Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

slm kızlarr nasınız sabahta bi ara girdim ama yazamadım tam yazacaktım oglan aglamaya basladı yazamadım yine hepinizi tebrik ederim çok güsell wermişsiniz bende tartıldım 7 günde tam 3kg.300grm wermişim bugün tam 79 dum kızlarr yaşasınnnn

p.tesiden beri diyeti kestim yapmıyorum ama hala 79 um yarın başlıycam tekrar kızlarr
sormayın walla perşembeden buyana başıma gelen pişmiş tawugun basına gelmedi walla oglum rahatsızdı zaten yazmıstın 2 gün öncede ketılda kaynayan suyu bir çekti hepsi ayagına döküldü şimdi bileginden aşası berbat yanık kızlar walla nedir bu olanlar anlamadım mahvoldum kaç gündür acısından duramıyo hep kucagımızda ondan hiç fırsatım olmuyo girmeyee bana dua edin canlarımm öpüyorum hepinizii
waktim oldumu girerim yinee hoşçakalınnn öptümmmm

Ahhh canım çoook ama çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum oğluna yanık çok zordur bilirim, birde çocuk olunca daha zor hergün pansuman yatırın kabuk bağlamasın,yoksa iz kalır.

Kilondan ötürüde teprik ederim, devamını dileri.

Anaaaaa çok çok geçmiş olsun canımcım ya. ne diyelim umarım her şey yoluna girer. üzüldüm oğluşa yaw bak sen şimdi ...ateşten kurtul git ne yap....Kolay gelsin canım size..:çok üzgünüm:

Verdiğin kilolar için ayrıca çokkkk kutluyorum.Çizelgeni değiştirdim hemen ama gerçi şu an çok da önemli değil...Siz iyi olunda aman boşver gerisini. Sağlık her şeyden önemli.....
opuyorumnanaktana.s.

ayçacım çok saoll walla sennde hakkını nasıl ödücezz bilmem cnm sende çok güsel wermişsin cnm haftada 3 wersek ayda 12 kg yapar 3 ayda fıstıkk olursun walla cnm kaçamak yaptınmı bu kadar takma kafana bence bende yapıyorum hem p.tesiden beride normal sekilde yiyorum we bu sabahki sonuç 3.kg yanii iyi demi cnm hemde regl döneminde başlamıstım biliosunn inş bu haftadan sonra sıkarız yine iplerimizii cnm şimdilik oglum iyileşsin baska bişi istemiyorum walla hepinizee çok teşekür ederimm

Canımmmmmmmmmmmm ya valla kıyamam ben size yaw. veririz hayatım ne olcek kg bunlar. Siz iyi olun oğluşla bekliyoruz aramıza seni geri. Biz senin yerine nöbet tutarız burda merak etme .... muckssss

çok saolunn arkadaşlarr desteginizz için hepinizi çok çok öpüyorummm
opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan

Bizde öpüyoruzzzzzzzzzzzzzzzzz muahhhhhhhhhhhhh :)

sende dikkat et kendine.. aman hastalanma koşuşturma içinde

kızlar ben normalde elmayı cok severim aceba 2 saatte bi degilde canım istedikce yesem bu 1 kiloyu0 kilo yaparmı sizce ben saat takip edemiyorumda

cnm bende saat takip etmiyorum karnım acıktımı yiyorum ama arası 1 saat açılmış oluyor muhakkak ortalama 6 veya 7 den az olmuyor yedigim elmalar sen bilirsin cnm çok da fazlası zararlı olmasın sen dene vucudundaki degişiklikten anlarsın az yiyincemi daha çok weriyorsun yoksa daaha fazla yiyincemi 2 -3 gün dene cnm ona göre yaparsın

annem çok geçmiş olsun nazara mı geldiniz noldu anlamadım aksilikler seni bulmuş kyamam ya yanık .nasıl acıyordur canı bunca sıkıntına rağmen vermişsin en büyük tebrik sana kızlar hep destek tam destek birazda sohbet:):):)
ayça sana da çok teşekkürler kahrımızı çekiyorsun.ayrıca yeni gelen kızlar hoş geldiniz çıtırlar:):):

çizelgem gözüme nasıl güzel geldi bişey kalmamış 16 kilo :):):)şukadarcıkkkkkk:):)çok giremiyorum nete kızlar kaçamaklar olsada önemli olan amacımızı hatırlayıp toparlamak bende bugün kaçamak yaptım :kedi:

nurhancım çok saoll cnm walla bende anlamadım yaa hep üst üste geldi açlık deilde üzüntüden çok yorgun düştüm cnm o yüzden ara werdim diyetede bu sabah 79 dum perşembe weya cuma yine başlıcam allah kısmet ederse yine beraberizz inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…