Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

yani az bşy popişimde kilo aldı:)ama rahatsız etmiyorrr..üst tarafım zayıff.bacaklarımda zayıf..göbek ekleme gibi:)biras yedigime dikat etcem mekik valan bide o manyoda soguk sıcak su yu deniyeyem cnm bnmmmmmmmmm:)

kızlarrr ben birde ne yapıyorum biliyormusunuz anlatayım da uygun görürseniz midede problem yoksa sizde yaparsınız
küçük su şişesine suyu dolduruyorum amaaa içine birazcık elma sirkesi koyuyorum
hani elma sirkesiyle de zayıflayanlar var ya belki rejime destek olur diye

betilim elma sirkesini gecen ay içeyim dedimmmm yeminle kuscaktım yani o derece acaip kötü ya onun tatı ..anlatırken bileee dadı sanki gelio agzıma:)ama acaip işe yarıyo komşumuz içioda baya farketti:)ben bi su bardagına 1 yemek kaşıgı koydum ölüyodum az kalsın:)

yani az bşy popişimde kilo aldı:)ama rahatsız etmiyorrr..üst tarafım zayıff.bacaklarımda zayıf..göbek ekleme gibi:)biras yedigime dikat etcem mekik valan bide o manyoda soguk sıcak su yu deniyeyem cnm bnmmmmmmmmm:)

nem güzelim kardeşimin nişanlısı rus işte temmuzda düğünümüz var

gelinimizi görsen 0 beden neki

ve çok sağlıklı ne yaoıyor biliyormusun her sabah duşunu alır duşun sonunda soğuk suyla sıkılaşması gereken yerlerine tutar sontada küçük havlu ile öyle zarif zarif kurulanmaz vücudunu masaj yapar gibi ısıtmaya çalışır gibi hızlı hızlı ovalar

bu işlem metebolizmayı hızlandırıyor vücudu sıkılaştırıyor ve insanı zinde tutuyor
ama insan bünyesi değişiktir o alışmış belki başka yapan hasta olabilir

ewet cnm elma sirkesinin yağ yakımını hızlandırdıgı heryerde yazıyor ama ben onun kokusuna dayanamıyorum işte keşke içebilsem daha çok faydası olur diyetiime...

canım ben o elma sirkesini kullananlar gibi yapmıyorum bu rejim de o kadar yoğun sirkeyi hiç bir mide kaldıramaz yarım lt. şişedeki suya çok az hissedebileceğin kadar
hani belki rejime destek olur diye

ewet cnm elma sirkesinin yağ yakımını hızlandırdıgı heryerde yazıyor ama ben onun kokusuna dayanamıyorum işte keşke içebilsem daha çok faydası olur diyetiime...

canım benim senin fark etmeyeceğin ama vücudunun hissedecegi oranda çok azyani annemm o kadar suyu içiyorum bari 1 2 damla elma sirkesi damlatayım dedim normal sudan farkı oluyor ama 1 bardağa koyduğun yemek kaşığı elma sirkesi gibi olmuyor

bende deneyim bakalım yarın azıcık ekliyeyim suyumun içine hergün yeni bişeyler ögreniyoruz walla arkadaşlar biz bu dayanışmayla 1 ay'a kalmaz incecik oluruz (inşşşşş)

belitim süpersin wallaa hem tok karnına çıkmışsın tartıya sabah tartılsan muhakkak 1 kg farkeder ohh ohhh ne güselll zemuszemus zemuszemus zemuszemus alkisalkisalkis

belitim süpersin wallaa hem tok karnına çıkmışsın tartıya sabah tartılsan muhakkak 1 kg farkeder ohh ohhh ne güselll zemuszemus zemuszemus zemuszemus alkisalkisalkis

ay inşallah inşallah 72 sonra 71... hepimizinki inşallah :Saruboceq:
ama gerçekten ben bu siteye girerken böyle birbirimizi destekleyeceğimizi :1hug: azimlendireceğimizi tahmin etmemiştim...
çok iyi gidiyoruz valla böyle giderse zayıflarız:hooray:

aaaa bak annemm bugün alamadım ama yarın nuranın yazdığı o kabızlık ilacını da alacam
o benim için büyük bir problem
yani anlıyacan fazla dışına çıkmadan yaparsan bu rejimi veriyorsun
bir de biz tam anlamıyla spora da asılmadık daha

canım ben bugün eşime aldırdım inanki çok işe yaradı burdan nurhanada teşekkür ederim çok çokk...bence sende al cnm hemen, hem tartıda kabızlıgın farkı çok oluyor ilacıda içtikten sonra emin ol 1 kilo daha düşüceksin...zemuszemus

işte bu rejimle gerçekten kilo veriliyor derken o malum problemden kaynaklanan kiloyuda hesap et demek istemiştim zemuszemus

tatlım benim ilaç kaç saatte etkisini gösteriyor?????? ona göre kullanayım bilmiyorumkismile

Merhaba arkadaslar bakiyorum bugun daha iyi gidiyo kacamak yok fazla.Bende dersten ciktim yazayim dedim.Sabah 1 elma ve yesil cay simdide gittim elmalarimi aldim ve de yesilcayimi icicem bakalim.Belitim sagol hosbulduk umarim basaririz birlikte aslinda muhabbette cok guzel bu grup sonuna kadar goruruz insaallah.
Bende sozumde duramadim bugun Anemm gibi tartildim kacamaga ragmen 600gr gitmis ama soz bi daha tartilmayacagim haftasonuna kadar.Hepimize kolay gelsin.Yeni baslayanlara ozellikle.Bide elmayi cok sevmeme ragmen cok bayiyo bazen yani icimden yemek gelmiyo ac kaliyim daha iyi diyorum sizede oyle oluyor mu?

oooo muhabbeti kaçırmışım ilacı hergün almayın sakın evden çıkamazsınız:):):ya midem kazınıyo benim bu arada tavuk falan yenmiş kınıyorum seni hemen 50 mekik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…