Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

deniz canım benim çok geçmiş olsun
çok üzüldüm büyükler bir tarafa da küçüklere insan daha bir kıyamıyor

kilon içinde tebrikler canım ara vermişsin olsun bak yine başlayacaksın takır takır verirsin önemseme bile

kızlar tam yazdım gönderiyordum internet gitti

doktora gittim kanamam durdu baş ağrım da düne göre çok çok iyi grip derseniz oda geçmek üzere

ilgilenen arkadaşlara çok teşekkür ederim sağolun

ben bu diyetle 3 kilo verdim ama geri aldıım ( şimdi yeniden başladım bakalım inşallah bu kez almayacağımm...

valla bu nedenlerden (regli,grip) dolayı kilom fazla çıkar diye tartılmayacaktım sonra sizlerden ayrı olmak istemedim ve tartıldım 71.5 olmuşum
1 kilo daha gitti
çok az deyilmi????
ama hiç yoktanda iyidir
ne dersiniz???

denizim senle aynı doğrultuda gidiyoruz bende ara verdim sayılır(diyete uymaya çalıştım ama ilaçlar iğneler) yarın tam gaz devam

nuranım tebrik ederim
valla aferin 4 kilo gitti ha kaldı 16 diyorsun ee bi düşün bu yaptığından 4 kere daha yapacaksın bitecek zemuszemus

hihoyyytslm herkese sevgili kızlar.deniz çok geçmiş olsun.çok zor olur yanık.Allah yardımcın olsun.bebişini çok öp yerimize.ayrıca tebrik ederim.onca telaş ver yorgunluk arasında 3 kilo gayet iyi vermişsin.iraden çok iyiymiş.helalim var sana.
nuran kanamanın durmasına sevindim.şimdi daha iyisindir umarım.
ben tartılmadım bugün ki verdiğimi hiç sanmıyorum.hemde daha 3. gün.pztesi tartılacağım.bakalım o gün ne kadar değişiklik olacak.1 ayda 10 kilo gidecek mi?sabah girip yazdım ama silinmiş hepsi.bi arada site kapalıydı.zaten sonrasında da işim vardı.yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.hihoyyyt

ben bu akşam kaçamak yapmazsam iyidir
dolapdaki peynir bile aklıma geliyor:)

yok canım yapmazsın...yapmazsın diyorum ama ilk gün bende kaçamak yaptım.hatta bariz yedim yemek.ama nişanlım şehir dışına gidiyordu üzüntüden yedim ben:kedi: nasılda bahane buluyorum değil mi kendime çok ayıp bana aaa kızdım kendime CADIARZU

canım ne yedin bugün merak ettim
az mı yedin de bu kadar acıktın yoksa suyumu az içtin
hatırladığım kadarıyla sen çok iyi gidiyordun

sabah 2 dilim ekmek peynir domates salatalık ve 2 zeytin 2 saat araylada elma suya dayandım zaten açtık hissetmiyim diye.

bu arada geçmiş olsun sanada neydi sorunun bilmiyorum ama geçmesine sevindim.

yapmam dimi, yapmak istemiyorum çünkü :gitme:

dayanmaya çalış
ben akşam çok acıktığım için kahvaltının bir kısmını akşam 6 da yedim
uygun görürsen sende uygula

kızlar bundan sonra birazda spor da birbirimizi destekleyelim ne dersiniz...

herkes ne yaptıysa spor namına günlük yazsın

önerilerinizi beklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…