Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

belitim çok acıkınca ama bunu akşama bırakma öğlen ufak bi patates haşla onu ye çook tutar ölüm orucu yapmıyoruz sonuçta anında gitmesi de gerekmio kiloların ama gitsinler yada bi küçük havuç kalorisi daha az

ay çok doğrusun hele de mağzalarda onu beğenirsin olmaz bunu beğenirsin yakışmaz nasıl sinirin bozuluyor dimiklava:
gerçekten bu rejimi seçmemizin nedeni ney kısa sürede kilo vermek o zaman kurallarına tam uymak gerek
annemmm bir daha kaçamak falan yapmayalım

akrep nalan ha:roflol:

ewet cnm yaa inan bende dışarı çıkmak istemiyorum zaten boyum 1.74 bide kiloda olunca deve gibi duruyorum yanii ama senin yeni bebegin olmuşş ne güsell allah analı babalı büyütsün inş. sen hızlı werirsin cnm benimde dgum kilolarımama ben doguum yaptıktan sonra çok aldım sezeryandan çıktıgımda 73 kiloydum düşün yanii....benimde 19 aylık çok çok yaramazz ve hiç uyumayan bir oglum war

tamam belitim yapmayalım cnm birbirimize destek olalım hem yazışırken wakitte geçiyor bak morallerim yerine geldi walla az daha yalnız kalsaydımm kızlar dolaba gömülcektim walla werdiginiz moral için teşekkür ederimm

teşekkür ederim benimkide gündüz hiç durmuyo ama vericez bu kilolarıı ama inşallah verdiğimiz hızla almayızz .belitim sanırım evli değilsin bu yüzden bizden daha şanslısın ah ne güzel olmuş bi tadına bak az ye diyen bi kocan yok:daha çabuk verceksin:):):)

moral bozmak yok umutsuzluğa düştüğümüzde yada bişeyler yemek istediğimizde hemen pc başınaa konuşup motive edicez kendimizi. sonra kıskananlar çatlasınn:):):):ah neler alıcam bi zayıflayayımmamanda amannnn:=):):):keşke benimde boyum uzun olsaydı 1 60 benimm

benim de sülalemin hatunları böyle şubat tatilin de ankaradayım kilolu gördüler ya aynı tavırlar
işte biz bunu öyle bir kullanmalıyız ki görsünler zayıflamak nasıl olurmuş demeliyiz
valla kızlar birbirimize destek olup kaçamakları önlemeliyiz

ayy ewet aynen öyle walla bide benim eşim geç geliyor aksam 10 da akşam yemeyi hazırlıyorum ona düşünün yani açlıgın en yüksek sewiyede oldugu anlar o yedikçe benimde kafasına kafasına wurasım geliyor walla Çok üzgünüm çoook

yooo evliyim 2 tane kızım var büyük 9 yaşında adı belit küçük 5 yaşında
çok iştahlı bir de şişman kocam var

:):):):bütün olumsuzlukları zırh edincez kendimize zayıfflayıp ukala ukala bakmak istiyorum karşımdakileree uyuz olduklarıma:):):):)çok beğendiğim bişeyi acaba olurmu diye düşünmeden hemen alıyorum demeyi sabırsızlıkla bekliyorum kaçamak yapana cezaa olsunn her kaçamağa elli mekik ben bi saat çıkcam kızlar kaçamak yok çıtırolcak kocalarımız aşkım hadi dışarı çıkalım diyecekler bizle gezerken zevk alsınlar dimi:):):)öpüldünüz.belit allah bağışlasınn

alindacım nasılsın cnm ne güsell sende wermişsin kardeşinide tebrik ederim cnm allah tamamına erdirsin inş..

Cok tesekkür ederim, insallah aklinialirimsmile Ben su an yine yapmiyorum diyet filan ama yinede gayet iyi gidiyorum... Nisan da ni$an yapmayi düsünüyoruz, o zamana kadar vermem lazim azda olsa...bakalim artik

ya bişi sorucam diyetteyken hani haftanın bi günü ödüllendirmek için sütlü tatlı yesek nolur?? :kedi: sütlü olduğu için çok kalorili olcağını düşünmüyorum ya siz?

Bencede 1 kerelikten birsey cikmaz

oy oy oy tam sohbetin ortasina dalmisim kaydirigubbakcemile3 yazarkene misafirim geldi, yarim kalmisti, bende bakmadan devam ettim yazdim.

Hepinize kolay gelsin bayanlar :hooray:

kızllar bende çıkıorum şimdilik ezel başlamadan ogluşumun karnını doyurayım öpüyorum hepinizi gelicem yine inş. hepiöniz burda olursunuz....

valla nurancım verdiğin kabızlık ilacını hemen yarın alıyorum çok sağol bu benim için büyük bir problemdi

annemm cezaya razımısın 50 mekik ben varım birazdan ezeli izlerken çekerim olur biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…