Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

oooo muhabbeti kaçırmışım ilacı hergün almayın sakın evden çıkamazsınız:):):ya midem kazınıyo benim bu arada tavuk falan yenmiş kınıyorum seni hemen 50 mekik

ayy kızlar peynir yerine ki peynir tuzlu olduğu için ödem yaptığını da düşünüyorum guclubacismile
(ne yapayım böyle tavuk olayının üstünü kapatmaya çalışıyorum) :kedi:

inanın bir kibrit kutusu kadar ancak ya vardı ya yoktu
tavuğa da bana da kıymayın
zaten 5 saat önce olmuş bişey sırnaşık şey

kızlar şaka bi tarafada burda yazışırken o dayanamadığımız atıştırma saatleri nasıl geçiyor farkındamısınız???? :mymeka: :teselli: :lepi:

Off en zor kismi da bu evde mecburen yemek hazirliyoruz onlar gozumuzun onunde yiyolar bizde bakiyoruz.Bide benim esimin kilo problemi falan yok.Hani mutfaga girmesem gozumun onunde yemek yenmese bu kadar etkilenmiycem aksamlari.Ama sonunda mutlu olacagimizi hayal edip yemeyelim dimi.Bide kizlar benim spor yapmaya hic enerjim kalmiyo sizinde oyle mi?

canım ilk zamanlar olmuyorda sanki sonra yavaş yavaş geliyor

yaaa arkadaşlar yaa ben bu kilo çizelgesini bir türlü yapamıyorum çok denedim ama yapamadım bunu nasıl yapıcam hepsini tamamen bitiriyorum yani yapıyorum fakat iş en sona geldiginde basaramıyorum yaa sizler nasıl yaptınız

Bakiyorumda cogu arkadasin vermesi gereken kilo cok fazla degil hemen verebilirsiniz.Benim onumde uzun bi yol var daha oof of.Bugun kacamak yok sukur.Bu aksami da atlatirsam 2.gunumu basariyla bitirmis olucam ins.Annemm bende bilmiyorum tam olarak eskiden sitenin bi bolumunde ayrintili anlatiliyordu bi ara istersen bulursun belki yada yazar arkadaslar.Cicilibicili senin metabolizma direniyodur herhalde ya sporla desteleyebilir yada baska bi diyet sekli deneyebilirsin.Hadi bakalim herkese kolay gelsin.Yarin gorusmek uzere.

herkezee günaydınnn nasılsınız arkadaşlar zor ama hafif bir güne başladık yinee.... bazen düşünüyorumda insanın yemek yememesi, yemesine nazaran çok daha iyi çünkü vucut aç oldugu için çok hafif oluyor en azından benim öyle arkadaşlarr,

Allah hepimize kolaylık versin bugünde birbirimize hep destek tam destekklee dewammmmmm

ben şimdi kahvaltımı yptım 2 dilim kepek ekmegiyle domates,peynir,1 tane zeytin ve yeşil çaylada kahwaltımı tamamladım.... cokacimcoook

ben geldimmmmmmmm:):) bugün 2. günüm ve bomba gibiyim pes etmek yok. herkes aynı kiloyu vermeyi beklemesin kilkosu az olanlar daha az verirler .moral bozmak vazgeçmek yok.
dün eşim geç geldi ve köfte yaptırmış diette olduğumu söledim bana almamaış.eskiden hadi azıcık tadına bak falan diye zorlardı dün hiç bişey demedi sanırım ciddiyetimi anladı

gitsin kilolarrrrrrrrrr.

kahvaltımı yaptım salatalık,biraz peynir ,bir zaytin,ve iki kepek ekmek .birde çay ama normal çay aslında içmemem lazım ama başım ağrıyor çaysız ama çay için 50 mekik çekicem:)

hoşgeldin nurhancım ohh ohh ne güsel bende tam gaz dewam ediyorum cnm artık kaçamak yapmak içimden gelmiyor walla yapmıyorumda ama beni elma inanılmaz acıktırıyor sadece günde 2 adet grisini yiyorum cnm zaten kalorisi çok az kafama takmıyorum bilee... bence çay için kendine ceza werme şekersiz olduktan sonra onunda kalorisi hiç yokki cnm... bebişin nasıl bu aradaa

bebiş yine yürüteçte canım dişleri kaşınıyor diş çıkartacak.içtiğim çay şekerliydi annem o yüzden ceza:) iki grisiniden bişey olmaz
elma beni acıktırmıyor ama hamilelikten dolayı dişlerim hassaslaşmıştı ve hala devam ediyor yerken biraz zorlanıyorum .

zaten bu saatlerde açlık falan olmuyo akşam 7 ve 9 arası zorlandım biraz.oda burda sohbetle geldi geçti.
birbirimize destek vermeyip kendi başımıza yapsak bu dieti hemn cayardık kendimizi kandırırdık adım gibi eminim.hep destek tam destek.senin bebiş napıyor

ama geç kalkıyorum ya biraz erken kalksak metobolizma hızlı çalışır süper olurdu ama 2 de yatıyorum napim ama akşam 8den gece 2 ye kadarda hiç bişey yemiyorum dengeliyordur umarım

tabii cnm zaten yapta nasıl yaparsan yap yeme de o yeter zaten vucut sürekli bişeyler yemeye we atıstırmaya alışkın oldugu için saat 8 den sonra yemedigimiz için otomatikman işe yarıycak cnm bu yaptıklarımız boşa gitmiycek inş... hep beraberr burda basarıcaz cnm.. dediğin gibi yalnız olsak wakit geçmez muhakkak biyerde kaçamaklarımız olur ama konustukça unutuyor insan ne güsell

kıyamamm bebişine yazıkk yaa nasıl kasınıyordur şimdi dişleri biz atlattık o dewreleri cnm bütün dişleri çıktı sayılır bide alp hiç hastalanmadı ateşlenmedi diş çıkarırken allahtaan, ben balık yağına baglıyorum cnm kullaanıyormusun bilmiyorum ama ben 2.ayından itibaren kullandım çok faydasını gördüm cnm oğlum hemen hemn hiç hastalanmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…