Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

:d: bugün tartıl yarınından korkuyorsan:):):)

Tartılam mı? büyük ihtimal almış çıkacam . şimdiden mi kıl olam ya da yarın üzüleceğime şimdi üzülüp gaza mı gelem ki ben negatif şeylerden gaza gelmem ama . ama bir de öğlen oldu yaw. ayyyy ne yapsam bilemedim. CADIARZU

havalar ısınıyor hangi montun ceketin altına saklıcaz artık kiloları o yüzden gitsinlerrrrrrr

bahar gelmiş gibi kızlar dışarısı...evet ya ne güzel kalın kalın giyiniyorduk.bugün ince kazak diyim dedim nerden giydim her şey belli.offf zaten nişanlım da gitti mafoldumben aman neyse gitsin o varken kıyamıyordu.ye aç kalma diye diye başımın etini yedi zaten 15 gündür. bu arada inş. annemin oğlu iyileşmiştir. çok zor çocuk bakmak ya... allah yardımcısı olsun valla.

eski segili kilo verdiyse sen inadına daha çok ver. sen onu gördüğünde şaşırdıysan ve hoşuna gittiyse oda seni görünce şaşırsın ve dibi düşsün :lepi: anlaştık mı canım. biz hep birlikte başaracağız bu işi...bizden kaçmaz...aaaa ne bu böyle umutsuzluk..daha ne oldu başlayalı.bak bende dün akşam kaçırdım ama bugün aynı umutla başladım. hadi canlanın bakıyım...vereliniortak

5 kilo vermiştim dün tartıldım geri almısım :sinifsinif: napim artık ya iyice umutsuzluga düştüm :sinifsinif::sinifsinif:

yavv vir de ben tartılmayacam yarın.ne gereği var daha dün başladım akşamına bozdm.hafta sonu yazacam size kilomu.tabi arada dayanamaz çıkarsam tartıya ve bi değişiklik olduysa yazarım. hem zaten şimdi her tarafım şiş gibi regl dönemine geldim.offkafamçokkarıştı

5 kilo vermiştim dün tartıldım geri almısım :sinifsinif: napim artık ya iyice umutsuzluga düştüm :sinifsinif::sinifsinif:

düşme canım benim. içinde bi umut olmalı ki bi amaç olmalı ki onun coşkusuyla severek yap işini değil mi ama.bak mesela ben iş yerindeyim ve hiç dışarıyı görmüyorum ama biliyorum ki dışarıda hava güzel.güneşli.o zaman diyorum düğünüme az kaldı.vermeliyim bu kiloları. amaç gelinlik üzerime yakışsın.incecik olayım.ben aynaya baktığımı kendimi beğenmeliyim ki beni herkes beğensin. provama 1 ay kaldı.10 nisan da ve ben hiç en az 5 kilo vermeliyim.asıl amaç 10 kilo ama asıl hedef bu.sende bi tarih koy kendine.mesela deki 30 mayısa kadar 20 kilo vereceğim.al eline bir defter ve yaz kilonu.yaz tarihini.ne zaman bozdun yada aksine tam karar devam ettin yaz.kendine ödüller ver yada cezalar ver.çünkü seni en iyi sen anlarsın.önce kendine sadık kal bu konuda.ben öyleyim.kendime kızarım kendimi kollamam asla bu diyet konusunda. isveç diyetinde nerde hata yaptım diye düşünüyorum.çünkü sadece 3 kilo verebildim. suyu az içtim diyorum.buldum ordaki hatamı mesela.şimdi cezalıyım ve bu diyete başladım o yüzden.
ay ne çok çenem düşmüş.tamam tamam sustum. haddimi aştıysam canım özür dilerim.sadece paylaşmak istedim olumunekankayizsmile

5 kilo verdin ve geri mi aldın? ne kadar zamanda aldın bakam. Tuzak hayatım bu Tuzakk. aldırma bi gelirler bi giderler değil mi yaw. Gerçi bana sürekli geliyorlar ama neyse gidecekleri gün de bugündür ve sonra ki günlerdir. ben neden o avatarı seçtim kendime. bu sebeptennnnn. O göbeği istiyommm ben .
sen de istiyon istiyonnnnn o beş kilo geldiği gibi gidecek sen merak etme. bak ben de sabah umutsuzluk ve vicdan azabından kıvranıyordum ama sizlerle konuştukça açıldım resmen aldım suyumu da yanıma ohhhhh iç Ayça iç diyorummmm.

