Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

canımm süpersinn darısı benimde başıma inş.. bende 70 leri bi görsemm göbek atacam wallaha süpersinn süperr :1hug: tebrik ediyorum cnm senii

balık yağı kullanmıyorum çok duydum ama ne bilim doktora bi sorayım şuana kadar bizde de ateş falan olmadı ama hadi hayırlısı olmazda inşallah sürekli elleri ağzında

sağolasınız kızlarrrr ama burdaki sizlerin desteği olmasaydı gerçekten ama gerçekten başaramazdım.

5 günde gitti daha spora da başlamadım

darısı hepimizin başına ...oluyor kızlar oluyor hep beraber yola devammm:lepi:

aynen öyle canım sizde olmasanız bende azmetceğimi sanmıyordum.bedende değişiklik varmı canım en çok onu merak ediyorumm

süper belitim tebrikler 5 günde gitti değilmi.bu moral oldu bize darısı başımıza.kilo gitti ama görsel olarak bi değişiklik varmı canım

ay olmaz mı nurancım popoda göbekte ama özellikle gıdık ve yüzde
sadece ben deyil öğretmen arkadaşlarda farkettiklerini söylüyorlar
valla kocamın bile tavırları değişti,adamın bile hoşuna gitti

Selam kızlar

okudukç gaza geldim, k-fleksin diyetini uyguladım bi hafta yarım kilo verdim. Ama bu diyeti uygulamayı düşünüyorum kfleksle karışık, sabahları k fleks öğlene kadar 2 elma öğlen çorba sekize kadar elma şeklince sizce etkili olurmu????? 60 kiloyum en azından 55 olmalıyım boy 1,67

yuppiiiiiiiiiiiiiiiii diyoruz ozamn bırakmak yok .ay sanki o kiloyu ben vermiş kadar sevindim ama inşallah benim yüzden gitmez popo ve göbek giderküçücük bi yüzüm kocaman bi popom var:)O:):):) çok heyecanlandım ve çok sevindim canım benimmm devamı gelsin

tabii arkadaslar sahsen benn siz olmasanız bu kadar azmetmezdim sonuçta 1 hafta olunca sonucu paylasacagım günü sabırsızlıkla bekliyorum siz olmasadınız inanın cnm çok kaçamak yapardımm

soytarı sende hoşgeldin cnm olur olur seninde gider kilocuklar

nurancım diğer taraflarım deyilde
benim rejimde
ilk yüzümde belli olurdu ama bunda her yerden gitti :dance: alkisalkisalkis

ama yinede rejimin menüsüne yakın kalmaya çalış

Teşekkür ederim destek için,

belit , rejim menüsü dediğin "sabah kepek ekmeğiyle kahvaltı akşama kadar elma bol su" dimi.

Aslında benimde barışı öyküm var kızım sekiz aylıkken diyete+spora başladım, şubat ayıydı başladığımda 72 kiloydum ağustos ayında 58 e düşmüştüm. ama üstüne kilo aldım ve veremiyorum şimdide üstelik üstünden 2 sene geçti. Umarım elma ile gider.

evet menü bu fakat sen anladığım kadarıyla biraz dışına çıkarak uygulamak istiyorsun
benim demek istediğim menünün çok dışına çıkma mesela sen kahvaltı haricinde bir öğün daha yapıp yine kahvaltı yapabilrsin

Ya arkadaşlar 1 gün girmedim 10 sayfa ilerlemişsiniz maşallah maşallah.
Şimdi ben demiştim ya size salı başlıyom elmalarıma diye. Salı battı bugün başladım. Başım ağrıyor ama ossun demi. Bir de yeşil çayın tadını beğenmedim ben yaw,yerine başka bir şey içsek olmuyor mu?
Bu sırada size kilomu yazam da hepiniz şok geçirin :-D
23.şubat.salı(hani diyete başlayacağım gün): 129.6 kg idi.
24.şubat.çarşamba(diyete başladığım gün yani bugün) : 130.1 kg
Kilom şu diyeti bu forma koyma sebebi olan ismi belirsiz saygıdeğer bayan ile aynı diyebiliriz. O nasıl dayanmış bilemiyorum ama umarım ben de dayanabilirim. ayyyy ayyyyyy ....fenalıklar geldi böyle olu orta yazınca kilomu..aha aha aha...
Bir de şu başağrısı olayı kaç günde geçiyor arkadaşlar? ya da geçiyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…