Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

öncelile hasta olanlar var aramızda.çok çoookk geçmiş olsun diyorum.zor bir hafta sonundan çıktım.çünkü kayınvalidemde davet vardı.hem bütün gün mutfak işleri hemde yemek yap,ve az yemeye çalış.üstelik diğer diyetim bitmişken.ama mide küçülmüş bir lokma fazla ye hemen dünyaları yemiş gibi hazımsızlık yapıyor.birde regl dönemim yaklaştı.ben o dönemde çok yiyorum.aş eriyor gibi gözüm her şeyde kalıyor ve canım her şeyi istiyor ama dün kaçamaklar yapmış olsamda bugün başladım diyete.çünkü 1 ay gibi bir zamanım kaldı 10 kilodan kurtulmak için.hem gelinliğimi incecik giymek istiyorum.hemde bir zamanlar severek giydiğim ve uzun zamandır askılarımı bekleyen elbiselerimi artık giymek istiyorum.ben şu an 68 kiloyum.çarşamba ilk gelişmeleri yazarım ama eğer regl olursam yazmamın anlamı yok üzerine kilo almış gibi çıkarım çünkü tartıda.tekrar görüşmek üzere bayanlar.szin sonuçları merakla bekliyorum.:lepi:

birde sizin alt kısımda çıkan kilonuzu gösteren cetvel nasıl çıkıyor.bende istiyorum ondan...

günaydın kızlar sağlık ocağına gitmiştim bebişin aşılarını yaptırdık ve geldim.
7.gün bugün.6 günlük diyetin sonucunu yazıcam size şimdi.öncelikle hiç yeşil çay içmedim sabahları 11den önce kalkmadım.dün hiç elma yiyemedim malum.75ten sonra 71i gördüm::)umarım tartı doğrudur .ve sonuçta doğrudur.sizce iyi bi sonuçmu kızlar 6 günde 4 kilo.tabi dediğim gibi baskül doğru tarttıysa .emin olamıyorummm

tşk ederim canım bilgilendirdiğin için.acaba bana da yardım eder mi bukonuda ???bilmiyorumkismile

nuran geçmiş olsun bebeğin için.4 kilo gayet güzel bi sonuç.bende bugün başladım.ilk elmamı yiyorum şimdi.umarım verebilirim.delikafadulden yoksa delireceğim fazlalıklarım yüzünden.

nuran geçmiş olsun bebeğin için.4 kilo gayet güzel bi sonuç.bende bugün başladım.ilk elmamı yiyorum şimdi.umarım verebilirim.delikafadulden yoksa delireceğim fazlalıklarım yüzünden.

teşekkürler canım ama hasta değil sadece aşı olduk. sende verirsin üzülme hemde telaşla daha çok gider

tünaydın kızlarrr nasılsınız ben süperım;elma dıyetıne baslıyorum aslında aksamları 1 kase corba ıcemeyı planlıyorum mideme sıcak bişeyler girsin olur mu sızce..sabah 6 da kalktım elma sırkesı su ardından 1 elma yedım ve 1.5 saat yuruyusumu yaptım geldıkten sonra 1 dılım ekmek 1 yumurta bıraz peynır ve yesillik salata ile kahvaltımı yaptım sonra oturdum ders çalısıyordum ara verdım sıze merhaba dıyım dedım ve suan 2.elmamı yıyorumzemuszemusgünlük gibi oldukaydirigubbakcemile3

süper tatlım darısı basıma 35 günüm var ve 8 kilo ben derse döneyim benım gıbı kpss ye hazırlanan var mıeyvahedigeldismile

hergün bir buçuk saat yürüyüş yaparsan 35 güde 10dan fazla verirsin

Günaydınnn

güzel bir gün iyi bir hafta diliyorum hepimiz için.

Bugün start verdim arkadaşlar , 1.elmamı şimdi yiyorum geçmi bilmiyorum ama ancak acıktım :).
Benim için zorlu bir gece olucak annem bende bu akşam kızıma o bakıyor, söyledim yanlışlıkla kıyamet koptu , akşama yemezsem başımın etini yer, en azından akşam sıpanak var menüde, az da olsa yemem lazım . Bu arad şirkettede tek değilim bi bayan ark. başladık :) inşallah iyi geçer ilk günümüz :)

herkese sevgiler.

olmaz mı bebeğim bende varım :)
sen hangi kısımdan girceksin canım çalışmalar nasıl gııdıyor çevirmen yazıyor ing.ögretmenlıgımı ?ben matematık formasyon alıyorum inşallah atanırız
hergün bir buçuk saat yürüyüş yaparsan 35 güde 10dan fazla verirsin

çarsamba dısında hava guzel olursa yurumeyı planlıyorum inşallah devamını getırırım benim malesef devamını getırememe gıbı bır durumum oluyor üşeniyorum kalkmaya:umursamaz:

evet canım ingilizce öğretmenliği :) insallah ya bir an önce bitsin bu kabus.. ve diyet kabusudaaa gitsin kilolarrr kaydirigubbakcemile5

nurancım tartı teminin yoksa sürekli yani nasıl desem hep onda tartılabileceğin bir tartı seç
tartıyı değiştirme

tebrikler gerçekten çok sevindim sositososito
vücudunda da değişiklikleri farkettiğine göre doğrudur 4 kilo gitti darısı geride kalanların başına
:dance: zemuszemus

bugün kaçamağım var
az önce bir tabak makarna yedim sempatiksalakcinni
sonra çok pişman oldum ama hastalıklardan 2 gündür resmen açtım

amin canım :/ yarınıda atlatırsam sağlam bir şekilde devam edicem diyete : )

bugün kaçamağım var

canım dikkat et kendine.. :) tamam diyet yapıyorsun ama sağlığından olma.. vrsın birazcık daha beklesin kilocuklar.. sen iyileşmeye bak :):1hug::1hug::1hug:

bugün kaçamağım var

geçmişolsun canım önemli olan sağlığın zaten kısa sürede 6 kilo verdin vücut direniyo normaldir afiyet olsun bugünü metobolizmyı şaşırtma günü yap yarın devam edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…