Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

belitim sanada çok geçmiş olsun cnm sende çok dikkat et kendine grip geldimi çok zor gidiyor walla we hemen tekrarlıyor dikkat et cnm ewet walla bende çok sewindim werdigime bide p.tesi tartılmadım cnm düşün 2 gündür baya yiyorum belkide 78 e düşmüştüm cnm
regl dönemimde werdim hem biliyosunuz sende cnm wermem deme regl im diye inan daha güsel weriliyor herkess harika wermiş walla kızlar biz basarıcazz bırakmak yokkkkk

ewet cnm yaa bende cumadan sonra allah kısmet ederse yine tam kaçamaksız başlıycam
oğlum rahatsız oldugu için annemlerde kalıyoruz 4 gündür ama ymemek elde deil bırakmıyorlar o yüzden ara werdim cuma günü ewimde olurum ozaman kaçamak yapçak konumum olmazz yine paylasırım sizlerlee cnm

canım çok sağol sanada tekrar geçmiş olsun...
işte bende regli dönemimde ancak 1 kilo vermişim şimdi 71.5 oldum

doğru şimdi regli bitti gripte hafifledi asıl şimdi verme zamanı
yarın hem rejim hemde hafif hafif spora asılacağım

cnm haklısın sporla daha çok werecemize eminim bende cumadan itibaren paylasırım sizinle şimdi çıkıyorum kızlar çok dikkat edinn kendinize öptümm

cumartesi günüm var
2 haftada bir toplanıyoruz valla o günleri kendimi ödüllendirme günü olarak ilan edicem
iki haftada bir

ben veremeyeceğim sanırım bu kiloları...bilmiyorumkismile offf

takıntı oldu bende bu kilolar artık:sinifsinif:

güzelim hepimizde takıntı oldu
ama ne diyoruz gidecek vereceğiz bu kiloları diyoruz
öyle söyleme verecem de
vucut senin o vücuda istediğini yaptırabilirsin
sen vucuduna hakim olacaksın
bilinç altına bu şekilde mesaj göndermelisin
opuyorumnanaktan

slm kızlar öncelikleannemmm çok geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin opuyorumnanaktan
vee kilo veren arkadaslar süpersiniz ayça,belitim harikasınız unuttugum arkadaslarım varsa affedin..bana gelince 2 güünün sonucu 600 gr 66.4 düm sabah
ama bügün malesef diyete hiç uyamadım yaaa sabah sütle nesfit yedim çıktım sonra okulda ögle arası yemekhanede tavuk pilav cacık vardı bende 1 er porsiyon yedim sonra akşam erkek arkadsımla dısardaydık o karşımda hamburgelerı götürdü ben yemedim daha yeseydin diyosunuzdur:kedi:hiç elma yiyemedim anlicagınız..ama yarın kaldıgım yerden devam sabah yuruyusede gideceği zaten..

haklısın canım bugün sadece diyette değil sanırım her şeyde umutsuzum geçecek ama şimdi birde regl dönemim.olabilsem geçecek bu olumsuzluklarım.psikolojimi bozuyor.:sinifsinifztesiye kadar ne kadar verebileceğim acaba.4 verebilir miyim ki?

damlam benim 4 olmazsa 3 olsun 3 olmazsa 2 olsun
önemli olan vermek ve vermelerin devam etmesi deyilmi bak ben bu hafta 1 kilo verdim sayılır hiç umursamıyorum

çünkü sonuçta verdimmmm :dance:

canım benim inşallah ne güzell söyledin söyleyince dile ne kolay geliyo valla inşallah gitmeleri de okadar kolay olur

nuran valla daha yeni aklıma geldi daha doğrusu farkettim benim de 16 kilom kaldı

daha azimli olmak daha iyi zayıflamak adına

kardeşçe yarışa varmısın :1hug:

hem eğlenceli de olabilirsositososito

kızlar siz aksam bişey yemiyormusunuz kız ben valla aksamları 1 dilim kepekli ekmek cok az haslanmış sebze yiyorum sonra meyveye devam bu arada bugun ben kacamak yapmadım ama 1 kilo elmayıda bitirmedim ve duzgunde su içmedim ama yesil cayımı içtim aceba bu zayıflamamı etkilemesin

Herkese merhaba arkadaşlar..
1 haftadır her gün takip ediyorum sayfayı ilk sayfalardan 400 e kadar aralıksız okudum ve pazartesi günü bende başladım elma diyetine,yarın sabah 4.günüm olmuş olucak :)

yani artık benden aranıza katılmış bulunmaktayım..

şuan ki kilom 94 hedefim 65

belitim haklısın önemli olan kilo verebilmek 1-3-5 farketmez.nisan 10'a kadar ne verirsem kar kardır doğrusu.stres diye adımı değiştireceğim valla düğüne kadar.off vereceğim vereceğim vereceğim hep birlikte vereceğiz arkadaşlar bu kiloları.başaacağız.kaydirigubbakcemile2

kızlar dün aksam yine biraz çorba içtim.. kepek ekmeği peynir yedim off ya sabah kalktım kilomda bi değişiklik yok çok kötüyüm

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydın kızlar

Ben çok kötüyüm ya bi kaçamak yapmışımki sormayınnnn , çok moralim bozuk ama bunda regl döneminin yakın olmasında etkisi var. Nutella yedim kaşık kaşık kendime dur diyemedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…