Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

cnm allah kolaylık wersin ben ilk gün werdimmi diye tutamadım kendimi tartıldımm weee tam 500gm wermişim çok sewindim :teytey: :teytey: :teytey: ama sözz önümüzdeki p.tesiye kadar tartılmıycam nurhancımm umarım böle gider hemde dün kaçamaklarım olmuştu biliyosunuz ayrıyettende bugün regl oldum olmasam belki daha fazla werirdim demi kızlar

ne olsun valla tartıyla savaşıyorum alsanaalsanasmile
sen ne yaptın nasılgidiyo nuran sana da soruyorum nasıl gidiyo

tşk canım bi yandan bebişle bi yandan kilolarla uğraşıyorumm senin işin zor .ama çok erken kalktığın için de avantajlısın metobolizman daha hızlı çalışır

süper regli dönemi kötü oluyor kadınların en zor anları benim çikolata krizim tutar genelde .regli bitene kadar tartılma moralin bozulur şişlkller vs.. kilo kaybı göremezsin ama bittikten 2 gün sonra tartıl farkı görceksin vazgeçmek pes etmek yokç.
gün içinde çok su içtiğimiz ve sürekli yediğimiz için şişliklerimiz de olur o yüzden hergün tartılırsak doğru sonucu göremeyizz

bende bir kaçamak yok şu ana kadar

bence de annemm reglin bitene kadar tartılma regli dönemindeki şişliklerle de sakın canını sıkma rejimi tam yaoarak regliden sonraki incelmiş halini düşün
kilo vermen de maşallah

çok saolunn çok teşekkür ederim hepinize gerçekten dün çok destek oldunuz walla dün biraz daha sitede dolastıktan sonra eger sizi konusmak için bulmasaydım buzdolabına gömülecektim wallabilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar :sm_cool: :dance: :dance:

kızlar yukarıda da yazmıştım ya kepek ekmeğinin birini kahvaltıda diğerinide elmadan bituhaf olduğumda da lokma lokma yesem mi demiştim ne dersiniz böylece rejim in dışın da birşey yememiş olurum

ne demek yeter ki buzdolapları bizden uzak olsun
bütün zorluklara rağmen rejimine devam edenlerden

belitim bence dışına çıkmassın zaten 1 dilim kepek ekmegi 1 elmadan daha az kalorili cnm sen çok erken kalktıgın için we sürekli hareket halinde oldugun için sanslısın hatta ekmeklerin sayısını 3 e bile çıkarabilirsin bence ama yinede sen bilirsin cnm zaten sabah metbolizma çok hızlı çalıstıgı için 1 dilim 12 ye kadar ögleden sonrada 1 dilimi yersinn ohh ohhh ne güsell kafana takmassan bence çok fark olmazz cnm:enbuyukkk:

bence de annemm sabah 5 te kahvaltıyı yapıp akşamı 10 11ine kadar elma elma nasıl durayım
zaten duramam yıkılırım

kızlar yukarıda da yazmıştım ya kepek ekmeğinin birini kahvaltıda diğerinide elmadan bituhaf olduğumda da lokma lokma yesem mi demiştim ne dersiniz böylece rejim in dışın da birşey yememiş olurum

abartmadıktan sonra problem olmaz heralde önemli olan akşam tutmalıyız kendimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…