Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba arkadaslar herkez iyi gidiyo benim tartilma günüm yarin cok merak ediyorum 7.hic gün hic tartilmadim alkisalkisalkis

Benim bugün ikinCi günümDü
sabah yumurta yiyemedigim iCin akSam Tavuk GögSü yedim azCik
Iki eLma yEdim bugünde ya Offf
Sabah okul Var Nasi Kahvalti yapCakSam eRKenden kalkiP
Artik meYvaLi yoGurt yapaRim hemen yEr gideRim
BaKaLim ne olACak Sonum..

slm arkadaşlar biri ayça demiş :) baktım adaşım varmış hele bende bi deniim dedim bu elma diyetini :) bende yarın başlıyorum allahın izniyle umarım dayanabilrim çünkü sigarayıda bıraktım sürekli bişeyler yiyesim geliyor üstesinden gelirim inş

kızlar günyadınnnnnn.evime geldim sonunda ve dietime bugün başlamış bulunuyorun verdiğim kilodan hiç almamışım okadar yediğim halde şaşırdımm .sizleri özledim.yeni arkadaşlar da gelmiş kalabalıklaşmışız.hepinizi öptüm

günaydın hepinize canlarım benim.iki gündür giremedim nete.malum haftasonuydu ve ben herifimin yokluğundan istifade kezenlerle zaman geçirdim.beakr günlerin tadını çıkarıyım canım azıcık...kaydirigubbakcemile3
haftasonu valla kaçamak yaptım diyemeyeceğim çünkü hepten gitti.elma yiyemedim ki hiç.. ctesi gerçi öğlene kadar yedim işyerinde ama akşam valla bira ve cips e dayanamadım.kuzenle bir arada olunca dayanamadık valla.öyle bi kaçamak oldu.dün sabahta çok yemedim gerçi.akşama da bizde misafir vardı ama midem küçülmüş heralde çorba ile doydum.az miktar diğer yemekten yedim.iki kaşık felan işte.yani anlayacağınız gitti benim diyet mafoldumben kızabilirsiniz banaklava: bu akşam cezamı uygulayacağım.dün çok yorgundum çünkü.kuzenle bütün gün ev temizledik.halılar kalktı her yer silindi vs eve gel yemek yap felan.yani spor yapmış kadar oldum aslında-tatlicadiarzu-

slm arkadaşlarrr nasılsınızz nasıl gidiyor keyifler iyidir inş.

fatmacımm kaç kilocukk gittii cnmm

yaa arkadaşlar benimde laptapumun sarjını bozmus oglum oyüzden giremiyorum nete annemdeyim şimdi ordan yazıyorum size firmadan istedim inş. ellerinde warsa hemen gelicek bu arada diyet tam gaz gidiyor dün gece eşimle yemeye çıktık ben 4 adet ızgara köfte yedim salatayla inş. bişi olmaz ama onun haricinde hiç kaçamagım yok bugünde süper gidioo wallaaa

merhabalar opuyorumnanaktan
şimdiye kadar birşey yemedim ama birazdan mangalda balık yiyicem ekmekte yemiyecem
kahvaltıya eş değerde olur inşallah :Saruboceq:
iki elma yedim birde sirkeli suyumu içtim
valla okuldakilerin nazarına gelmezsem iyidir
bugün 5 tenefüs konu ben ve ne kadar zayıfladığımdı
bu arada 1 kilo daha gitti 70.5 oldum :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…