yani az bşy popişimde kilo aldı:)ama rahatsız etmiyorrr..üst tarafım zayıff.bacaklarımda zayıf..göbek ekleme gibi:)biras yedigime dikat etcem mekik valan bide o manyoda soguk sıcak su yu deniyeyem cnm bnmmmmmmmmm:)
betilim elma sirkesini gecen ay içeyim dedimmmm yeminle kuscaktım yani o derece acaip kötü ya onun tatı ..anlatırken bileee dadı sanki gelio agzıma:)ama acaip işe yarıyo komşumuz içioda baya farketti:)ben bi su bardagına 1 yemek kaşıgı koydum ölüyodum az kalsın:)
ewet cnm elma sirkesinin yağ yakımını hızlandırdıgı heryerde yazıyor ama ben onun kokusuna dayanamıyorum işte keşke içebilsem daha çok faydası olur diyetiime...
arkadaşlar herkez p.tesi günümü başladı elmaa diyetine
belitim süpersin wallaa hem tok karnına çıkmışsın tartıya sabah tartılsan muhakkak 1 kg farkeder ohh ohhh ne güselll zemuszemus zemuszemus zemuszemus alkisalkisalkis
canım ben bugün eşime aldırdım inanki çok işe yaradı burdan nurhanada teşekkür ederim çok çokk...bence sende al cnm hemen, hem tartıda kabızlıgın farkı çok oluyor ilacıda içtikten sonra emin ol 1 kilo daha düşüceksin...zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?