Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

InSallah gerCekten nasil alDim bukadar kiloyu bilmiyoRum
Eskiden 65 kiloyDum ve HarikaYDi ..
ama 3 ayda tam 15 kilo alDim dügün var öbür ay Elbiseme girebilmem iCin ise o kiloya ulaSmam gerek

güzelim diyeti tam olarak uygulayıp söylediğin gibi sporuda eklersen 21 günde 10 - 15 arsı kilo kesin verirsin merak etme biz burda hiç uyamadığımız günler oldu kaçamak yaptığımız günler oldu 3-4-5 kilo verdik
düşün yani

InSallah gerCekten nasil alDim bukadar kiloyu bilmiyoRum
Eskiden 65 kiloyDum ve HarikaYDi ..
ama 3 ayda tam 15 kilo alDim dügün var öbür ay Elbiseme girebilmem iCin ise o kiloya ulaSmam gerek

tatlım bu kiloları yeni aldıpın için vermesi kolay olur
bence sen bir başla göreceksin nasıl hızlı gittiklerini

canlarım benim çok tşk ederim.hep birlikte fıstık gibi hatunlar olacağız.birlikte başaracağız bunu.bizim sloganımız neydi? hemen hatırlayalım: HEP DESTEK TAM DESTEK alkisalkisalkis:lepi:

damlam çok güzel bir gelinlikmiş
mayısa kadar gider o kilolar hiç merak etme biraz sabır biraz hareket
hep beraber:teytey:

daha öncede söylemiştim
bu gün benim ödül günümdü
neredeyse 20 gündür rejimlerle şaşırmış vaziyetteydim
20 güne 1 ödül günü fena sayılmaz deyilmi????????
yarından itibaren yaklaşık bir20 gün daha diyet
ama bu kez daha sıkı ve sporla
bu sabah tartıldım bir 500gr daha gitmiş tam 71 olmuşum
5.200 gitti
darısı hep beraber diğer gerideki kilolara

alkisalkisalkis ne güzel senin adina sevindim canim..
bir günde olsun artik..cokacimcoook hak etmissin:içelim:
devami gelir insallah

denizim yarın yanındayım
hep beraber kaçamaksız
tam gaz devam
maşallah iyi gidiyorsun
nuranım yok ortalarda daha kayınvalidesinden gelmedi herhalde özletti kendini
ayça da yok nerde bu kız

ıyı aksamlar kızlar bıraz once kurstan geldım..kaçamaksız bir gün daha atlatmış bulunmaktayım tek eksıgım 1 bardak yesıl çay ıcdım sadece..şuan mıdem kazınıyorkafamçokkarıştıbırazdan uyucam kızlar 1 haftadır spora gıtmek ıcın erken kalktım yarında spor gunu yagmur yağmazsa gidecem inşallah..

canım bence acıkmazsanda elma yemelisin çünkü elma yedikçe veriliyor az yersen vermen daha yavaş olur..elma yıyerekte zaten mide küçülüyor canım
deyilmi canım opuyorumnanaktan
bu hafta 60lı kiloları görmek istiyorum valla
yetti artık

tebrıkler canım çizelgeni haftaya degiştirelim istersen?bu hafta kesın görceksin 6 yıolumunekankayizsmilebende 5 i görebilsemmm:Saruboceq:iyi geceler canım opuyorumnanaktan

yeniay tebrik ederim aferin kız
evet canım 60lıları görünce değiştirelim zaten ne kaldıki iki kilocuk iyigeceler

merhaba arkadaşlar birisi bana bu elma dıyetini tamamen anlatırsa cok sevıneceğim yani kahvaltıyı anladım ama sonrasıı ??? benımde kiloo vermemm gerekıoo bu doğum kontrol hapı şişirıo benı sanırım

kızlar walla bende cumadan beri süper gidiyordum am bu gece nazarmı degdi ne kendime hakim olmadım annemlerdeydik eşimlle içki sofrası yemekler falan derken bende yedim wallaa mafoldumben mafoldumben mafoldumben napayım arkadaşlar sapıttım bu gece beni 100 mekik bilee paklamaz en iyisi ben sabah erken kalkıp yürüyüş yapayımm demiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…