Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlar bel inceltmek istiyorsanız ayaklarınız omuz hizasında açarak eğilim doğrulun yani parmak uçlarınızı yere değsin,,bir de yine ayaklarınız omuz hizasında açık elleriniz başınızın arkasından bağlayın sağa sola belinzi hareket ettirin benim 5 cm inceldi,,bir de sandalyeye oturuyormuş gibi sırtınızı duvara verin durabildiğniz kadar uzun durun bacakları güçlendiriyor,,sağlıcakla kalın a.s.

m.joy canım bacaklarını omuz hizasında açıp el parmaklarını ayak uçlarını değdirceksin,,Annem canım 1 hafta da inceldim,,en az 100 kere eğlip doğruluyorum,,200 kere felanda sağa sola yapıyorum basit hareketler inşalla sizde de işe yarar,,rica ederim nurancım a.s.

Annem ben bi de 1 haftadır lahana çorbası içiyorum,,elma yiyorum 5-6 tane felan minik minik dün sormuştum hatta elma miktarı çok mu diye ama meyveden başka bişi yemiyorum yani günde 800 kalri alıyorum,,kilom çok değil ama takıntı çok kötü bişey,,52 olmuşum bu arada ama hala devam ediyorum)= nuranım baseni geniş hatun iyidir ama (=

yaaa ne güzel zayıfçıksın bence dikkat et ama bizim kadar sıkı yapma cnm bence ama insan kendini rahat hissettigi kiloda olmalı demi cnm

bizde zayıflıcaz kız bu şımarıyoo bana bak siyahii:):):)dermişimmmm. inşallah bizde senin kilonda oluruzdaaa bizde takıntı yaparız takıntı olduğu sürece en azından kilonu korursunn

Evet canım ya tartılmaya korkuyordm veremedysem diye aslında verdiğimi de biliyorum (= ama psikoloji ya bi gayretle çıktım 2 kilo az görünce bi sevindim (= darısı başınıza inşallah(=

bence kilon çok iyi benim boyumda1.63 55 olsam yeterde artar bilehadi 2 kiloda koruma amaçlı olsun 52:hooray::sm_cool:
canım benim gerçekten kilon çok iyi yasakkelime

yaaa fıstıkım bu göbüşü neyapcammm ameliyatlamı aldırsam neyapsam:):)bugunnn diyet gofret yedim tadı kötü sayılmas:)biden rejim yapamıyorum ama azalttım bakalım göbegim düzelsin bşy istemmiom:)

geldim ama hepiniz çıkmışsınız bende ben yokken yazdıklarınızı okudum siyahi ne güzel bilgiler vermişsin bugünden başlayarak yapıcam
şimdi kepek ekmeğimden kalanları yedim yalnız peynir yerine( derisiz tabi ki) 3 lokmalık tavukla yedim bugünlük son şimdi elmalara ve suya devam edicem

yaaa fıstıkım bu göbüşü neyapcammm ameliyatlamı aldırsam neyapsam:):)bugunnn diyet gofret yedim tadı kötü sayılmas:)biden rejim yapamıyorum ama azalttım bakalım göbegim düzelsin bşy istemmiom:)

tatlım sadece problem göbekteyse başka hiç bir yerinde sorun yoksa
göbeğe yoğunlaşmalısın
göbişi eritecek hareketler yap
bak yazanlardan edindiğim bilgilerden aktarıyorum
göbeğe çöp poşeti sar öyle hareket et
banyoda seni hasta etmeyecek şekilde göbişine bir sıcak bir soğuk su uygulaması yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…