Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

evet canım ingilizce öğretmenliği :) insallah ya bir an önce bitsin bu kabus.. ve diyet kabusudaaa gitsin kilolarrr kaydirigubbakcemile5
aynennn gelsin öğretmenlik gitsin kilolarolumunekankayizsmilesenin neden kılo cetvelin yok yapsana takip etmek daha güzel olur
bugün kaçamağım var
az önce bir tabak makarna yedim sempatiksalakcinni
sonra çok pişman oldum ama hastalıklardan 2 gündür resmen açtım
geçmiş olsun belitim öenmli olan sağlık kendine ıyı bak

benım annemde çok kızıyor o yüzden bende çorba içecem tarhana çorbası:içelim:
biraz önce 3. elmamı da yadim 1 tane daha yicem bide çorba iççem okadar akşama görüşürüz..kaçamaksız saatler herkeseopuyorumnanaktan

ben beceremedim ya offf bende cetvel istiyorum biri bana yardım edebilir mi bilmiyorumkismile

Kızlar ben bu saate kadar sadece 2 elma yiyebildim, 2. bile zor yedim, akşama kadar anca 4 olur. Normalmi sizce ?

evet ya aynısı bende de oldu.sadece 2 elma yiyebildim.ama ben isveç diyetinden çıktım.alışkınım yani az yemeye hihoyyyt

bende k-fleksden çıktım ondanmı dersin... ?

bence ondan.çünkü az yemeye ve aç kalmaya bünye alışıyor.mesela hala acıkmadım ben.dayanabiliyorum yani.biraz baş ağrısı var ama oda sanırım yorucu bi pazar geçirmemden kaynaklı diye düşünüyorum.

kızlar nacizane bi uyarı aç kalmaya alışmayın bu dietin amacı aç kalmamak her iki saatte bir yemek. zira ben bütün gün yemek yemeyen kahvaltı yapmayan bi tiptim ve bütün kilolarım hamilelikle beraber düzensiz beslenmekten oldu

bende k-fleksden çıktım ondanmı dersin... ?
o diyetten memnun kaldın mı canım?

Kızlar ben bu saate kadar sadece 2 elma yiyebildim, 2. bile zor yedim, akşama kadar anca 4 olur. Normalmi sizce ?
benımde 4 olcak canım ama ben 1 kase de tarhana çorbası içtim..

kızlar bıraz önce tarhana corbamı ıctım 1 saat sonra 1 tane elma yıcem baska yemıcem 4 tane oluyor toplamda ..sanırım dıyetın ılk gunu oldugundan cok uykum gelmıstı bende 2 saat uyudum bıraz once kalktımbilmiyorumkismile

ay kızlar hepinize teşekkür ederim
inşallah geçer şu hastalıklar
kaçamağım konusunda da içimi rahatlattınız sağolun
antibiyotik iki kutu içtim hala banamısın demiyor iğneye başladım düşünün yani
şimdi kalktım yataktan dinlendim valla
ara sıra gene gelirim
hepinizi öptüm

canım öncelikle geçmiş olsun.bence diyetine biraz ara vermelisin çünkü bünyen halsiz düşmüş.onu güçlendirmek çin vitamin alman lazım.meyve yemeli ve çorba içmelisin.sağlığın kilondan daha önemli...

günaydın kızlar sporumu ve kahvaltımı yaptımzemuszemus
kahvaltı:1 dılım kepek ekmegı 1 yumurta az peynır ve yesıllık 1 bardak sekersız acık çay..ve spora gıtmeden 1 elma yemiştim..erken kalkmak cok guzelmıs onceden ben 11 kadar uyurdum ve günüm ölürdü;şimdi çok guzel sporumu yapıyorum gelıyorum kahvaltımı yapıyorum saat 9 ve birazdan ders çalışçam..evdekı bayanlar erken kalkalımmmkaydirigubbakcemile5
günaydın damlapa online gördüm seniopuyorumnanaktan

Günaydın arkadaşlarrrrrrrr,ya ben dün akşam dayanamadım ve bulgur pilavı yedim :-( kendimi çok kötü hissediyorummmm...Rüyalarıma tartılar giriyor artık.

bakın su içmeyle ilgili ne buldum belkim faydası olur...

Çok önemli...Su içme zamanlamanızı düzeltiniz

Su içmek için uygun zamanlama suyun insan vücudundaki etkinliğini azamiye çıkaracaktır.

Uyanır uyanmaz 2 bardak su - ıç organları aktive eder

Her yemekten 30 dakika önce 1 bardak su - Hazma yardım eder

Banyodan önce 1 bardak su - Tansiyonun düşmesine yardım eder

Uykudan önce 1 bardak su - Kalp krizini ve felci önler

1. Beynimizin % 75' i sudur.

2. Vücut ısısını düzenler.

3. Hücrelere gıda ve oksijen taşır.

4. Solunum için oksijeni nemlendirir.

5. Yediklerimizi enerjiye çevirir.

6. Kanımızın % 83' üdür.

7. Atıkları (oksitleri) yok eder.

8. Hayati organlarımızı korur ve rahatlatır..

9. Kemiklerin % 22' sidir.

10. Gıdaları absorbe etmesinde vücuda yardım eder.

11. Adalelerin % 75' idir.

12. Eklem yerlerini rahatlatır / yastık vazifesi görür).

günaydın kızlar bende şimdi yapcam kahvaltımı .ayça bilgiler için teşekkürler canımmm.kaçamak için de moralini bozma ödül olarak düşün yola devammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…