Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar tartıldınızmı kimse bişey yazmamış daha ben 75le başladım kaçamaklarla birlikte 8 günde 4 kilo merak ediyorum yazınnnn

Eskiye dönmüş sitemizzzzzzzzzzz ama sabahkilerin hepisi getmiş.
Hoşgeldin Nurancım, ben sabah yazdıydım kilomu ama getmiş. ben 3 kg vermişim geçen pazartesinden beri.
Seni çok tebrik ediyorum hayatım . muthişsin. opuyorumnanaktan

pardon çarşambadan beri çok bozmuşum herhalde hehehehe
nurancım çizelgeni update yaptım 4 kilo getti :lepi:

nuran süpersinnnn süper tebrik ediyorum seni, ben hafta başında başladım yine şimdi yazmıyorum. haftaya p.tesi aç karna tartılır bildiririm.

kızlar merhaba bende bugun basladım 80 kilo ile basladım suan hedefim 20 kilo vermek istiyorum ve boyum 170 sizce normalmi yoksa daha vermem gerekmi

kızlar merhaba bende bugun basladım 80 kilo ile basladım suan hedefim 20 kilo vermek istiyorum ve boyum 170 sizce normalmi yoksa daha vermem gerekmi

benim de boyum 170 ben de kendime 60 koydum hedefimi(70 gözüküyor çizelge de)...canım yazam mı seni de kilo defterine.Bi daha ki çarşambaya kadar tartılmayacan...
hoşgeldin aramıza vereliniortak

benim de boyum 170 ben de kendime 60 koydum hedefimi(70 gözüküyor çizelge de)...canım yazam mı seni de kilo defterine.Bi daha ki çarşambaya kadar tartılmayacan...
hoşgeldin aramıza vereliniortak

memnun olurum canım tabiki yaz bakalım kac kilo verecem bide siz nasıl yapıyorsunuz diyeti neler yiyonuz peki

memnun olurum canım tabiki yaz bakalım kac kilo verecem bide siz nasıl yapıyorsunuz diyeti neler yiyonuz peki

şimdi aslında orjinal diyete bağlı kalman gerek de ben kendi adıma konuşam benim akşamları kaçamaklarım oluyor ki bu da verdiğim kg den belli zaten ,normalde sabah 2 dilim kepekli ekmek,light peynir,bi kaç zeytinle başlıyoz. sonra 2 saatte bir YEŞİL elma yiyorsun. Akşam 20:00 e kadar filan . 1. gün 1 kg elma ,2.gün 1.5 kg elma,3 gün 2 kg elma sonra hooopp başa 1 kilo elma-1.5 kg elma-2 kg elma. veeeee aralarda da yeşil çay içiyonnnn..
Asıl diyet bu ama ben akşamları salata filan yiyom ,geçen gün de bulgur pilavı yedim. hehehe oluyor böyle şeyler takmıyoz kafaya....
Normalde ilk 1 ay spor yapmayın diye orjinal diyet ama işte takıl kafana göre hehehehe
Önemli olan vermek istemen kiloları ve burda destek süperrrrr :hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…