Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaşlar hem sizle konusuyorum hemde yemek yapıyorum akşama wallaa en zoruu ama onlar bizee düşman inannın tadmadım bile...

doğru olanı yapıyorsun alkisalkisalkis
bir yerde okumuştum bu tadına bakmalarnr rejimlerin düşmanıymış
aman şunun da aman bunun da tadına bakayım derken bişey olmaz gibi geli,rmiş ama gün boyu bu şekil de atıştırmalarla 1 tabak kalorili yiyeceklerden yiyiveriyormuşsun

aynen öyle canım tebrik ediyorum seni biraz ondan bundan derken alıp başımızı gitmişiz zaten..
bide aaa öle rejimmi olur biim ekmek ye börek ye bi tabaktan bişey olmaz diyenlerden uzak durmak gerekiyor:):)

yok yok rejimde 2 dilim kepek ekmeği var ya onları 1 güne yayıyorsun

bende tam tersini isterdim evde kalmak

çalışan insan evde en fazla 10 gün kalabilir sonrası bunalım

bu arada belitim erzurumda bi köy okuluna kitap defter vs göndercezarkadaşlarla .ilkokul sizde yardımcı olmak isterseniz haberleşelim facebookta bi gurup var ordan girip bakabilirsin..
kitaba ihtiyacı olan okullara yardım diye tıklarsan görürsünn

canım tabi ki bir eğitimci olarak bu tür aktiviteleri destekliyorum ama benim okul ve civarı da aynı olanaksızlıklar da olduğu için bu tür çalışmalarda başka taraflara bakamıyoruz bile yoksa neden olmasın

h.g fatma bizde yapıyoruz cnm hepimiz yeni basladı sayılırız sende bizimle birlikte yap en azında yaptıklarımızı paylasırken waktimizde geçiyor kaçamaklara pek zaman kalmıyor.... boyunu we kilonu yaz cnm baslamadan önce sanada kolay gelsinnn a.s.

cnm inanki daha hiç hareket yapamadım osmanAlp anca uyudu uyur uyumazda hemen yemeklere işlere giriştim dahada işim bitmedi bitince biraz yer hareketleri falan yapmayı düşünüyorum tabii alp henüzz uyanmamışsa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…