birde sizin alt kısımda çıkan kilonuzu gösteren cetvel nasıl çıkıyor.bende istiyorum ondan...
nuran geçmiş olsun bebeğin için.4 kilo gayet güzel bi sonuç.bende bugün başladım.ilk elmamı yiyorum şimdi.umarım verebilirim.delikafadulden yoksa delireceğim fazlalıklarım yüzünden.
tşk ederim canım bilgilendirdiğin için.acaba bana da yardım eder mi bukonuda ???bilmiyorumkismile
günaydın kızlar sağlık ocağına gitmiştim bebişin aşılarını yaptırdık ve geldim.
7.gün bugün.6 günlük diyetin sonucunu yazıcam size şimdi.öncelikle hiç yeşil çay içmedim sabahları 11den önce kalkmadım.dün hiç elma yiyemedim malum.75ten sonra 71i gördüm::)umarım tartı doğrudur .ve sonuçta doğrudur.sizce iyi bi sonuçmu kızlar 6 günde 4 kilo.tabi dediğim gibi baskül doğru tarttıysa .emin olamıyorummm
tünaydın kızlarrr nasılsınız ben süperım;elma dıyetıne baslıyorum aslında aksamları 1 kase corba ıcemeyı planlıyorum mideme sıcak bişeyler girsin olur mu sızce..sabah 6 da kalktım elma sırkesı su ardından 1 elma yedım ve 1.5 saat yuruyusumu yaptım geldıkten sonra 1 dılım ekmek 1 yumurta bıraz peynır ve yesillik salata ile kahvaltımı yaptım sonra oturdum ders çalısıyordum ara verdım sıze merhaba dıyım dedım ve suan 2.elmamı yıyorumzemuszemusgünlük gibi oldukaydirigubbakcemile3
süper tatlımdarısı basıma 35 günüm var ve 8 kilo ben derse döneyim benım gıbı kpss ye hazırlanan var mıeyvahedigeldismile
süper tatlımdarısı basıma 35 günüm var ve 8 kilo ben derse döneyim benım gıbı kpss ye hazırlanan var mıeyvahedigeldismile
sen hangi kısımdan girceksin canım çalışmalar nasıl gııdıyor çevirmen yazıyor ing.ögretmenlıgımı ?ben matematık formasyon alıyorum inşallah atanırızolmaz mı bebeğim bende varım :)
hergün bir buçuk saat yürüyüş yaparsan 35 güde 10dan fazla verirsin
sen hangi kısımdan girceksin canım çalışmalar nasıl gııdıyor çevirmen yazıyor ing.ögretmenlıgımı ?ben matematık formasyon alıyorum inşallah atanırız
çarsamba dısında hava guzel olursa yurumeyı planlıyorum inşallah devamını getırırım benim malesef devamını getırememe gıbı bır durumum oluyor üşeniyorum kalkmaya:umursamaz:
belitim sen kilo verdiğini gördün zaten bu senin için şevk olmuş bugün itibariyle 6.gün bitti benim yarın sağlık ocağında tartılayım diyorum ne dersiniz zaten baskülüm yok benim çarşamba bulamayabilirim.tabi sağlık ocağındaki tartı ne denli doğrudur onuda bilemiyorum.emin olmamakla beraber bacaklarımda ve popomda değişiklikler var sanki bacaklarımı ve kalçamı saran eşofmanım kumaş bolluğunda duruyor 2de versem 5 de versem vazgeçmek yok yarın rende olarak elmalarıma devam edicem umarım tiksinmem:d
günaydın kızlar sağlık ocağına gitmiştim bebişin aşılarını yaptırdık ve geldim.
7.gün bugün.6 günlük diyetin sonucunu yazıcam size şimdi.öncelikle hiç yeşil çay içmedim sabahları 11den önce kalkmadım.dün hiç elma yiyemedim malum.75ten sonra 71i gördüm::)umarım tartı doğrudur .ve sonuçta doğrudur.sizce iyi bi sonuçmu kızlar 6 günde 4 kilo.tabi dediğim gibi baskül doğru tarttıysa .emin olamıyorummm
bugün kaçamağım var
az önce bir tabak makarna yedim sempatiksalakcinni
sonra çok pişman oldum ama hastalıklardan 2 gündür resmen açtım
bugün kaçamağım var
az önce bir tabak makarna yedim sempatiksalakcinni
sonra çok pişman oldum ama hastalıklardan 2 gündür resmen açtım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?