kızlar walla bende cumadan beri süper gidiyordum am bu gece nazarmı degdi ne kendime hakim olmadım annemlerdeydik eşimlle içki sofrası yemekler falan derken bende yedim wallaa mafoldumben mafoldumben mafoldumben napayım arkadaşlar sapıttım bu gece beni 100 mekik bilee paklamaz en iyisi ben sabah erken kalkıp yürüyüş yapayımm demiii
canım bence acıkmazsanda elma yemelisin çünkü elma yedikçe veriliyor az yersen vermen daha yavaş olur..elma yıyerekte zaten mide küçülüyor canım
canım sen yeterki diyetini bozma azıcık sporla çok güzel sonuçlar alacaksın bence..öfff öfffff bi versem var ya inşallah gerçekden olur umutluyum hayal kırıklığına uğramam inşallah
canım kahvaltıdan sonra 2 saatte 1 yeşil elma yiyeceksin ve 4 bardak yeşilçay bol su bu kadar..merhaba arkadaşlar birisi bana bu elma dıyetini tamamen anlatırsa cok sevıneceğim yani kahvaltıyı anladım ama sonrasıı ??? benımde kiloo vermemm gerekıoo bu doğum kontrol hapı şişirıo benı sanırım
bu sabah tartılma bence canım tartıda oynayabılır canın sıkılmasın, dıyete devam morelını bozma bu da nazarlıgın olsunkızlar walla bende cumadan beri süper gidiyordum am bu gece nazarmı degdi ne kendime hakim olmadım annemlerdeydik eşimlle içki sofrası yemekler falan derken bende yedim wallaa mafoldumben mafoldumben mafoldumben napayım arkadaşlar sapıttım bu gece beni 100 mekik bilee paklamaz en iyisi ben sabah erken kalkıp yürüyüş yapayımm demiii
CaNim HaKliSin aMa MiDem aLmaDi cüNki cok aSiDli ya aLiSmam GeReKiYoR
BuGün tam 6 barDak yeSil Cay iLe 1 Bardak normAL CaY iCdim.
2 TanEde eLma yeDim. aCikmAdim ama yaRin daha FazLa yErim
merhaba arkadaşlar birisi bana bu elma dıyetini tamamen anlatırsa cok sevıneceğim yani kahvaltıyı anladım ama sonrasıı ??? benımde kiloo vermemm gerekıoo bu doğum kontrol hapı şişirıo benı sanırım
Kızlar merhaba bana da yardımcı olun lütfen 59 kiloyum ve en az 6 kilo vermek istiyorum. Elma Diyeti dikkatimi çekti ama ne kadar sağlıklı, tereddütteyim. CADIARZUCADIARZU
Birde okuyorum, sınavlarım falan oluyor enerji kaybı yaşar mıyım acaba?
belitim tabiki cnm yola dewam durmakk yokk umarım bukadar aç kalmamızın mükafatını alırızz demi cnm
bence etkiler ama o kadar aşırı bir klon yokmuş
diyeti biraz esneterek yaparsan
zaman uzar ama sınavlarını etkilemeden verirsin canım
bolşekerli hoş geldin cnmm senin kilon çok az elma diyetini aynı şekilde yap bizimle fakat saat 6 da akşam yemegini ye ekmeksizz yinede wermiş olacaksın cnm bu şekilde daha saglıklı olur senn için hem aç kalmassın hemde dikkat eksikligin olmazzz cnm
iLk GünLeR HaLSiz hiSSeDersIN belki ama aC kalmiyoRus o yüZDen bende öyle biRsey oLmaDi asLinda..
BenimDe SinaVlar Var ama eTKilemeDigi SüReCe bozmiCam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?