Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaşlar bugünü kaçamaklarla bitirdim ama yarın kesin kararlıyım hiç kaçamak yapmıycam sizlere sözz.... kaydirigubbakcemile yapanada cezaa wercez unutmayalım bak ben kaçamak yaptım diye 50 mekik çettim cezam oydu zemuszemus

Merhaba arkadaşlar. En başından beri okudum bütün yazılanları Herhalde bu kadar uzun başka konu yoktur (tamam itiraf ediyorum epey atlamalar yaptım ama ilk başları ve sonları okudum )
Gecenin bu saatinde söylüyorummmm ben bu elma diyetine başlıyorum guclubacismileguclubacismile
yarın size sabah ki ilk kilomu yazacam.ve herkesin önünde zayıflayacammm, inşallahhhh :Saruboceq::Saruboceq:
Umarım beni de aranıza alırsınız...

Kizlar malesef bende kacamak yaptim aksam yemek yemedim ama esim gozumun onunde misir cipsi yiyince dayanamadim yedim ama gun boyu 3 elma yemistim bide yag orani az olan bi cips neyse zugurt tesellisi oldu ama bende cezami cekicem aksama spor yapacam...

tarıkım ayça32 ve isimlerini atladıysam kusuruma bakmayın dediğim arkadaşlar hoşgeldiniz
annemm dünakşam ben de mekiğimi çektim
sabah tartıldım salı günü tartılacamı söylemiştim yine 73 yalnız tartımın bozulduğunu fark ettim çunkü yanda duran sandalyeyi de alıp çıktım tartının üstüne bir hışımla garamına kadar yine aynı tarttı koskoca sandalya de0 gr olamaz herhalde
şimdi oluldayım 1 elma yedim

günaydın kızlarr ayça hoş geldin.bugün tarihi gün :)kahvaltımı yaptım iki dilim kepekli ekmek salatalık çok az peynir ve bir bardak normal çay:)kahvaltı geç oldu ama napim bebiş ikide yattı geç kalktım birazdan içtiğim çay için 50 mekik çekicem söz annem cips en tehlikeli tuzak bidaha düşme

canım çocuklarımı götürüyorsun okula

kızlar bu arada sizle birşey paylaşıp yardımlarınızı rica edicem.kitaba ihtiyaccı olan okullar için yardım topluyoruz facebook da da sayfası var .kitap defter kalem okul çantası ayakkabı aklınıza ne gelirse .erzurumda bir köy okuluna yolluyoruz sizlerde destek olun

elma aç karnına yendiğinde tok tutan bi meyvedir ama bünyeden bünyeye de değişir.aramıza katılacakmısın nem yada elma zorluyosa havuç ye ne bileyim maksat bi arada olup birbirimizi motive etmek

valla cnm beni feci açıktırıyo elma..keşkee açıktırmasa yoksa çok severim elmayı..bugun başladım elim kdr ekmek yedim az bşyde salatalık dometes peynir falan..bide evde rejim yaptıgım anlaşılmamalı annemler çok kızıyor..şuanda doymadan kalktım inş devam ederim..160 boyum 48 kilom var..benim ideal kilom 42-43 kemiklerim çok ince herkes o kiloda insanmı olur diyolar ama bende çirkin durmuyor..göbegim var 4 aylık hamile gibi yaniii sinirlerim bozuluyo geniş kıyafet giyorumm..nebilimm inşşşş nefsime hakim olurum yoksa haziranda düğünüm var dana gibi bşy olcam bu yemeyle:)

nem kilon çok değil.sen sabahları normal kahvaltını yap amaç her iki saatte bir yemek yiyip mideyi aç bırakmamak .öğlen elmalarını ye akşamları da doymadan kalk ekmek yeme .ve mekik çek

elma aç karnına yendiğinde tok tutan bi meyvedir ama bünyeden bünyeye de değişir.aramıza katılacakmısın nem yada elma zorluyosa havuç ye ne bileyim maksat bi arada olup birbirimizi motive etmek

nem kilon çok değil.sen sabahları normal kahvaltını yap amaç her iki saatte bir yemek yiyip mideyi aç bırakmamak .öğlen elmalarını ye akşamları da doymadan kalk ekmek yeme .ve mekik çek

evt cnmm kilom çok deil ama göbek işi bozuyo:)eskiden dikat ederdimmm şimdi saldım kendimi:)şöyle 2 hafta az yesem alışırım healde:)buraya ugruycam sık sık teşkür cnm bnm:)

yok bence batırmamışsın :) olur öyle arada ...a.s.

selam
yok nurancım ben gidiyorum öğretmenim sabah 5 te kalkıyorum onun için de öğlen kepek ekmeğimi falan yiyorum yoksa 18 19 saat ayakta duramamkafamçokkarıştı

yok bence batırmamışsın :) olur öyle arada ...a.s.

ama pufidik böyle kaçamaklar olmasın diye şimdi kepek ekmeğimin birini eve gelince diğerini de ne zaman midem kazınırsa 1lokma 1lokma yemeyi düşünüyorum böyleceeeeee rejim dışına çıkmamış olucam ne dersiniz??????????:1hug:

allahım bu tartıyla başım dertte yedik içtik şimdide 73.5 gösteriyor ama yerini ayarladım demekki yarın 72 olabilirim yuppiiii :sm_cool:

bence kilon çok iyi benim boyumda1.63 55 olsam yeterde artar bilehadi 2 kiloda koruma amaçlı olsun 52:hooray::sm_cool:
canım benim gerçekten kilon çok iyi yasakkelime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…