Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

aaay negüzel ALLAH tamamini erdirsin insalah sen bikiloyu kacamak yapmasan iki haftada verirsin kardes kaydirigubbakcemile2

slm kızlarrrr hepinizz süpersinizzz
ara sıra olur öyle kaçamaklar black takma cnm kafayaa
bende bugün harika basladımm güne kızlar kahvaltımı ay sekilde yaptım we elma saatimin gelmesini bekliyorumm

damlapa cnm allah tamamına erdirsin inş... çok güsell fıstık gibi bir gelin olacaksın cnm dügünden sonra 1 tane de resmini koyy bizdee göörelim arkadaşımızn güsellini stress yapma cnm kilon azz we çokk zamanın war hep birliktee wericezzz cnmmcım

canlarım benim çok tşk ederim.hep birlikte fıstık gibi hatunlar olacağız.birlikte başaracağız bunu.bizim sloganımız neydi? hemen hatırlayalım: HEP DESTEK TAM DESTEK alkisalkisalkis:lepi:

avatardaki resim inş gelinliğim olacak bayanlar.aynısı olacak hemde.başımda taç,elllerimde bileğe kadar eldiven olacak.:teytey:

ya ayça nerelerde...? çok merak ettim.inş kötü bir şey yoktur

benimde elma saatm geldi şimdi yeşil çayımla birlikte elmamı yiycem 1.30 dan sonrada anneme gidicem gidicem kızlarr gelincee görüşürüzz öpüyorumm hepiniziii

süpersiniz kızlar ya annem seninde gidecek insallah kilolar : )))

hep destek burda

bende kahvaltimi yaptiiimm elma saatimi bekliyorum..

kar yagdi burdada hava cok soguk:çok üzgünüm:
yürüyü$ yatti gibi gözüküyor..

kızlar bugun dısarı cıkmadım ;kavga ettik..alsanaalsanasmile aksam kursa gidecem birazdan 3.elmamı yicem bide yeşilçay bugun hiç yeşilçay içmedim:kedi:

kızlar sınavım yaklastı.. çok kötü hissettm dün kendimi ve yemeğe saldırdm yarında arkadaslarla gezmeye gidicez offf sisko blackkkk daha ne kadar ertelicennnn :gitme:
ne sınavı canım?tatlım benım canını sıkma arada kaçamaklar olabılır onemlı olan pes etmemek..25 mekik çek bakalımolumunekankayizsmile
bende kahvaltimi yaptiiimm elma saatimi bekliyorum..

kar yagdi burdada hava cok soguk:çok üzgünüm:
yürüyü$ yatti gibi gözüküyor..

evin içinde sporunu yapabılırsın canım ;leslie ile evde yürüyüş diye bişey var ben onu indirmiştim güzel bişey google da aratabilirsin..

ya saolo bebişim bebişlerim ya 21 günde vermem lazim en az 10 kilo kadar kızlar ya gerçekden işe yarıyormu akşamlarıda oryantal aerobik yapıyorum cd var 37 dk yer hareketleri de var acayip ter atıyorum dün akşam başladım yapmaya arkadaşlar sizin kaç günde zayıfladığınız belli oldu dış açıdan vücut yani bebişler
Sorularmı cevap verirseniz sevinirim bebişler

BuGün bende baSladim eLma DiyeTineee :)
Sabah 5 Dilim SaLaTaLik 5 DiLim DoMaTeS ve 5 ZeyTin,Bir KepeKLi Ekmek biRde HaSlanMiS yumuRTayLa KahVaLTi eTTim
Hala aCikmaDim onDan yemeDim eLMaMi. MideMin KüCülmeSini iSTioRum oNDan
Ama SimDi biR YeSil Cay yapaYim kEnDime :) INSALLAH KiLoLaRi VerCezz aRKaDasLar.
BeNim Tam oLaRak 25 kiLo verMem GeRek
SuaN 80*im 55*olmam GeRek
umaRim HaZirana kaDar veRirRim bu kiLolarimi.
Sporda yaPaCagim.
4. Ayin 20Sine KaDar iSe Mutlaka 68 olmam Gerek arkaDaslar Sizce veriRmiyim bu Zaman iCeRsinde 10-12 Kiloo ?

yarim saatte olsa yürüyü$ümü yaptim.. buz buz resmen ya cok soguktu dondummm
elmamida yedim..
dün misafir gelmistiii ayy mutfakta hala tatlilar duruyor banabakiyor sankieyvahedigeldismile

ama yoookkaydirigubbakcemile2 kilolar gitceek ben yemicemm:umursamaz:banane..

Black'cim üzme kendini bende senin gibiydim sinav dönei cok zor oluyor istersen atlat sinavlarini fazla sIkma kendini diyetle kilo vercem diye..
bede sinavlari atlatir atlatmaz baslamaya calsitim ama kac gün oldu hala yemekten uzak duramiyorum.. hergün yeniden basliyorum ama bu sefer tutcam kendimi insallahhhguclubacismile

kleinefrau canim burda okuduysan 4-5 kilo verenler var 7-8 gün icerisinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…