Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

2 adet köfte ve 1 dilim haşlanmış patates yedim ahhh... ama neyse o kadardan bir şey olmaz heralde.peşine 3 kere merdiveni indim çıktım. hehehe... sonuçta nefis bu canım.çekiyor yani.ne yapayım... ayça merak etme vermişsindir canım.sen moralini yüksek tut. deniz nerede acaba.bende merak ettim.yiğenimle beraberim 3 yıldır.dün kreşe başladı ve benimle aynı gün doğumlu.o yüzden alışkınım çocuklara.inşallah bir şeyi yoktur.iyileşmiştir umarım.:Saruboceq:

kızlar ben bu akşam kayınvaldeme gidiyorum cumartesine kadar ordayım.umarım orda kendimi tutabilirim.çok nete giremem orda kaçamak yaptım dienlere sesleniyorum çok acıktım yahu:d:

Merhaba Arkadaşlar ...
bugun 2 günüm yeni gördüm bu diyeti Tam Benlik dedim cunkü tam bir elma canavarayım
inş.bi Sonuç verir...
1 ayda ortalama kaçkilo verdiniz? ilk yazılan gibi 1 ayda 20 kilo mu ?
haberlerinizi bekliyourmmmmm

canım hoşgeldin .şuanki gurupta bi aydır yapan yok yeniyiz genelde bi hafta falan yapan var .kilonla da alakalı nekadar vereceğin .az kilosu olan daha az veriyor.ortalama haftada 4 5 kilo veriliyor arada kaçamaklarda oluyor tabiki

slmm muhabbeti kaçırmışım yawaklinialirimsmilebugun toplam 3 elma yedım ve ekstradan 1 kase nesfit 1 bardak sütle haberiniz olsun..yarın tartılma gunumu benım baslayalı 2 gun oldu ama hadı bende yazıyım yarın degısıklık varsa tabi

Günaydın arkadaşlarrrrrrrr,ya ben dün akşam dayanamadım ve bulgur pilavı yedim :-( kendimi çok kötü hissediyorummmm...Rüyalarıma tartılar giriyor artık.
allahtan pasta falan degil canım canın bıdaha pılav ısterse hasla bulguru oyle yee yagsızsempatiksalakcinni

neyse hayatım kaldıgın yerden devam et bırakma ..15 gun boyunca artık sıkarsın bıraz 15 gun ıcınde 4-5 kilo ne guzel olur dımııkaydirigubbakcemile5
derslerimede çalışmıyorum off be hem şişkoyum hem tembelim mafoldumben
canım çalış yaaa rapor ver bana artıklmaz:manken gibi öğretmen olsak fena mı olurrolumunekankayizsmile
Buzdolabından uzak durabilmek için üstüne iğrenç bir resim mi asam acep lülülülülülü
süperr fikıir yada şöyle manken resmi az kaydirigubbakcemile3

vallahi haftada 4-5 ise Süpeeeeeeerrrr
inş..
ama ilk günü kötü oldum yaa
inş. 1 ay devam edrim 20 kılo vermem gerek çünkümmmmmmmmmm
herkesin gazası mübarek olsunnn :)
(1 mart başlama günüm)
:lepi:

Yeni gelen arkadaşlara hoşgeldinnnizzz diyorummmmm
ne kadar çok kişi o kadar başarılı kilo verme hikayeleri diyorum size. Burda destek tam arkadaşlar sonuna kadar kefilim ve birebir yaşıyorum. 1 hafta ben rejime başlayalı. Eğer tamamen uyarsanız o zaman cidden o kadar veriyorsunuz....yani kiloya göre kesin değişir ama cidden verdiriyor.
ben ilk 2 gün baş ağrısı çektim. sonra ki günlerde geçti. açıkmıyorsunuz alışıyorsunuz. ama denildiği kadar elma yenmeli. ben tam uyamadım hatta akşam kaçamak bilem yaptım ama ossun gene de burdayım ve devam ediyorum....yarın tartılma günümüz. 1 gün 2 gün farketmez arkadaşlar tatılın ve buraya yazın ....

kızlar diyetin yanında şu karışımıda yapalım mı;3 elma 1 lımon dörde bölüncek 3 litre suya katılcak ayrıca 1 yemek kasığı tane karabiber karanfil ve 1 kabuk tarcın eklenecek kaynatılcak sonra süzülüp 2 gun bu karısımı ıcılcek ..faydasını görenler varmıs sonucta elma yıyoruz malzemeler kolay ben bırazdan kaynatcam

Bu sırada yarın kiloları kim not edecek arkadaşlar?????????? hu hu kimse yok mu?

şöyle yapalım mesala en erken ben kılomu yazdım benden sonra kılosunu bıldırcek olan benım msjımı alıntı yapsın kendı kılosunu eklesın oyle olmaz mı tatlım..yada bılgısayar basında çok vakıt gecıren bır arkadas gönullu olabılıopuyorumnanaktan

HEEEE ben dün o karışımı hazırladım da içmedim yaw. tadına baktın mı nasıl?

Bir de ben hep buralardayım isterseniz yazarım. Çünkü senin söylediğin şekilde sadece 3 alıntı yapılabiliyor fazlasına izin verilmiyor...
Ben bu arada annem,nuran ve belitim'in çizelgelerini zaten değiştirecem...Kiloları da yazarım isterseniz no prob..

en güzeli ayça senin not alman...bende başındayım pc nin ama işten çok fırsat bulamıyorum.yarın tartılırım ama sanmıyorum kilo verdiğimi mafoldumben

yooo bakmadım çok mu kötü..ama kaynıyor artık çok geçkaydirigubbakcemile3yaa ben oyle tadı kotu falan aramam lahana corbası bıle ıctım ama en fazla 3 gun dayandımkafamçokkarıştıcanım tamam sen yap zana zahmet olmazsa opuyorumnanaktanbenım yarın dersım var erkencıyım sabah fırsatım olursa yazarım yoksa aksam yazarım
en güzeli ayça senin not alman...bende başındayım pc nin ama işten çok fırsat bulamıyorum.yarın tartılırım ama sanmıyorum kilo verdiğimi mafoldumben

canım daha 2 gun oldu kı kacamaklı vermemıs olsanda canını sıkma onemlı olan 1 hafta ıcınde kı durumkaydirigubbakcemile5

oyy oy oyyy
neredeyse herkes buradaymış

kızlar size birşey soracağım
bilginiz varsa lütfen cevaplayın

regli olduğunda herzamankinden gayet çok kanaman olursa geçmeyen bir başağrısı olurmu

öldüm bittim ya geçmiyor ağrı kesici yarım saat fayda ediyor tekrar başlıyor

bende baş agrısı olmuyor tatlım bır bılgım yok üzgünüm
tamam öbür arkadaşlar da ok lerse ben yazıyom hatta bir defter hazırlayam dur

eline sağlıkopuyorumnanaktan

valla daha başlayalı o kadar olmadı ama

süre tamamlandığında inşallah 20 kilo vermiş oluruz
bu arada hoşgeldinopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…