Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Valla heç ödül gibi gelmedi. ama eminim ki evde abur cubur olsaydı onlarada saldırabilecek bir ruh halindeydimmmmmm

günaydın damlapa online gördüm seniopuyorumnanaktan[/I][/B][/QUOTE]

günaydın canım,bende gün erken başlıyor.08,30 da mesaim başlıyor çünkü.bende 2 dilim kepek ekmek,1 domates,1 salatalık,bir dilim salam,1 tane zeytin ve 1 bardak portakal suyu ile kahvaltı yaptım.ama dün bütün gün yaptığım diyet boşa gitti.acil bir kararla nişanlım şehir dışına çıktı bu sabah ve biz dün akşam beraberdik.yemek yedik birlikte.15 gün kadar olmayacak burada.yiyemem diyemedim.gidecekti çünkü.kıyamadım tek başına yemesinemafoldumben:kedi: o yüzden bu sabah tekrar başladım her şeye.ama tartıya çıktım ne almışım ne vermişim kilo :uhm:

Günaydın kızlar güzel bir gün diliyorum,

dün akşam tam tahmin ettiğim gibi oldu annemin ısrarlarıyla yedim .

bu sabah kahvaltısını 2 dilim kepek ekmeği domates salatalık peynir ve şekersiz çayla yaptım. 9 da yaptığım için 11 de ilk elmamı yicem.

twilight11 ben k fleksle 1 kilo verdim ama elmayı görünce onu bırakıp size katıldım.

günaydın gacılar : ))

ben aksam yemeklerine dayanamıyorum yaa mafoldumben en kısa zamanda motive olmaya calısıcam mafoldumben

derslerimede çalışmıyorum off be hem şişkoyum hem tembelim mafoldumben

ayça ilk gün 1 400 verdin eğer devam ettiysen dietine neden gitmesinn. bu arada annem yok ortada umarım çocuğu iyidir

işte o zaman verdim ama şimdi heç vermişim gibi gelmiyor bana.bulgurları da yedim ya ondandır belkim diyecem ama arada tartılam dedim ama tartılmadım.yok dedim görmeyecem...
Valla ya umarım oğluş iyidir Deniz'in yaw.ben de merak ettim şimcik. Bu günlerde herkes hasta yaw.

ay evet ya hatta yaz gelmiş gibi dışarsı nasıl güneşli. Bahar gelmiş gibi resmen...ondan mı delleniyorum acep ben ..hmmmm bak bunu düşünmemiştim zaman azalıyor kilolar aynı hızda azalmıyor. :-D

ah ahh.. eski sevgilimi gördümde gecenlerde oda kiloluydu.. 3-4 ayda vermiş bütün kiloları.. spor salonuna yazılmıs.. ay ben hala böyleyimm mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…