belitim sanada çok geçmiş olsun cnm sende çok dikkat et kendine grip geldimi çok zor gidiyor walla we hemen tekrarlıyor dikkat et cnm ewet walla bende çok sewindim werdigime bide p.tesi tartılmadım cnm düşün 2 gündür baya yiyorum belkide 78 e düşmüştüm cnm
regl dönemimde werdim hem biliyosunuz sende cnm wermem deme regl im diye inan daha güsel weriliyor herkess harika wermiş walla kızlar biz basarıcazz bırakmak yokkkkk
cnm haklısın sporla daha çok werecemize eminim bende cumadan itibaren paylasırım sizinle şimdi çıkıyorum kızlar çok dikkat edinn kendinize öptümm
takıntı oldu bende bu kilolar artık:sinifsinif:
nuranım tebrik ederim
valla aferin 4 kilo gitti ha kaldı 16 diyorsun ee bi düşün bu yaptığından 4 kere daha yapacaksın bitecek zemuszemus
güzelim hepimizde takıntı oldu
ama ne diyoruz gidecek vereceğiz bu kiloları diyoruz
öyle söyleme verecem de
vucut senin o vücuda istediğini yaptırabilirsin
sen vucuduna hakim olacaksın
bilinç altına bu şekilde mesaj göndermelisin
opuyorumnanaktan
haklısın canım bugün sadece diyette değil sanırım her şeyde umutsuzumgeçecek ama şimdi birde regl dönemim.olabilsem geçecek bu olumsuzluklarım.psikolojimi bozuyor.:sinifsinif ztesiye kadar ne kadar verebileceğim acaba.4 verebilir miyim ki?
canım benim inşallah ne güzell söyledin söyleyince dile ne kolay geliyo valla inşallah gitmeleri de okadar kolay olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?