Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar eğer böyle desteklemeye başlamasaydık birbirimizi ben 1 hafta sonra et diyetine geçecektim lakin şimdi destekle bunu 1 ay götürebilirmişim gibi geliyor
en böyle rejimin dayanılmaz olduğu saatlerde buluşalım ki genelde bu saatler oluyor yatana kadar bu motive bize yeterde artar bile

kabızlığa son diyeceksin o ilaçla emin ol .kızlar vazgeçmek yok her hayal kırıklığında güzel olucam dicez kendimize şimdi elli mekik çekicem bende başlangıç için iyi sanırımm

bende biraz mekik çekeyim birazda bel hareketleri yapayım dümdüz olan göbegim dogumdan sonra sarkık çirkin bir göbek oldu bilmiyorum kızlar bu göbişi nasıl toparlıycam evde kosu bantımda titreşim makinalarımda war ama çocuktan inanın daha 3 5 kez üzerine zor çıkmışımdır bebekle nasıl spor yapabilirim kızlar bi fikriniz warmı bilmiyorumkismile

cnm sen şimdilik rahatsın ama 2 ay sonra zor durucak yürüteçte hep annesinin kucacını isticek aklı erdikçee (yazıkk yaa kıyamam minicik daha maşşallah) allah sanada sabır wersin benim oglum kalça çıkıgıyla doğmuştu o yüzden ayaklarında tahta baglıydı 2.5 ay kadar o sırada hep alıştı kucagımıza bi dahada inmedi walla cnm yemekleri bile o şekilde yapıoruzz...:)

allah kolaylık versinn sana canım ama önemli olan çocuğunun sağlıklı olması oda alışır zamanla ilgisini çeken oyun falan buldukça

yaaa ben elma yiyince acıkıyorum..hatta dikat ettimmm tokken hemen elma yedim acıktımmm..diyet yapmaya başladım azaltmaya çalışıyorum yediklerimi biden bırakamam sanırım bayılıp kalırım:)

elma aç karnına yendiğinde tok tutan bi meyvedir ama bünyeden bünyeye de değişir.aramıza katılacakmısın nem yada elma zorluyosa havuç ye ne bileyim maksat bi arada olup birbirimizi motive etmek

slm kızlar nasılsınız bugünüde atlattık heleşüküt diymi nurhan yarına allah kerim bide ben hayatta bekliyemem 1 hafta tartılmak için muhakkak hergün tartılırım sizede yazarım inş. kilo wermiş olurumda büyük bir sevinşlee yazarımm inş......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…