aynennn gelsin öğretmenlik gitsin kilolarolumunekankayizsmilesenin neden kılo cetvelin yok yapsana takip etmek daha güzel olur
evet canım ingilizce öğretmenliği :) insallah yabir an önce bitsin bu kabus.. ve diyet kabusudaaa gitsin kilolarrr kaydirigubbakcemile5
geçmiş olsun belitim öenmli olan sağlık kendine ıyı bakbugün kaçamağım var
az önce bir tabak makarna yedim sempatiksalakcinni
sonra çok pişman oldum ama hastalıklardan 2 gündür resmen açtım
Benim için zorlu bir gece olucak annem bende bu akşam kızıma o bakıyor, söyledim yanlışlıkla kıyamet koptu , akşama yemezsem başımın etini yer, en azından akşam sıpanak var menüde, az da olsa yemem lazım. Bu arad şirkettede tek değilim bi bayan ark. başladık :) inşallah iyi geçer ilk günümüz :)
herkese sevgiler.
Kızlar ben bu saate kadar sadece 2 elma yiyebildim, 2. bile zor yedim, akşama kadar anca 4 olur. Normalmi sizce ?
evet ya aynısı bende de oldu.sadece 2 elma yiyebildim.ama ben isveç diyetinden çıktım.alışkınım yani az yemeye hihoyyyt
kaç kilosun canım damlapa :)
bende k-fleksden çıktım ondanmı dersin... ?
o diyetten memnun kaldın mı canım?bende k-fleksden çıktım ondanmı dersin... ?
benımde 4 olcak canım ama ben 1 kase de tarhana çorbası içtim..Kızlar ben bu saate kadar sadece 2 elma yiyebildim, 2. bile zor yedim, akşama kadar anca 4 olur. Normalmi sizce ?
ben beceremedim ya offf bende cetvel istiyorum biri bana yardım edebilir mi bilmiyorumkismile
ay kızlar hepinize teşekkür ederim
inşallah geçer şu hastalıklar
kaçamağım konusunda da içimi rahatlattınız sağolun
antibiyotik iki kutu içtim hala banamısın demiyor iğneye başladım düşünün yani
şimdi kalktım yataktan dinlendim valla
ara sıra gene gelirim
hepinizi öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?