ah ahh.. eski sevgilimi gördümde gecenlerde oda kiloluydu.. 3-4 ayda vermiş bütün kiloları.. spor salonuna yazılmıs.. ay ben hala böyleyimm mafoldumben
:d: bugün tartıl yarınından korkuyorsan:):):)
havalar ısınıyor hangi montun ceketin altına saklıcaz artık kiloları o yüzden gitsinlerrrrrrr
bahar gelmiş gibi kızlar dışarısı...evet ya ne güzel kalın kalın giyiniyorduk.bugün ince kazak diyim dedim nerden giydim her şey belli.offf zaten nişanlım da gitti mafoldumben aman neyse gitsin o varken kıyamıyordu.ye aç kalma diye diye başımın etini yedi zaten 15 gündür. bu arada inş. annemin oğlu iyileşmiştir. çok zor çocuk bakmak ya... allah yardımcısı olsun valla.
eski segili kilo verdiyse sen inadına daha çok ver. sen onu gördüğünde şaşırdıysan ve hoşuna gittiyse oda seni görünce şaşırsın ve dibi düşsün :lepi: anlaştık mı canım. biz hep birlikte başaracağız bu işi...bizden kaçmaz...aaaa ne bu böyle umutsuzluk..daha ne oldu başlayalı.bak bende dün akşam kaçırdım ama bugün aynı umutla başladım. hadi canlanın bakıyım...vereliniortak
5 kilo vermiştim dün tartıldım geri almısım :sinifsinif: napim artık ya iyice umutsuzluga düştüm :sinifsinif::sinifsinif:
5 kilo vermiştim dün tartıldım geri almısım :sinifsinif: napim artık ya iyice umutsuzluga düştüm :sinifsinif::sinifsinif:
ayça alt tarafı bi akşam kaçamak yaptın kaç gündür diettesin tabiki gitmiştir kilo inanmıyosan tartıya sor ne bu ya bi bulgura yenik düştün heeeeeeeee kızarımmmm bakkk sana
Aynen aynen ve aynen. Bu soruna bi çözüm bulan varsa sonuna kadar dinlemeye hazırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?