ben de leslie ile yürüyüşlere başlasam diyom
slm kızlarr nasınız sabahta bi ara girdim ama yazamadım tam yazacaktım oglan aglamaya basladı yazamadım yine hepinizi tebrik ederim çok güsell wermişsiniz bende tartıldım 7 günde tam 3kg.300grm wermişim bugün tam 79 dum kızlarr yaşasınnnn
p.tesiden beri diyeti kestim yapmıyorum ama hala 79 um yarın başlıycam tekrar kızlarr
sormayın walla perşembeden buyana başıma gelen pişmiş tawugun basına gelmedi walla oglum rahatsızdı zaten yazmıstın 2 gün öncede ketılda kaynayan suyu bir çekti hepsi ayagına döküldü şimdi bileginden aşası berbat yanık kızlar walla nedir bu olanlar anlamadım mahvoldum kaç gündür acısından duramıyo hep kucagımızda ondan hiç fırsatım olmuyo girmeyee bana dua edin canlarımm öpüyorum hepinizii
waktim oldumu girerim yinee hoşçakalınnn öptümmmm
kız sen buralarda ne gezıyon cabuk eve hııııııı:mymeka:
ben bu sıteye gırdıgımde ılk bu topıkteydım bura benım ılk evım tatlımmmmmmm
ayçacım çok saoll walla sennde hakkını nasıl ödücezz bilmem cnm sende çok güsel wermişsin cnm haftada 3 wersek ayda 12 kg yapar 3 ayda fıstıkk olursun walla cnm kaçamak yaptınmı bu kadar takma kafana bence bende yapıyorum hem p.tesiden beride normal sekilde yiyorum we bu sabahki sonuç 3.kg yanii iyi demi cnm hemde regl döneminde başlamıstım biliosunn inş bu haftadan sonra sıkarız yine iplerimizii cnm şimdilik oglum iyileşsin baska bişi istemiyorum walla hepinizee çok teşekür ederimm
benim annem de doğum kilolarını elma yiyerek vermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?