Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Deniz, çizelgen hazır ama sana mesajla yollayabilmem için 50 mesaj atmış olmam gerekiyormuş. arada bir şeyler yazında 50 ye gelem...
bu 4..........

cnm gene gitti elektrikler hava berbat burda yagıştan sanırım yandık bu gece benim için bukadarr ugraştıgın için çok saoll cnm

tamam arkadaşlar benm içinde uygundur çarşamba ozaman önümüzdeki çarşambaya kadar incecik oluruzz inş.... (aminnnnnnnnnnnnnnnnnn)

walla çok çokk güsell olmuss cnm çok saoll bunun için ne zamandir ugrasıyordum walla çok saoll daha öncede alindacımm yardımcı olmuştuu saolsun oda ama benim jeton geç düşüyo sanırım yinede becerememiştimm çok saoll cnm çok güsell olmuss

aldın mı canım sen mesajımı. kullanıcı paneline gir. ordan profilimi düzelle var solda. oraya gir . aşağa kadar in . en altta çizelge var. oraya yolladığım şeyi yapıştır hayatım . değişikleri kaydet de. ve ta taaammmmmmmmm

bensiz muhabbet heee sizi hainler:):):ayça arkadaşım hoş geldin aramıza sen daha hızlı kilo verirsin bizden .muz yiyen şahısa sesleniyorum:):):)en çok kalorisi olan meyvedir muz.

belitim ilaçlar sağlık için hiçbişey yapmaz .bende yeşil çay içmiyorum onun yerine daha çok su içiyorum tartı günü çarşamba mı olcak huuuuuuuuuuuuu çok uzakmış:):)ama uyarımmmm.bugün ikinci gün bitmek üzre yoksa en zor saatlermi başlıyor:):)
vazgeçmek yokkkkkk her mesajımızın sonu bu olsun yılmak umutsuzluğa düşmek yok.bir kiloda vermiş olabiliriz ama vericez zamanla hepsi gidicek .kimse moral bozmasın .

bende komşuma gittim braz hamur işleri vardı ama sadece bi bardak çay içtim aferin bana dimi şimdi geldim .

ayçacım çok begendim çok çok saoll cnm
buarada muz yiyen sahısta ben oluyorumm maleseff ama yarım yedim cnm 45 dk yürüdüm bugün onu cezadan say olurmuu olumun mamalarına dayanamıyorum walla en güselii onlar yemeklerden bilemm güzell

bugunüde atlattık sayılır kızlar birazdan eşlerimiz gelnce kendi derdimizi unutur onlarla ugrasırız hem wakitte gecerr ayy kızlar dün gece eşim 10 da geldi we düşünn en aç oldugum saatte ona sofra hazırladım yinede kendimi tuttum atıştırmadım bilemm :lepi:

Hoşbuldukkkkkkkkkkkkkkkkkk ....ay ben burayı çok sevdim.
Afferin valla sana ben şu anki açlık derecemle kesin saldırırdım. benim daha 1. günüm bitiyor. başım ehhhh ama midem kazınıyor resmen. yeşil çayı içemedim ama bulcam buna bir çare. Su içiyorum ama onu da çok içmediğimden bugüne kadar zorluyor biraz.
Ammaaaaaa akşam yemeği hazırladım ve ucundan bilem tadına bakmadım :lepi:
Yatmadan birilerine ve bir şeylere saldırmazsam 1-0 bugün benimdir alkisalkisalkisalkisalkisalkis

sakınn cnm sakınn hiç bişeye elini sürmee 2 ayy sonrasınıı düşünn giycegimiz badileri,daracık kotları düşün sakınn sürme elini cnmm

Valla yemek yaptım,tatmadım, kızıma mama yediriyorum şimdi ki farketmeden ben de yerdim,yemedim. ehhhh akşam da biraz erken yatarsam tamamdır diyorum arkadaşlar...

aferinn ayçacımm alkisalkisalkis alkisalkisalkis bende oğluma mama yedirirken bakardım kalsında ben yiyeyim diye ama artık hemn döküyorum cnmm elimi bile sürmüyorum...

benim daha daracık kot giyme zamanım var canımcım yaw. 2 ay yetmez bana hehehehe ama ossun dediğim gibi normal olmak da güzel. ayrıca ne olursa olsun her azalmış kilo bugün ki kilomdan iyidir.
Son karar çarşamaba mı tartılıyoruz şimcik....
Ya ben de bir de varis problemi var. onlarda gider mi acaba zayıflayınca (hani etek giycem ya sositososito )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…