slm arkadaşlarrr nasılsınızz nasıl gidiyor keyifler iyidir inş.
fatmacımm kaç kilocukk gittii cnmm
yaa arkadaşlar benimde laptapumun sarjını bozmus oglum oyüzden giremiyorum nete annemdeyim şimdi ordan yazıyorum size firmadan istedim inş. ellerinde warsa hemen gelicek bu arada diyet tam gaz gidiyor dün gece eşimle yemeye çıktık ben 4 adet ızgara köfte yedim salatayla inş. bişi olmaz ama onun haricinde hiç kaçamagım yok bugünde süper gidioo wallaaa
valla denizim fatmanın kilosunu ben de merak ediyorum
kaç kilo gitti acaba
valla çok zor veriliyor işte bugünün konusu bendim okulda ama gelde bana sor ne zorluklarla verdiğimi
merhabalar opuyorumnanaktan
şimdiye kadar birşey yemedim ama birazdan mangalda balık yiyicem ekmekte yemiyecem
kahvaltıya eş değerde olur inşallah :Saruboceq:
iki elma yedim birde sirkeli suyumu içtim
valla okuldakilerin nazarına gelmezsem iyidir
bugün 5 tenefüs konu ben ve ne kadar zayıfladığımdı
bu arada 1 kilo daha gitti 70.5 oldum :teytey:
selam kızlar uzun aradab sonra yine aranızdayımmm:))))kilom 72 ben 1 haftada 4 kg vermiştim ama sonra bıraktım...bir kere bırakılınca dönüşü olmuyooo söyleyeyimmmmm nolur kaçamak yapmayın arkası çorap söküğü gibi geliyo yani bende böyle en azından:)))))hadi bakalım bu birinci günüm:))))herkese zayıflamada bol şans diliyorum yeni bir gün yeni bir başlangıç artı bugün kadınlar günü yani bizim günümüz:)))))
canım en başta seksi bebek arkadaşının her elmayla beraber 1 dilim kepek ekmeği yediğini yazmış
oda kilo vermiş ama seksi kadar hızlı deyil
ye ama elinden geldiği kadar kendini tutmaya çalış