Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Anladım belit, teşekkür ederim ilgine. Sadece elmayla durmak zor gelecek gibime geliyor . Herkes öğlen yemeğine çıkarken benim çıkmamak biraz dokunca . Bakalım ne yapıcam :)

ayça32 hoşgeldin benimde ilk gün basım berbattı ama 2. güne kalmıyor geçiyor cnm.şimdi daha önceki bütün sayfaları okudum hiç atlamadım walla ama 20 günde okudum tabii... kilosu daha fazla olanlar çok daha hızlı weriyorlar cnm 80in üzerindeki herkez 5 kilodan asaya hiç düşmemiş o yüzden sende çok hızlı werirsin cnm işte sadece ilk hafta zorluyor ondan sonra inan kendin bile sasırıcaksın sonuca ben ki o kadar oburr biriyim inan hiç bisey yiyesim gelmiyor ilk 2 3 gün zorlugu cnm sabrett tabi çok acıkıyorum ama 1 2 adet tuzlu kraker(grissini) birazda su hemen geçiyor

ayçaçım başğrın rejime alışınca geçer
merak etme alışıyorsun başta diyorsun bu ne ya elma elma elma yada midem kazındı yada tiksindim
ama bir kaç gün geçince anormal bulduğun durumlar normal gelmeye başlıyor ve sadece yarın veye 3 gün sonra şu kiloyamı düşerim herhalde gibi hesaplara başlayıp sadece günlerin çabuk geçmesini diliyorsun

Sağolun arkadaşlar...pekim şu yeşil çay olayını nasıl halledecez. çaresi yok mudur? bir de ben kahve içmeyi çok severim.onu ne yapayım?

Anladım belit, teşekkür ederim ilgine. Sadece elmayla durmak zor gelecek gibime geliyor . Herkes öğlen yemeğine çıkarken benim çıkmamak biraz dokunca . Bakalım ne yapıcam :)

canım bizde okulda kahvaltı yapıyoruz bazen öğlen yemekleri yiyoruz ama ben rejime başladım başlayalı katılmıyorum tüm arkadaşlarım da rejimde olduğumu hatta hangi rejimi yaptığımı bile biliyorlar bilerek söyledim geri dönüşüm olmasın zayıflamak zorunda kalayım diye
yemekler konusuna gelince bu bir süreliğine olacak ideal kilona kavuşunca rahat rahat katılırsın

Sağolun arkadaşlar...pekim şu yeşil çay olayını nasıl halledecez. çaresi yok mudur? bir de ben kahve içmeyi çok severim.onu ne yapayım?

tam emin olmamakla birlikte şu beşibirarada çayları vardı zayıflamak için o olabilir diyorum
çünkü ben de yaşil çayı içemiyorum işte o beşli çayı içicem

cnm süper bugün 3. günüm olmasına ragmen sanki aylardır yapıyomusum gibi yemek istemiyorum we cnm hiç birşey çekmiyor yalnız az ewwel 3.elmamı yiycektim onun yerine yarım muz yedim bakalım olmass inş. bişeyy onun haricinde hiç kaçamagım yok senin nasıl gidiyor cnm warmı kçamak???

şimdilik yok senin dediğin gibi sanki aylardır yapıyormuşum gibi geliyor
canım muz kabızlık yapar ama nuranın verdiği ilacı aldık nasıl olsa
yine de bugünlük son olsun tamam mı canım

ya kızlar biraz üşütmüşüm ilaçlar rejimi bozar mı ?????

olabilir cnm vucut aç kalıoo ya bende de oluyor bazen üşüme oruç tutarkende çok oluyorum o yüzden dedim vucut aç kalınca diye cnm. ben p.tesi basladım yaa p.tesi tartılcam inş. o güne kadar reglimde biterde bakalım ne kadar wermişim çok merak ediyorum cnm ama kendimii çok zinde hissediyorum şimdide oğlumu uyuttum diyorum bi yarım saat yürüyeyim inş. uyanmazz..

