eveeetttttt kızzzzlllar sonunda 72 li kiloları gördüm
tam 75.5 im 3 kilooooooo gitti :dance: :sm_cool:
tabii cnm zaten yapta nasıl yaparsan yap yeme de o yeter zaten vucut sürekli bişeyler yemeye we atıstırmaya alışkın oldugu için saat 8 den sonra yemedigimiz için otomatikman işe yarıycak cnm bu yaptıklarımız boşa gitmiycek inş... hep beraberr burda basarıcaz cnm.. dediğin gibi yalnız olsak wakit geçmez muhakkak biyerde kaçamaklarımız olur ama konustukça unutuyor insan ne güsell
kıyamamm bebişine yazıkk yaa nasıl kasınıyordur şimdi dişleri biz atlattık o dewreleri cnm bütün dişleri çıktı sayılır bide alp hiç hastalanmadı ateşlenmedi diş çıkarırken allahtaan, ben balık yağına baglıyorum cnm kullaanıyormusun bilmiyorum ama ben 2.ayından itibaren kullandım çok faydasını gördüm cnm oğlum hemen hemn hiç hastalanmıyo
sağolasınız kızlarrrr ama burdaki sizlerin desteği olmasaydı gerçekten ama gerçekten başaramazdım.
5 günde gitti daha spora da başlamadım
darısı hepimizin başına ...oluyor kızlar oluyor hep beraber yola devammm:lepi:
süper belitim tebrikler 5 günde gitti değilmi.bu moral oldu bize darısı başımıza.kilo gitti ama görsel olarak bi değişiklik varmı canım
Selam kızlar
okudukç gaza geldim, k-fleksin diyetini uyguladım bi hafta yarım kilo verdim. Ama bu diyeti uygulamayı düşünüyorum kfleksle karışık, sabahları k fleks öğlene kadar 2 elma öğlen çorba sekize kadar elma şeklince sizce etkili olurmu????? 60 kiloyum en azından 55 olmalıyım boy 1,67[/Q
hoş geldin canım olur tabi çok kilon yok
ay olmaz mı nurancım popoda göbekte ama özellikle gıdık ve yüzde
sadece ben deyil öğretmen arkadaşlarda farkettiklerini söylüyorlar
valla kocamın bile tavırları değişti,adamın bile hoşuna gitti
yuppiiiiiiiiiiiiiiiii diyoruz ozamn bırakmak yok .ay sanki o kiloyu ben vermiş kadar sevindim ama inşallah benim yüzden gitmez popo ve göbek giderküçücük bi yüzüm kocaman bi popom var:)O:):):) çok heyecanlandım ve çok sevindim canım benimmm devamı gelsin
Selam kızlar
okudukç gaza geldim, k-fleksin diyetini uyguladım bi hafta yarım kilo verdim. Ama bu diyeti uygulamayı düşünüyorum kfleksle karışık, sabahları k fleks öğlene kadar 2 elma öğlen çorba sekize kadar elma şeklince sizce etkili olurmu????? 60 kiloyum en azından 55 olmalıyım boy 1,67
ama yinede rejimin menüsüne yakın kalmaya çalış
Teşekkür ederim destek için,
belit , rejim menüsü dediğin "sabah kepek ekmeğiyle kahvaltı akşama kadar elma bol su" dimi.
Aslında benimde barışı öyküm var kızım sekiz aylıkken diyete+spora başladım, şubat ayıydı başladığımda 72 kiloydum ağustos ayında 58 e düşmüştüm. ama üstüne kilo aldım ve veremiyorum şimdide üstelik üstünden 2 sene geçti. Umarım elma ile gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?