merhaba merhabaa.s
valla geldiğinize o kadar sevindimki:dance:inşallah hep beraber başarırız. benim bu 4. günüm ilk 2 gün çok güzel gitti ama dünle bugün çok az bir kaçamak yaptım.73 takılırım hep bakalım ne olacak yarın bir tartılıcam geçemesem de pes etmek yok yola devam:lepi:
yeni başlıycak arkadaşlar hepinize kolay gelsin bende tekrar başladım baya gitti bu diyetle kilocuklarım :)
canım benim kaç günde ne kadar kilo verdiğini yazabilirmisin bir de kaçamakların oldumu
dön canım dön belki bana destek olursunolumunekankayizsmile
olurum tabi olmaz mıyım. hergün ne yediysek yazalım kaçamakları falan da olmaz mı :)) benim bugün iyi geçti.daha 2 elma yedim.akşama kadar 4 yapacam inşallah ama çok midem bulanıyo yaa zaten sevmem elmayı.aç dursam bundan daha iyi :) bir de leslie ile spor yapıyorum ben .sana da tavsiye ederim.çok zevkli.vaktin varsa tabi. yazarım yine.kilo vermemiş olsan da pes etme sakın.1 ay sürdürsek bunu süper olur :)):lepi:
merhaba arkadaşlar bende yarın başlayacağım umarım bu diyetin sonu gelir yaz geliyor ve kocaman bir göbekle beğendiğim badilerin içine girememek kadarkötü bi his yok herhalde hadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?