fatmacımm cnmm kıyamam sana yaa gurbet tabikii çok zor allah yardımcın olsunn cnmmm
bu sabah pek iyi başlamadım.dün midem bulanıyordu.bu sabahta aynı şekilde uyandım.sanırım hasta oluyorum...kahvaltı yapmadım henüz.ne elma yedim ne başka bir şey.sadece su...dün dayanamadım ve tartıya çıktım.400 gr gitmiş.e devamıda gelir artık.ha birde dün akşam biraz salata yedim.belki midemi yatıştırır diye 1 dilim kepek ekmeği ile birlikte.sanırım bir şey olmaz bundan.bilmiyorumkismile:uhm:
yeni gelen arkadaşlara da hoşgeldiniz diyorum.benimde vermem gereken 10 kilo var.1 ayda veriyim diyorum ama önümde toplam 2,5 ay vbar.23 mayıs 2010 düğün tarihim :teytey: böyle rahat rahat oynayım diyorum düğünümde. bu arada kızlar hepinizi çok seviyorum.opuyorumnanaktan
günaydin cok sagol canimopuyorumnanaktan
ne sınavı canım?tatlım benım canını sıkma arada kaçamaklar olabılır onemlı olan pes etmemek..25 mekik çek bakalımolumunekankayizsmilekızlar sınavım yaklastı.. çok kötü hissettm dün kendimi ve yemeğe saldırdm yarında arkadaslarla gezmeye gidicez offf sisko blackkkk daha ne kadar ertelicennnn :gitme:
bende kahvaltimi yaptiiimm elma saatimi bekliyorum..
kar yagdi burdada hava cok soguk:çok üzgünüm:
yürüyü$ yatti gibi gözüküyor..
günde kaç adet elma yemeyiliyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?