Buzdolabından uzak durabilmek için üstüne iğrenç bir resim mi asam acep lülülülülülü

Kızım da uyandı ,şimdi onu giydirip dolaşmaya çıkaram diyorrum hem hareket olur dün akşam yediğim bulgurları yakarım belkim birazcığını hihoyyyt(kolay kolay yanmaz ya onlar)

ayça alt tarafı bi akşam kaçamak yaptın kaç gündür diettesin tabiki gitmiştir kilo inanmıyosan tartıya sor ne bu ya bi bulgura yenik düştün heeeeeeeee kızarımmmm bakkk sana

Damlapa: yok yaw bence gayet güzel konuştun . evet neden veremiyoruz kgleri ya da neden alıyoruz. hepsi bizimle alakalı. Başkalarına suç atmak çok kolay. Yanlışları da biz yapıyoruz. Bu kadar kiloya gelmek başkasının değil benim suçum. eeeee bu durumda vermek de benimle alakalı. Yanlışlarımızı anlayabilirsek önce onları doğru hale getirebilirsek zaten kg sorunu filan kalmayacak.
Kendimize de kötü davranmayacaz o zaman.

ayça alt tarafı bi akşam kaçamak yaptın kaç gündür diettesin tabiki gitmiştir kilo inanmıyosan tartıya sor ne bu ya bi bulgura yenik düştün heeeeeeeee kızarımmmm bakkk sana

Tamam hayatım tamam kızma sen aaaaaaaa bak kızınca da güzel oluyon ama gülünce daha güzelsin. Tamam unuttum getti bulguru mulguru. opuyorumnanaktan
naniknanik

hihoyyyt oh yaa şöyle... gülünkü enerji yakın.somurtup durmayın güzel bayanlar hihoyyyt azıcık hareketlenin.hadi bakıyım bir sağa bir sola ben bile iş yerinde çaktırmadan yapıyorum. ohhh gidecek bunlar bu gıcık halimden kurtulacağım.o yüzden neşeliyim. a.s.hepinize kocaman buketler gönderiyorum.bu siteye yazmaya başladığım günden beri diyet işkence olmaktan çıktı keyif oldu.çünkü ben sizinle konuştukça kendimi daha neşeli ve enerjik hissediyorum.biliyorum tek ben değilim.hep birlikte başaracağımıza da inanıyorum.

Aynen aynen ve aynen. Bu soruna bi çözüm bulan varsa sonuna kadar dinlemeye hazırım...

bu sorunu yaşayan bütün kızlara önerim iştahınızın açıldığı akşam saatlerini belirleyin
osaatlerde hepiniz burada buluşun ve birbirinizi motive edici yazılar yazarak zamanı geçirin bir kaç gün sonra alışıyorsun ve o saatlerde yemiyorsun

bu problem bende de vardı
ben nuran ve denizle ve tabiki diğer arkadaşlarla o malum saatlrde yazışırken geçirdim ve şimdi alıştım :dance:

aferin kızlar neredeyse başta hepinizi bir umutsuzluk sarmış ama sonra motive olmayı başarmışsınız

bende kaçamaklarda kendimi çok kötü hissediyorum sanki rejim gitti bitti,mahvettim gibi
birgünde bir çeşit yiyecek için birkaç lokma kaçamağı önemsemiyorum

olabilir nefis bu istiyor diyorum
kendini tutabiliyorsam ne ala tutamadıysam da zararın neresinden dönersen kardır hesabıyla bir iki lokmadan sonra kendini durdurdun ya diyorum bu rejimin seyrini de olumlu etkiliyor

ama kendimi durduramayıpta aşırıya kaçınca işte o zaman işler değişiyor kendime öyle bir kızıyorumki

bu sırada öğlen bir kase çorba içtim ben ....hani haber verem dedim...belkim böyle olunca akşam saldırmam herşeye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…