Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

bende baş agrısı olmuyor tatlım bır bılgım yok üzgünüm

eline sağlıkopuyorumnanaktan

bilgi için sağol canım
kız yeniay aramızdaki en zayıfta senmişsin aman maşallah
bu arada yeniay serisinin de hayranıyımdır

ammmaaaan ne kadfarda birbiriyle alakalı biyazı oldu

Canım tansiyonu ölçebilir ya da ölçtürebilir misin? onunla alakalı olabilir. Ben yaşamadım ama olabilir.

hem kanaman var, hem diyettesin normal hayatım ...Biraz da ayaklarını yukarı kaldırıp uzan bir yere kendine gelirsin birazcık

aşk ve cezayı bitirdim geldim.. ayça tadına baktım karısımın fena degıl normal ıcılebılır yanı içelım bakalım destek olur insallah..

bilgi için sağol canım
kız yeniay aramızdaki en zayıfta senmişsin aman maşallah
bu arada yeniay serisinin de hayranıyımdır
ammmaaaan ne kadfarda birbiriyle alakalı biyazı oldu
hepımız hedeflerımıze ulasırız ınsallah canım...canım sıkıldıkca acıp aynı kıtapları okuyorum bılıyomusun bayılıyorummmakannehir
ay canım benim komşumda tansiyon aleti varmış şimdi olçtürdüm geldim10-5 çıktı
aaa düşmüş tatlım dıkkat et kendıne ..gecen sene bır aralar spor yapmaya baslamıstım yıne spordan donuste gözüm karardı allahtan eczanenın yanından gecıyordum hemen ölçtüler 9 5 çıkmıstı;eczanede kı adam mutlaka spordayken cebinde şeker taşı demişti kendini kötü hissedersen al diye..
eeeeeeeeee arkadaşlar ben daha bozmadım diyetimi bizimkiler yeme de yedi hehehe afferin bana.

her zaman aynı iradeyi bekliyoruz ;allahtan bizim evde 2 gündür sevdiğim yemek yokkaydirigubbakcemile3
kızlar ben yatıyorum artık sabah dersım var aksam gec gelecem dısarda olcam sevgılımle yemek yıcez ama ben tavuklu salata yemeyı planlıyorum ;bu kadarcık kaçamak olsun mu:kedi::kedi:

problem değil hoşgeldin aramıza burda olmak istediğin sürece sonuna kadar destek oluruz sana. ister 1 kilo olsun ister 40-50 farketmezzzz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…