sende saoll cnm burda oldukçayaz sen negüsel yazışırken waktimizde geciyor herşeyin bası saglık ilk önce çokta takma kafana bu yola hep beraber basladık hep beraber dewam edicez cnm
inş...
kolay degil benimde wermem gereken 20 kilomm warrr maleseff....
evet ben normal insan boyutlarına yaklaşayım biraz en azından ....bikini filan değil derdim zaten (haaa o da olur inşallah bir gün) normale döneyim .resimlerde biraz düzgün çıkayım. çozuklarım utanmasın benden...
Merhaba kizlar iyi gidiyosunuz masaallah.Ya dun aksam dayanamadim kabak dolomasi yedim ama aksam elma yiyememistim ama bi daha yok soz.Hem Belitim'i de gorunce ne guzel 3 kg vermis.Artik kacamaga son kizlar elmaya devam zaten aksama kadar problem yokta aksam cok fena oluyorum ben.Ayca sana da kolay gelsin.Hadi bakalim bizde 1 hafta da ne kadar verebilicez.
ayçacım saçmalama cnm insan annesinden utanırmı hiç tabii onlar daha ufak oldugu için bunun bilincine waramazlar ama büyüdülermi sorarım ben onlaraa lmaz: cnm benim çok sıkılma zaten sen hepimzden hızlı wericeksin bak görücez cnm hiç morallerini bozma bu arada benim adım Deniz arkadaşlar isteyen ismimle hitab edebilir
tamam denizcim ...
ya benim oğlan annecim yeme diyettesin ya diyor. sağlıklı ol çok yaşa diyor...şimdilik utanmaz ama ilerde bilemem . başka annelerle karşılaştırmaya başlayınca ...
haklısın cnm aslında biz hep onları dogurduktan sonra geldik bu hallere yani azda olsa onlarında payı war butün şeklimizin bozulmasında ama anlamazlar kii....
olmaz mı en az 20-30 kiloları var üstümde ....iste önce onlardan kurtulacam sonra da benimkilerden.
akşama benimkilere yemek yapmam lağzım arkadaşlar şimdilik çıkmk zorundayım. elma vaktim de geliyor. ama bu akşam kesin erken yatmam lağzım yoksa bu açlıkla saldıracam bir şeylere. Bir kaç gün acıkıncaya kadar uykudan biraz yardım alayım barim. Bütün diyetlerimi hep akşam bozarım ben zaten . ama bu sefer bunun olmasına izin veremem . Sizleri bulmuşken bırakmam artıkın .sadece kiloları bırakaz değil mi? kaydirigubbakcemile3
Denizcim şimdi şu TickerFactory.com a giriyon
sonra ordan wight loss çizelgelerini seçiyon
sonra istediğin resimleri seçerek next diyerek ilerliyorsun.
ha bu sırada en başta şifreni filan da oluşturacan ....
ya da şöyle yapalım istersen sen beğendiğin bir çizelge bul göster bana ben sana yapayım onu. sen de kendi profiline eklersin olur mu hayatım?
cnm olur sen begendigini yap farketmez benim için ewet walla benim de bebiş olmasa inan öglenleri sekerleme yaparım 1 - 2 saat ama nerdee o uyudumu uyuyorum o uyanmadan ayaktayım olsun saglıgı yerinde olsunda baska bişey istemm cnm çizelge içinde çokk saoll
ben bütün bilgileri
yazayım cnm sana
boy.1.74.
başlangıç kilom 82.3
hedef 70
çok saoll cnm
banada hangi gün isterseniz uyar arkadaşlar genelde salı we çarşamba başlandı sanırım isterseniz salı weya çarşamba yapalım ama hangi gin derseniz benm için farketmez cnm...