Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar bide sandalozun etkisi çokk heryerdede yazıyor bu hfta werdigimiz kilolara bi bakalım önümüzdeki hafta diyetle beraber elma sirkesi+sandaloz onada bi el atalım ne dersiniz tadı igrenç ama etsisi kanıtlanmışş ben diyetimle beraber onuda kullanıcam ama 1 haftta sonra canlarımm sizede söylüyeyim dedimm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

yemek mi saldırmakmı sakın aç olduğunda diette değilim de kendi kendine .rejim lafı daha çok yemek yemeğe itiyor insanı.vazgeçmek yok slogan bu.vazgeçmeyi düşündüğün anada hemen buraya yazıyorsun.vereceğin kiloları düşünüyosun yarın tartıya çık kaç gram vermişim diye.kendine ödül olsun ama sonra tartılma birdaha

ya valla harikasınız yaw.... tamam yarın da tartılacam sonra çarşambaya kadar tartılmayacam.
Ben bugün sadece 1.5 litre su içebildim ve heç yeşil çay yok. diyorum şu yeşil çayın yerine bir şey bulmam lazımmmm. Ya da tadı kötü mötü Deniz sandolaza başlıyormuş ben de 1 hafta sonra yeşil çaya başlasam.ama bu arada suyumu arttırsammm .. oluy mu?????

Leslie sansone ile yürüme programını yapan var mı? Bizim evde yürüyüş bandı var ancak 100'ün üstünü taşımıyor da fisfisfis

Öyle oluyor bebiş ufakken. gerçi büyüdükçe sorunları da artıyor ya neyse. Ben de 2 tane var. kızım 2 yaşında oğlum 6 yaşında ama bazen mincik hallerini özlüyorum

canlarım bizim elektrikler gene gitti sanırım bu gece böyle geçicek benm içtigim suu4 lt yi buluyordur heraldee çünkü bardagım çok büyük we doldurup bi dikişte bitiriyorum sewdigimden deil ama susuzda erimiyormus yaglar 3 lt den az su içmeyin kızlar 3 lt yi muhakkak bitirmeye çalısın bi deniycem sandalozu cnm teyzem diyet yapmadan sandaloz+elmasirkesi içiyor 1 kilo wermiş ama hiç diyetsiz yemekler aynı ama werdiriyormuss ee bizde bu kadar diyet yapıyoruz demi daha çok faydasını görürüz sanırım denemekten zarar gelmez ben başlayınca hepinizi haberdar ederimm zaten 1 haftadan önce baslayamam kızlarr

annem zayıflama ilaçlarını çok sağlıklı bulmuyorum ben.birde çoğunda olay şu bi ilaç bol su yemekten önce bol su iç aynı şey bi dünya paran gidecek o ilacı kullanacağına bu dieti iki gün fazla yap daha mantıklı

Ben 2 yada 2,5 lt su iciyorum.Spor meselesini de en kisa zamanda halletmem lazim.Ama aksamlari baya halsizlik oluyor bende.Su ilk hafta bunyem bi alissin bu diyete sonra spora da baslayacagim ins.Carsambaya kadar baskulu rafa kaldirayim bari :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…