Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

bakın gene ben bir şey buldum ne kadar doğrudur bilememm ama benim nerdeyse 1 damacana filan su içmem lazım bu hesaba göre. ımidatttttttt yani

Günde Ne Kadar Su ıçmeliyiz?

Kilonuzu 0.03 ile çarpın. Bulduğunuz rakam, içmeniz gereken günlük su miktarını gösterecektir.
Örnek:
70 kilosunuz.
70 * 0.03 = 2.1
Demek ki 70 kiloluk bir kişi, günde 2.1 lt su içmeli. Vücudun ihtiyacı bu..

2 litre su mu içicem gıı

yazın içiliyorda.. kışın hiç içemiyorum ya..

görüşürüz nurancm

sen 70 kiloysa bu hesaba göre öyle
gel bak benimkini hesaplayalım
130*0.03 = 3.9 litre
eeee bu normal ihtiyaç bir de zayıflamak için arttırmak gerekiyor 5 litre. Ben de diyom ki boşuna şişeyle filan uğraşmayayım alam bi damacana içem :roflol:

ayça valla alemsin

bu sırada benim 13 marta kadar en fazla 120 kg olmam lazımmmmmmmmmm.......şu elma diyetini tam yapsam iyi hoş hatta daha az bilem olabilirim ama kaçamaklar var yaaa. ahhh ahhh ama olmam lazımmmmmmmmmmmmmmmmmmm kendimi toparlamam lazımmmmmmmmmmmmmm
damacanayla su iyi fikir... iyi iyi....bu sefer de yağ yerine su çıkarım artık tartı da hehehe

hedef yarına o almışlarımı geri vermek en azından. böylece çok zararla çıkmam bu haftadan. Yani başkası anlatsa derim ki kesin başka şeyler yemiş bu söylemiyor bize. lennn ben bilinçsiz bi halde başka şeyler de yedim de haberim mi yok acaba...
Ama şüphelendiğim bi durum var. ben nescafe çok içerim . o etkiliyor olabilir mi?

olursun canım bir 4-5 kilo buhafta gitmiştir sositososito

13 marta var 11 gün kalanı da bu sürede gider
verirsin yani :lepi:

valla rejime sadık olarak uygula inan bana gider

canım kahve sade 0 kalori ama süttozu veya şeker varsa o zaman etkiler

Biliyorum ilk 2 gün gayet iyiydi. hatta çevrendeki insanlara bilem tavsiye ettim. Valla veriyorsunuz diye. işte o pis buzdolabı giriyor kilolarla aşkımın arasına. Kaka şey ne olcek. pisss ,iğrençççççç
bak SU ne güzellll , cici şey,güzel şeyyy. içerim ben seniiiii ....
ay sabah ki halimle ne kadar fark olmuş yazdıklarımla. sapıtmaya doğru ileri adım marş. ama en azından negatiflikler gitti. Sağolun varolun arkadaşlar

yok süt tozu yok da çok az light süt var. bir de tatlandırıcı. yani acaba dedim kendime bi onu bırakmadım...kafein normalde zayıflatır diye biliyom ben ama ne bileyim... yarın bir tane içmeye çalışam bakam ne olcek...

ayca alemsin kız hehe kaydirigubbakcemile3

gidecek bu kilolar bayanlar baska yolu yok aklinialirimsmile

Selam kızlarr

Annem öğlen baskın yaptı mecbur yemeğe çıktım az çorba ve az salata yedim ne yazıkki bugün 2 elma yiyebildim bu diyete tam anlamıyla başlayamadım ama pes etmek yok böylede olsa devam...

canım bence öğlen yediğin pek zararlı olmaz, önemli olan aksam yemeği yememek

Akşam yememeeeeeeek annecime nasıl karşı koyucam bu akşamdaaaaaa , neredeyse bebek gibi ağzıma vericek lokmaları :) , yarın evine geçicek hem seviniyorum hem sevinmiyorummm

kızlarrr muhabbetin dibine vurmuşsunuz .da bigünlük kaçamakla hayallerinizi ertelemeyin kaçamak yaptıysam yaptım diyip geçin kaldığınız yerden devam edin .ayça kaç gündür diettesin bacım tok karnına tartıldığın için öyledir vermişsindir yarın aç karnına tartıldığında görürsün farkı.ben yarın tartılcam bakalım fark varmı almışmıyım vermişmiyim görcezz bende şuana kadar iki elma yiyebilim içim dışım elma oldu beaaa.

bu arada suyla zayıflansa ben yaz kış deli gibi su içiyorum hiçde işe yaramıyor.kutsal damacana lazım bize ayça belki işe yarar::):):):):)deniz i merak ettim ve çocuğunuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…