve hemen üye oldum
oncelikle hepinize başarılar,bende kg sorunu ceken biri olarak 2002 yılında 104 kg dan 74 kg düştüm ve korudum allahtan,ama 5-7 kg arası verecegim kaldı,veremiyorum,kaldım boyle..
bende en yakın zamanda elmalarımı alıp başlıyorum,güzel haberleri paylaşmak dileğiyle..
merhaba arkadaşlar,yorumlarınızı okudum ve hemen üye oldum
oncelikle hepinize başarılar,bende kg sorunu ceken biri olarak 2002 yılında 104 kg dan 74 kg düştüm ve korudum allahtan,ama 5-7 kg arası verecegim kaldı,veremiyorum,kaldım boyle..
bende en yakın zamanda elmalarımı alıp başlıyorum,güzel haberleri paylaşmak dileğiyle..
tesekkur ederim opuyorumnanaktan
doktor kontrolunde verdim,1 sene boyunca düzenli rejim yaptım ve gitti kilocuklarım lülülülülülü
geride almadım,genelde en büyük sıkıntı odur biliyorsunuz 30 kg ver 40 kg al.. cok sukur o donemleri gectim,bakalım kalan 6-7 kg da versem de su olayı bitirsem,elmaya başlayayım yazarım gelişmeleri.. ancak sormak istedigim bende hipoglisemi var,bir sıkıntı dogurur mu acaba,bilen yaşayan var mı
şimdiden tesekkurler vereliniortak
Alindacım merhaba nasılsınn cnm? hipoglisemi bi tür şeker rahatsızlıgı diye biliyorum ama tam nette bilgim yok cnm sanırım şeker düşmesi ani şekilde oluyor baş dönmesi we gözkararmasıyla birliktee ama dara prensesi bize daha net bilgi werebilirr...
bütün kilo werem arkadaşlarımıı çokk çokk kutluyorumm darısı benim başımaa inş...zemuszemus zemuszemus
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
hipoglisemi,düşük şeker canım..
benim cok düşük şekerim,tatlı-hamur işi gibi şeyler yedikçe düşüyor gibi bir de sıkıntımız var.. az az sık sık beslenmem gerekiyor.tatlı ve şekerli meyva yememem gerekiyor,aç hiç kalmamam gerekiyor..
hoş bu rejimde surekli yiyor gibisiniz degil mi,cok aclık yaşanıyor mu
birinci gun 1kilo yesil elma 4bardak yesil cay 3lit su
sabahlari iki dilim esmer ekmek tost olarak birkac tane yesil zeytin liht peynir
ve ondan sonra karnim aciktikca elma yiyorum yani ortalama her iki saat ve sadece birinci gunu zorluk cektim diye bilirim bas agrisi oldu ama ondan sonra super gecti bugune kadar
arkadasim her elmanin yaninda esmer ekmek yemis yavas yiyerek hemen tokluk hisi geliyor ama zaten bir kilo elma gun boyunca tokluk veriyor onun icin ben sadece sabahlari ekmek yedim
googlede bakarsaniz elma diyeti hakinda zayiflatici bir ozeli oldugnu goreceksiniz
burda bir ornek
Elma yiyerek zayıflamak mümkün.Evet yanlış duymadınız bazı bilim adamları elma yiyerek zayıflamanın mümkün olduğunu kanıtlama çalışmalarına başladılar.Hem tok tutması hemde içinde asidik madde bulundurması nedeniyle zayıflamak isteyen kullanıcılarına elmayı tavsiye ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?