Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Ben 2 yada 2,5 lt su iciyorum.Spor meselesini de en kisa zamanda halletmem lazim.Ama aksamlari baya halsizlik oluyor bende.Su ilk hafta bunyem bi alissin bu diyete sonra spora da baslayacagim ins.Carsambaya kadar baskulu rafa kaldirayim bari :)))
ya evet kaldırdık baskülleri . ama benim 1 hakkım var değil mi yarına?

ama ben çok çok acıkınca midem kazınınca grisssini hakkım war günde 2 tane sadece onuda 6 gibi yiyoorum çok ii oluyor karnım doyuyor walla

bende aç değilim sadece çay içmek istiyorum ::):):)öyle tartılmakta istiyorum bi yandan ama haftaya kadar beklicem şimdi en zor an geliyor eşim gelcek şimdi ve yine çok açım dedi gözümün önünde yiyecek yemeklerii

aman nuran sakın tut kendini yemekleri düşman gibi gör uzak dur
benimkiler de cips yiyorlar şimdi ama 1 tane dahi almadım alkisalkisalkis

tamam cnm olmass inş......benimkide yeni geldi ama 21.30da falan anca yer daha yemeyii ayy o saatlerde daha zor walla yaa cnm o yerken ben ortalık falan topluyorum gitmiyorum yanına gitsem kesin bu satte tutamam kendimi....

deniz sandaloz sakızını bende biliyorum nurancım o ilaç deyil doğal metabolizmayı hızlandırıyor yağ yakıyor ve tok tutuyor
bende yarından itibaren kullanayım iyi akıl ettin denizcim zaten elma sirkesini içiyorum onu da yerim olur biter

ewt cnm bi deneriz ama ben sitede okudum çokk pahalı satanlar warmıs cnm dikkatlı ol 5 tl likten fazla alma ona göre bakarsın zaten 5 tl.yee bayaagıda oluyor baya gider o cnm sabah aksam 1 çay kasıgı onu çignerkende 1 bardak elma sirkeli ılık su cnmm

tamam denizcim valla bu çok iyi oldu sositososito
bi de şu yeşil çayın yerine o beşi biyerde çayındanmı içsem içemiyorum bu çayı içsemde midemi bir hoş ediyor bişeyler yeme ihtiyacı duyuyorum ne dersinizzzzzz ?????

Kizlar bende 2 gundur sabahlari elma sirkeli ve balli su iciyorum.Ayca sen yarin bi tartil sonra haftaya buyuk farki gor.Ohh sizin bugununuz de bitti darisi benim basima.Buraya yazdikca elma yiyesim geliyo yoksa coktan bikardim .Kizlar carsambaya ins en az 5 kg veririz ohh ne guzel olur cok heyecanladim simdi.Elmaya devam kilolara veda:)))

yok belitim şimdi eşim yemeğini yiyor bende hemen pc başına geçtim .sadece çay olayında zorlanıyorum ben yemek aramıyorum.alıştım 2 günü alnımın akıyla tamamladım çok şükür yemek yok vazgeçmek yok.bu arada sandaloz ilaç sanmıştım pardon .sakız gibi bişeymi nedir

yeşilçay bende içmiyorum iğrenç bazıları demledikten sonra dolaba koyup içine limon sıkıp içiyorlarmış bide öyle deneyin isterseniz ben sıcak içemedim yarın öyle bir denicem

bilmiyorumkismile
veririz tabi neden vermeyelim bak belitim verdi bile

canım görünüşü limontuzunun biraz daha sarısı onun gibi saydam ekşi deyil hatta hiç tadı yok fındık kadar atıp ağzına çiğniyorsun kum gibi dağılıyor

cnm sandaloz sakızı diye geçiyor ama sakız gibi ddeil görünümü aynı limon tozu gibi onu aktardan o şekilde alıyosun dövüp 1 çay kasıgı sabah aksam alıyosun ama tadı berbat agzında sanki cam çigniyormussun gibi cnm ben onu bizamanlar içiyordum çigneyemedigim için yanındada su ılık içiyordum ama aslında esas formülü 1 çay kasıgı aldıktan sonra 1 bardak ılık suya 1 tatlı kasıgı elma sirkesini koyup içiyosun onunla bir ikisininde tadı çok kötü ama çok yorum okudum netten mucize gibi bişey diylar yag yakıyormus çok öle yazmıslar cnm bende sizle paylaşmak istedim...

bilmiyorumkismile

veririz tabi neden vermeyelim bak belitim verdi bile

teşekkür ederim hepberaber yalnız :1hug:
nurancım bu diyetteyken sonrası içinde bu çaya bir çözüm bul bence anladığım kadarıyla çayı seviyorsun
ya tatlandırıcıya alıştır kendini
yada , bence de doğrusu , bu git gide demini azalt ve şekersiz içmeye alış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…