Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

evet bencede pes etme . ben bırakmazdımda regl dönemime geldi ondan bırakmıştım . inş.hemen veririz zemuszemus

bende elma diyeti uygulayanlardanım.başlangıçta kilo 81 idi.2-2.5 ayda 17 kilo verdim.herkes bana dediki artık içinde elma ağacı çıkacak diye ancak ben azmettim şu anda 64 kilodayım.artık sıkıldım ancak bir müddet sonra yeniden başlayacağım.tek şart ekşi elma sevmek.kırmızı elma ile aynı sonuç alınanmazhihoyyyt

merhaba arkadaşlar.kilo verebilen iradeli arkadaşları çok tebrik ediyorum.darısı başıma.bende en az 10 kilo vermek istiyorum.çabuk kilo verebilen bir bünyem var ama boğazı tutabilirsek tabii..ekşi elmayı çok severim bu diyet tam bana göre dedim görünce.ilk sayfadaki şekildemi uygulayacağız kilo verebilenler tüm gün neler yediklerini ve nekadar elma yediklerini yazarsa çok sevinirim.şimdidden teşekkürler.herkeze kolay gelsin ve başarılar...

dön canım dön belki bana destek olursunolumunekankayizsmile

olurum tabi olmaz mıyım. hergün ne yediysek yazalım kaçamakları falan da olmaz mı :)) benim bugün iyi geçti.daha 2 elma yedim.akşama kadar 4 yapacam inşallah ama çok midem bulanıyo yaa zaten sevmem elmayı.aç dursam bundan daha iyi :) bir de leslie ile spor yapıyorum ben .sana da tavsiye ederim.çok zevkli.vaktin varsa tabi. yazarım yine.kilo vermemiş olsan da pes etme sakın.1 ay sürdürsek bunu süper olur :)):lepi:

bugün 4. günümdü
sabah kahvaltı yapmıyorum öğlen yapıyorum çünkü sabah 6 da okula gidiyorum sabah yapınca çok acıkıyorum

sabah iki elma öğlen 3 dilim kepek ekmeği ve peynir ve 1 elma daha
1 saat önce de 1tane ıspanaklı sigara böreği ve 2elma daha
sizce nasıl rejimi batırmışmıyım??

beyzali tebrik ediyorum 17 kilo çok ii.önceleri bana çok imkansız geldi bukadar kilo verilir mi diye.ama okuduklarımın doğru olduğuna kanaat getirdim 26 yaşındayım 6 aylık bir bebeğim var ve sezeryan olduğum için inanılmaz bir göbek kaldı emmediği içinde kilolar gitmedi 75 kiloyum şuan.hedefim 55.kızlar destek olalım birbirimize .yarın başlayacağım ama tek sorunum geç kalkıyorum ve kahvaltı etmekten hiç hoşlanmıyorum.bir de sorum olacak??*
yeşil çaydan nefret ediyorum içmesem onun yerine su içsem nolur ki:):):)

Slm kızlar hepiniz hoşgeldiniz buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn ben bu saate kadar hiç kaçamak yapmamıştım ama biraz önce pis iştahıma dayanamayıp 1 dilim kepek ekmeyiyle az menemen yedim mafoldumben ama çok az oldugu için bişey olmaz demi kızlar öpüyorum hepinizii.....

merhaba arkadaşlar bende yarın başlayacağım umarım bu diyetin sonu gelir yaz geliyor ve kocaman bir göbekle beğendiğim badilerin içine girememek kadarkötü bi his yok herhalde hadi hayırlısı

ben valla badiyi falan geçtim
temmuzda 3 tane düğünümüz var bende de20 kilo fazlalık var:teytey:

bu arada dietten dolayı kabızlık problemi çekerseniz size bi ilaç tavsiye etmek isterim magnesıe calcınee adında yarım bardağa bir kaşık koyuyorsunuz ve iki saat sonra zorlanmadan inanılmaz rahatlıyosunuz
not:mümkünse içtikten sonra evden çıkmayın:d

yaz gelince kendini saklama dururmu vardır yaa onu aşalım birlikte eğilip bükülmek kendimden zayıf insanların yanında kendime lanet okumak istemiyorumm.annemm buu son olsun kaçamağınnn yarın tam gaz devam yarın olsun hayırlısı bıu arada ben yarın başlayacağım esas ama öğleden beri 2 elma yedim akşam yemeği yemicemmm vazgeçen akrep nalan gibi olsun kızlar

cnm ben daha bugün başladım inanılmaz bir başagrım war ama 2 ay önce yapmıştım aynı diyeti 10 günde 6 kiloya yakın wermiştim we almadım geri sonra birazcık werdim diye yemeye başladım işte ama artık bırakmayı düşünmüyorum cnm 70 kiloya düşmek istiyorum senin kilon kaç cnm

ewet cnm haklısın walla pazar günü olmasını istemiyorum eşimle dışarı çıkıcaz utanıyorum walla ne giysem hiç bişi yakışmıyoo sinir oluyorumm mafoldumben

ne yapayım nuran 34 kız 12 saattir sabahın 6sından beri dışarıdaydım geldimartık içim kıyıldı mecburen:çok üzgünüm:

annemmm bişey olmaz ama bu saatten sonra elma ve sudan başka bişey sokmayalımtamammı canımyasakkelime

ben 75 kilyum hedefim 55 inşallah geçenlerde eşimin bi arkadaşı geldi kız dal gibi ve bana dediği şu iğrenç görünüyorsun çok moralim bozuldu onla bidaha görüşene kadar eski halimi almak istiyorumm basenlerim çok ama umarımm olcak çok onurum kırıldıı birbirimize destek olalım nolur kaç kilo verdiğimin önemi yok incelimm yeter:):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…