Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

sela kızlar ben pazartesi başladım elma diyetine.bugün cuma 79 kilodan 75 e indim.yani 5 günde 4 kilo verdim.çok mutluyum.10 gün daha devam etmeyi düşünüyorum..bakalım ne olacak.

tebrikler alkisalkisalkis
darısı başıma bugün ilk günüm zorlandım ama çok deyil.ne olursa olsun bir kere başladım ,kilolar gitmeden durmak yokÇok üzgünüm çoook

hepiniz hoşgeldiniz kızlarr en iyi seçimi yapmışsınız walla benden söylemesi elma diyetiyle bende 87 den 82 ye düştüm sonra bırakmıştım ve birdahada almadım o 5 kiloyu ara ara tekrar yapıorum ama çok kaçamaklarım oluyo weremiyorum bi ara 78 e kadar düşmüştümm ama çokk feciii şekilde yedigim için 82 ye tekrar çıktım kızlar ilk werdigim 5 kiloyu sporla destekleyerek yapmıştım heralde o yüzden birdaha almadım şimdi bende bi cesaret gelince tekrar baslıcam en azından 70 e düşsemm zemuszemus zemuszemus zemuszemus walla göbek atçam kızlarr.... hepininzide tebrik ederim bu arada çok güsell kilolar wermişsiniz darısı benimde başıma inş... turkbayragi

bugün 2.günüm
dün iyiydi
bakalım bugün nasıl olacak
beni ençok zorlayan okula gitmek zorunda olduğum için sabah ın 5inde kalkmak
malum çocuklar yatıncaya kadarda ayaktasın

o yüzden sabah elma ile başlıyorum öğlen kahvaltımı yapıyorum

bişey olmaz deyil mi

Merhaba arkadaslar, nasil gidiyor keyifler zemuszemus Epey oldu giremiyorum, kardesimin söz isi vardi, yogunuz bu siralar zemuszemus diyet yapmiyorum ama yinede gidioye avas yavas kilocuklarim.... sabah tartildim 67. 3 kg ciktimmmmzemuszemus

selam kızlar ...a.s.ben de 2 hafta kadar yapmıştım elma diyetini bi kaç kilo vermiştim ama bıraktığım anda kilolar hoooop geri geldi:teytey:.daha doğrusu sürekli aç olduğum için görmemişler gibi yemeye saldırdım resmen yaa :))kötükedihüso sonra başka yöntemler denedim akşam 18 den sonra yemedim böylece biraz midem küçüldü sanırım.şimdi pek bişey canım istemiyo.ben de elma diyetine geri döneyim dedim biraz kilo verip sonra onu korumaya çalışacammm :)

bugün daha mı iyi geçiyor nea.s
gerçi okulun halk oyunları yarışması vardı:teytey:
daha yeni geldim.adrenalin iyi geldi galiba

kızlar azıcık yazın yaaa.:uhm:insan böyle bir rejim de motive olmaya ihtiyaç duyuyor

slm belitim nsılsın canım süper gidiyosun waalla allah nazardan saklasın darısı bizim basımıza inş.

amin... inşallah...:Saruboceq:
canım teşekkürederim ,iyiyim.
sen nasılsın
bu diyet 2 gün iyi gitti ama bu 3. günüm sanki sarsıldım.ammmmmaaaaaa vazgeçmek yok.yola devam .
ilk gün tartıldım bakalım işe yarıyormu diye sonuç iyiydi :dance:
salı günü tartılıcam sonucu paylaşırım

ya bişi sorucam diyetteyken hani haftanın bi günü ödüllendirmek için sütlü tatlı yesek nolur?? :kedi: sütlü olduğu için çok kalorili olcağını düşünmüyorum ya siz?

kızlarrr efsane geri dönüyoor :teytey: 3 kilo elma aldım tekrar başlamanın zmanı geldi sanırım.tartılır size kesin sonuçları yazarım :)

valla kızlar ben bugün biraz bozdum diyetiçok üzgünüm:
kepek ekmekle peyniri fazla kaçırdımklava:
amaaa kaldığım yerden yarın devam edicem
bir şey olmaz inşallah:Saruboceq:
evde olmak bana yaramıyor neyse ki yarın okul var

arkadaşlar bende yarın kesin başlıyorum son 1 ayımız kaldı 1 ay sonra ceketlerimiz çıkınca kiloları neyin altına saklıycaz bu sefer kafama koydum arkadaşlar sizde destek olun bana inş. yarın kesin baslıycam bugün bütün herşeyi aldım elmalarımı kepek ekmegimi falan inş. bir kaçamagım olmazz duaaa din kızlar lütfenn opuyorumnanaktan

kızlar bugün basladım net kilom 82.3 size gelişmeleri yazıcam allah hepimizin yardımcısı olsun.... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

merhaba arkadaşlar bende yarın başlayacağım umarım bu diyetin sonu gelir yaz geliyor ve kocaman bir göbekle beğendiğim badilerin içine girememek kadarkötü bi his yok herhalde hadi hayırlısı

merhaba merhabaa.s
valla geldiğinize o kadar sevindimki:dance:inşallah hep beraber başarırız. benim bu 4. günüm ilk 2 gün çok güzel gitti ama dünle bugün çok az bir kaçamak yaptım.73 takılırım hep bakalım ne olacak yarın bir tartılıcam geçemesem de pes etmek yok yola devam:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…