İlaçlar B vitamini olmadığı takdir de bir şey olmaz. B vitamini açıktırıyor...
Bu sırada klasik olmasın diye ben ya salı ya çarşamba tartılacam böylece pazartesi diyet sendromuna girmem diye düşünüyorum. ki zaten size bugün yazdım kilomu
sizler ne kadar zamandır yapıyorsunuz rejimi? ve veren oldu mu ? ne kadar? :yerimseniben

cnm belitim 5 gündür yapıyor sanırım 3 kilo werdi, bende 3 gündür yapıyorum ama ilk gün 500 grm wermiştim bidaha tartılmadım kızlara söz werdiim ondan yasaklıyolar tartıyı :) wermemişsek moraller suya düşmesin diye..

canlarım ben 1 saat kadar çıkıorum hem hareket yapıcam hemde biraz işlenicem malum çocuk uyandımı bişey yapamıyorum o yüzden öpüyoorum hepiniziii

belitim yazdıgımız cwplar hemn çıkmıyo sanırım demii... bekliyoruz çünkü gelmesini ya o yüzden sordumm

benn kçtımmmm geldiimmi okurum kızlarr....

hemmmmmm tartılmak yasak mı şimcik bozmazsak ve tartılsak gaza gelmek için ...tabi vermeme ihtimali de var. o zaman kötü ....ayyyyy ayyyy midem kazınıyorrrr 10 dk var elmaya

cnm sen bilirsin ama yasak istersen lilk gün tartıl werdini görünce gaza geliceksin çünkü (ben öyle olmuştumda) daha sonra hep beraber tartılırız aynı gün

arkadaşlarr bugün seytanın bacanı kırdımm kötükedihüso tam 45 dk yürüyüş yaptım koşu bantında inş. dewamı gelirr... bu arada yürüyüş yapınca işlerime yemeklerime fırsat klmıyo oğluşum uyanıoo ama napayım en azından haftada 3 gün böle yapıcam 3 güün yürüyüş 4 gün işş....

ya şu beşi bir yerdeki çayın tarifi nedir canım
bu sırada hemen mi başladınız spora? bu sayfanın başında ilk ay yapmayın filan diyordu da....

cnm ben 5i biyerde çayı bilmiyorum yeşil çay içiyorum zorla, ewet öyle diyor ama hiç hareketsiz werilebilceni zannetmiyorum zaten haftada 3 veya 2 kez yürüyüş yapıcam 2 hafta böyle dewam ederim sonra çogaltmaya baslarım zaten karnım açç kaydirigubbakcemile3 sonra çok yorunca kendimi basım dönüp gözlerim kararıyor şimdi ilk haftam oldugu için böyle deneyim dedim ama kilo weremessem artık naparımm bilmem :gitme: zaten günün yarısından çogu gitti aksamada dizi falan izlerken wakit çabuk geçer cnm sende pess etme 2 ay sonra yaz demi ayçacm millet denize girerken ben ewde yas tutmak istemiyorum kilolarım yüzünden hep aklımda o war inanki tam aklıma şeytan giricek oluyor kötükedihüso
ama ben kovalıyorum o şeytanı cnm....

ay evet şeytana kışkış demek gerekiyor opuyorumnanaktan, ve bir de çocuklarım için. ben de bunları düşünüp düşünüp şeytanı kışkışlayayım ...elmamı yedim ama hala karnım kazınıyorrrrr. kış şeytan kışşşş
hehehehehe
sağol canımcım yaw. valla bütün gün açık bırakacam KK yı.sizlerin sayesinde kışkışlayacam inşallah...

ay evet şeytana kışkış demek gerekiyor opuyorumnanaktan, ve bir de çocuklarım için. ben de bunları düşünüp düşünüp şeytanı kışkışlayayım ...elmamı yedim ama hala karnım kazınıyorrrrr. kış şeytan kışşşş
hehehehehe
sağol canımcım yaw. valla bütün gün açık bırakacam KK yı.sizlerin sayesinde kışkışlayacam inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…