Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Kizlar bende bugun basladim beni de araniza alirsaniz cok sevinirim.3 hafta icinde baya klo vermem lazim biliyorum kisa zamanda kilo vermek saglikli ve kalici degil ama napiyim zorundayim cunku arkadaslarimla bulusucam onlara bu sisko halimle gozukmek istemiyorum.Aslinda yaza kadar 10 kg vermem lazim.Cok karisik oldu dimi.Neyse bana da destek olursaniz cok mutlu olurum .Simdi saat 4 bu saate kadar 3 elma 3 bardak yesilcay ve 1 lt su ictim.Umarim kacamak yapmam aksama.Hepimize kolay gelsin.Cumaya kadarda tartilmamaya soz verdim kendime.Optum hepinizi selamlar

Canım ben lahana çorbası içiyorum 5. günüm onun dışında sadece elma yiyorum gün de 6 adet elma yiyorum minik minik 15 bardak da su içiyorum,,siz elma diyeti yaptığınız için elmayı çok mu yiyorum acaba dedim de ondan sordum (= Arada bir portakal yarım havuç yiyorum tartılmadım ama daha korkuyorum veremedim diye gerçi yüzüm küçücük kaldı bunu sevmiyorum ama yüzden de gidiyor benim =( kilom da 54 tü en son

bende yüzden veriyorum maksat elmayı çok yemek değil yani senin yapacağın heriki saatte bir yemek elmayı aç kalmamak adına.ben bugün yedim bişeyler ama tam olarak yarın sabah başlıcam tartıldığında paylaş bizimle

ayrıca 54 kilo çok fazla değil benim hayalimdeki kilo nerdeysee 75im bentabi çocuktan sonra olay daha farklı oluyo genetiğimiz değişti resmen

çok heyecanlıyım eski dizüstü eteklerimi giyip üstüne uzun çizmeler...yazın kapriler ve incecik badilerr:hayali bile güzelll

Benim ki takıntı canım ya vazgeçemedim psikolojimi yenemiyorum yani yoksa kemiklerim bile çıkıyor hani kalça kemikleri varya onlar,,istediğim her şeyi de giyiyorum ama düzelemedim gitti =( 5 gündür yemek yemiyorum vallahi

Siyah-i malesef bende yuzumden cok veriyorum kuculuyo suratim o zamanda herkes nolmus sana cirkinlesmissin falan diyo.Sen ne kadardir yapiyosun diet cunku kilon baya iyi.Ne kadar zamanda ne kadar kilo verdin?

Siyah-i cim aman sagligina dikkat et ideal kilonun altina dusmeye calis.Bide biz senin kiloya ulasalim tamam iste o zaman ne guzel olur.Bende 55 kgyi hedefliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…