tarıkım ayça32 ve isimlerini atladıysam kusuruma bakmayın dediğim arkadaşlar hoşgeldiniz
annemm dünakşam ben de mekiğimi çektim
sabah tartıldım salı günü tartılacamı söylemiştim yine 73 yalnız tartımın bozulduğunu fark ettim çunkü yanda duran sandalyeyi de alıp çıktım tartının üstüne bir hışımla garamına kadar yine aynı tarttı koskoca sandalya de0 gr olamaz herhalde
şimdi oluldayım 1 elma yedim
elma aç karnına yendiğinde tok tutan bi meyvedir ama bünyeden bünyeye de değişir.aramıza katılacakmısın nem yada elma zorluyosa havuç ye ne bileyim maksat bi arada olup birbirimizi motive etmek
valla cnm beni feci açıktırıyo elma..keşkee açıktırmasa yoksa çok severim elmayı..bugun başladım elim kdr ekmek yedim az bşyde salatalık dometes peynir falan..bide evde rejim yaptıgım anlaşılmamalı annemler çok kızıyor..şuanda doymadan kalktım inş devam ederim..160 boyum 48 kilom var..benim ideal kilom 42-43 kemiklerim çok ince herkes o kiloda insanmı olur diyolar ama bende çirkin durmuyor..göbegim var 4 aylık hamile gibi yaniii sinirlerim bozuluyo geniş kıyafet giyorumm..nebilimm inşşşş nefsime hakim olurum yoksa haziranda düğünüm var dana gibi bşy olcam bu yemeyle:)
elma aç karnına yendiğinde tok tutan bi meyvedir ama bünyeden bünyeye de değişir.aramıza katılacakmısın nem yada elma zorluyosa havuç ye ne bileyim maksat bi arada olup birbirimizi motive etmek
nem kilon çok değil.sen sabahları normal kahvaltını yap amaç her iki saatte bir yemek yiyip mideyi aç bırakmamak .öğlen elmalarını ye akşamları da doymadan kalk ekmek yeme .ve mekik çek
bugün 4. günümdü
sabah kahvaltı yapmıyorum öğlen yapıyorum çünkü sabah 6 da okula gidiyorum sabah yapınca çok acıkıyorum
sabah iki elma öğlen 3 dilim kepek ekmeği ve peynir ve 1 elma daha
1 saat önce de 1tane ıspanaklı sigara böreği ve 2elma daha
sizce nasıl rejimi batırmışmıyım??
yok bence batırmamışsın :) olur öyle arada ...a.s.
allahım bu tartıyla başım dertte yedik içtik şimdide 73.5 gösteriyor ama yerini ayarladım demekki yarın 72 olabilirim yuppiiii :sm_cool:
valla cnm beni feci açıktırıyo elma..keşkee açıktırmasa yoksa çok severim elmayı..bugun başladım elim kdr ekmek yedim az bşyde salatalık dometes peynir falan..bide evde rejim yaptıgım anlaşılmamalı annemler çok kızıyor..şuanda doymadan kalktım inş devam ederim..160 boyum 48 kilom var..benim ideal kilom 42-43 kemiklerim çok ince herkes o kiloda insanmı olur diyolar ama bende çirkin durmuyor..göbegim var 4 aylık hamile gibi yaniii sinirlerim bozuluyo geniş kıyafet giyorumm..nebilimm inşşşş nefsime hakim olurum yoksa haziranda düğünüm var dana gibi bşy olcam bu yemeyle:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?