Merhaba arkadaslar bakiyorum bugun daha iyi gidiyo kacamak yok fazla.Bende dersten ciktim yazayim dedim.Sabah 1 elma ve yesil cay simdide gittim elmalarimi aldim ve de yesilcayimi icicem bakalim.Belitim sagol hosbulduk umarim basaririz birlikte aslinda muhabbette cok guzel bu grup sonuna kadar goruruz insaallah.
Bende sozumde duramadim bugun Anemm gibi tartildim kacamaga ragmen 600gr gitmis ama soz bi daha tartilmayacagim haftasonuna kadar.Hepimize kolay gelsin.Yeni baslayanlara ozellikle.Bide elmayi cok sevmeme ragmen cok bayiyo bazen yani icimden yemek gelmiyo ac kaliyim daha iyi diyorum sizede oyle oluyor mu?
süperr tarikim ohh ohh ne güsell gitsin cnm kilocuklarr hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt bende sabbahı zor yapıyorum tartılmak için ama gece eşime saklatıcam tartıyı ki tartılamayımm cnm
süperr tarikim ohh ohh ne güsell gitsin cnm kilocuklarr hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt bende sabbahı zor yapıyorum tartılmak için ama gece eşime saklatıcam tartıyı ki tartılamayımm cnm
benim eşim bide utanmadan diyorki hayatım sen şişman deilsinn ki iri kemiklisin boswer yapma rejim... ama ben tabikii ona inanmıyorum basbayaa baya bayaaa kiloluyumm gözümemi inanayım onamı demi ama....
Ne guzel siz gunu bitirdiniz ooof benim daha cok var.Kizlar benim esimde aksine kilolarimdan cok dertli en az benim kadar :)))Kizlar siz kac elma yiyosunuz ortalama bi gunde bide en son kacta yiyosunuz elmayi.Benim elma bitmiyo yedikce buyuyo sanki:)))Anca 3 tane yiyebiliyorum tabi benim elmalar biraz iri kiyim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?