Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

evet oluyo ama o baygınlığı kilolareriyo diye yorumla yemeye devam

süperr tarikim ohh ohh ne güsell gitsin cnm kilocuklarr hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt bende sabbahı zor yapıyorum tartılmak için ama gece eşime saklatıcam tartıyı ki tartılamayımm cnm

Haklisin erisin kilolar bizde kurtulalim.Inan bi elmayi yarim saatte zor bitiriyorum baska sey olsa 5 dk' da yerim:)Bide cok eksi elma ondan galiba.Kim yemis tavugu ben kacirdim.Bide kizlar bas sayfalarda okudum bazilari cok super kilo vermis 1haftada 8 kg bile veren var.Biliyorum saglikli degil ama en azindan ilk hafta motive olur midemiz kuculur daha sonra da menumuze birazprotein ekleriz.

süperr tarikim ohh ohh ne güsell gitsin cnm kilocuklarr hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt bende sabbahı zor yapıyorum tartılmak için ama gece eşime saklatıcam tartıyı ki tartılamayımm cnm

eşler ne diyor bu rejimolayınaa .ben diete girdim dedim eşime oda bana çok acıktım ben dedi olaya bak :):):

Gitsinler bi daha gelmemek uzere insaallah.Sakla bencede bende ayni dayanamiyorum.Bende kaldirayim gozumun onunden haftaya kadar supriz olsun hepimize.

şöyle yapalım diyorum 10 gün elma diyetine devam 10 gün sonrra metobolizmayı şaşırtalım bi iki gün elma yerine havuç falan yiyelim dişlerim bi tuhaf oldu elmadan

benim eşim bide utanmadan diyorki hayatım sen şişman deilsinn ki iri kemiklisin boswer yapma rejim... ama ben tabikii ona inanmıyorum basbayaa baya bayaaa kiloluyumm gözümemi inanayım onamı demi ama....

benim eşim bide utanmadan diyorki hayatım sen şişman deilsinn ki iri kemiklisin boswer yapma rejim... ama ben tabikii ona inanmıyorum basbayaa baya bayaaa kiloluyumm gözümemi inanayım onamı demi ama....

benim kocam zayıflama ben etli butlu seviyorum diyo yalannnnnnnnnnnnnnnnn:):)her erkek fıstık gibi karısı olsun ister

ben kilo wermem durdugu zaman ogün kendimi ödüllendirip yemek yiyorum tabii çok abartmadan mesela öglen boll salata aksamm 1 ad. tawuk butu inanılmaz işe yarıyor. ertesi gün kaldıgınız yerden weriyorunuz kilocuklarıı...

bencede cnm yalannnnnnn....onlar bizi teselli etmek için söylüyorlar öylee... ne acı birr yeselli ama senağlama senağlama senağlama

Ne guzel siz gunu bitirdiniz ooof benim daha cok var.Kizlar benim esimde aksine kilolarimdan cok dertli en az benim kadar :)))Kizlar siz kac elma yiyosunuz ortalama bi gunde bide en son kacta yiyosunuz elmayi.Benim elma bitmiyo yedikce buyuyo sanki:)))Anca 3 tane yiyebiliyorum tabi benim elmalar biraz iri kiyim:))

kaç kilosun canım en az 5 6 elma vazgeçme biraz zorlanıyorsun ama gün gelip geçiyo iştee önemli olan her iki saatte bir yemek kendin ayarla onu.bide 8den sonra hiçbişey yemiyoruz

Kilom 66 ve 55 kg olmak istiyorum.Aksam eve donunce rendeleyerek yemeyi dsunuyorum biraz tarcinda ekleyip tatli gibi yani yoksa bu diyetin sonunda bi daha elma gormek istemiycem:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…