merhaba ,
bende kurtulmak istiyom kilolarımdan
banada yardım edin..........
:ecrin_bebek:
Merhaba Arkadaşlar ...
bugun 2 günüm yeni gördüm bu diyeti Tam Benlik dedim cunkü tam bir elma canavarayım
inş.bi Sonuç verir...
1 ayda ortalama kaçkilo verdiniz? ilk yazılan gibi 1 ayda 20 kilo mu ?
haberlerinizi bekliyourmmmmm
allahtan pasta falan degil canım canın bıdaha pılav ısterse hasla bulguru oyle yee yagsızsempatiksalakcinniGünaydın arkadaşlarrrrrrrr,ya ben dün akşam dayanamadım ve bulgur pilavı yedim :-( kendimi çok kötü hissediyorummmm...Rüyalarıma tartılar giriyor artık.
günaydın canım,bende gün erken başlıyor.08,30 da mesaim başlıyor çünkü.bende 2 dilim kepek ekmek,1 domates,1 salatalık,bir dilim salam,1 tane zeytin ve 1 bardak portakal suyu ile kahvaltı yaptım.ama dün bütün gün yaptığım diyet boşa gitti.acil bir kararla nişanlım şehir dışına çıktı bu sabah ve biz dün akşam beraberdik.yemek yedik birlikte
canım çalış yaaa rapor ver bana artıkderslerimede çalışmıyorumoff be hem şişkoyum hem tembelim mafoldumben
süperr fikıir yada şöyle manken resmi az kaydirigubbakcemile3Buzdolabından uzak durabilmek için üstüne iğrenç bir resim mi asam acep lülülülülülü
merhaba ,
bende kurtulmak istiyom kilolarımdan
banada yardım edin..........
:ecrin_bebek:
canım hoşgeldin .şuanki gurupta bi aydır yapan yok yeniyiz genelde bi hafta falan yapan var .kilonla da alakalı nekadar vereceğin .az kilosu olan daha az veriyor.ortalama haftada 4 5 kilo veriliyor arada kaçamaklarda oluyor tabiki
Bu sırada yarın kiloları kim not edecek arkadaşlar?????????? hu hu kimse yok mu?
yooo bakmadım çok mu kötü..ama kaynıyor artık çok geçkaydirigubbakcemile3yaa ben oyle tadı kotu falan aramam lahana corbası bıle ıctım ama en fazla 3 gun dayandımkafamçokkarıştıcanım tamam sen yap zana zahmet olmazsa opuyorumnanaktanbenım yarın dersım var erkencıyım sabah fırsatım olursa yazarım yoksa aksam yazarımHEEEE ben dün o karışımı hazırladım da içmedim yaw. tadına baktın mı nasıl?
Bir de ben hep buralardayım isterseniz yazarım. Çünkü senin söylediğin şekilde sadece 3 alıntı yapılabiliyor fazlasına izin verilmiyor...
Ben bu arada annem,nuran ve belitim'in çizelgelerini zaten değiştirecem...Kiloları da yazarım isterseniz no prob..
en güzeli ayça senin not alman...bende başındayım pc nin ama işten çok fırsat bulamıyorum.yarın tartılırım ama sanmıyorum kilo verdiğimi mafoldumben
bende baş agrısı olmuyor tatlım bır bılgım yok üzgünümoyy oy oyyy
kızlar size birşey soracağım
bilginiz varsa lütfen cevaplayın
regli olduğunda herzamankinden gayet çok kanaman olursa geçmeyen bir başağrısı olurmu
öldüm bittim ya geçmiyor ağrı kesici yarım saat fayda ediyor tekrar başlıyor
tamam öbür arkadaşlar da ok lerse ben yazıyom hatta bir defter hazırlayam dur
Merhaba Arkadaşlar ...
bugun 2 günüm yeni gördüm bu diyeti Tam Benlik dedim cunkü tam bir elma canavarayım
inş.bi Sonuç verir...
1 ayda ortalama kaçkilo verdiniz? ilk yazılan gibi 1 ayda 20 kilo mu ?
haberlerinizi bekliyourmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?