Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

sllmm kızlar nasılsısızz

fatmacımmm süpersinnn harika wermişsin sen bizim gibi kaçamaklar yapmadın cnm demek maşşallah diyeyim cnmm darısı bizim basımıza inş.

titto cnm hoşgeldim bazen sayfalar çok birikiyor okurkende gözümüzden kaçıyor cnm aklına baska bişi gelmesin
yoksa burda hepimiz aynı amaç için bulunuyoruz oyüzden kimse kimseden slm esirgemezz cnmm

kilonu boyunu yaz bizde bilelim cnmm a.s.

belitim mangalda balıktan zarar gelmez cnm bütün diyet listelerinin en basında yer alır zaten oyüzden hiç kafana takma cnmm afiyet bal şeker olsunnn :dance: :dance: :dance:

Kızlar merhaba bende yarın başlıyorum. Beni de aranıza alır mısınız? :ecrin_bebek:

Bu arada çok fazla kilo veren arkadaşlara bir sorum var, kiloları verdikten sonra vucütta sarkma oluyor mu? Ben bugün tartıldım 59 kiloyum 5-6 kilo versem süper olacak. Sınıftakilere bu diyeti anlatttım ama bana vucudumda sarkma olacağını söyledileri.

valla bende sarkma olmadı...yani ben sezeryanlıyım 2 tane çocuğumda sezeryanla dünyaya geldiler 2.5 yaşında oğlum ve 6 aylık bir oğlum dahah var...benim karnım biraz sarkık onuda doğumdan dir diye dert etmiyorum çünkü vücüd kendisini doğumdan sonra anca 1 sene içinde toparlıyo.....sarkmalar için burda mekik yapanda var yarım mekik akşam 50 tane yatmadan önce 50 tane sabah kalkar kalkmaz bende yapıyorum...

tabiki canım gel buyur
güzelim sarkma olmadı sarkma olsa kilo verdiğinde vucutta zayıflık göstergesi olmaz
hepimizdede görünüşteki zayıflık hemen ortaya çıktı

slm çok tşkr ederim yahu bende biliorum ama malum sigarasızlıkda arada başıma vuruyor vede hoşbulduk bugün kahvaltımı ettim şehriye çorbası içtim vede köfte yedim 3 tanede yeşil elma yedim ama elmalar hem büyük hemde ekşi 2 tanesi bile bana gına getirtti yani bnm bugünü saymayalım dicem ama bakalım ekmek derseniz zaten haftalardır ekmek yemiorum sadece haftada 1 gün ailecek ettiğimiz kahvaltı sofrasında yerim ayrıca hergün yürüyüş yapıyoruz annemle bazen yarım saat bazen 1 saat ama şişkinlik sorunuma iyi geldi yürüyüş tavsiye ediyorum arkadaşlar :sm_cool: bu arada kilom 64 boy 160cm

tabiki canım gel buyur
güzelim sarkma olmadı sarkma olsa kilo verdiğinde vucutta zayıflık göstergesi olmaz
hepimizdede görünüşteki zayıflık hemen ortaya çıktı

Kızlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Şimdi ben ilk sayfada yazıldığı gibi mi başlayayım? Sizin başka önerileriniz var mı? Ay çok soru soruyorum kusura bakmayın ama kilolarla başım fena dertte. guclubacismileguclubacismile

slmm arkadaslar sarjımın dayandıgı yere kadr sizlerle birlikte olucam malesef bende biraz önce 40 dk yürüyüş yaptım koşu bantında 15 dk da yer hareketleri 3 gndür 79 da takıldım arkadaşlar yaa bakalım yarın 78 i görürüm inş..
böyle olunca sinirlerimde bozuluyor walla

bende hala yesil elmaya devam ediyorummm.. günlük bir saat yürüyüsümüde yapiyorum
ama kacamaklarimdan dolayi tatilmadim henüz :)
artik hafta sonu tartilcam

kızlar ara falan werdik yaa tartılma günümüz çarsambaydı ama ara werip tekrar basladıgım gün cuma o yüzden ben cuma tartılıcam ozaman tam 1 haftam doluyor ne dersinizz

slm bayanlar tekrar. yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza.
burda bizim slogan tam destek hep destek.sizede destek olruz :) :lepi:
ben 300-400 gr vermiş görünüyorum ama hafta sonu bozdum.normal verememem daha fazla.

denizim üzülme verirsin.sen azimlisin.vereceksinvereceğiz hepimiz ama bu haftanın en güzel performansı fatma dan gelmiş.aferin sana çok sevindim senin adına.
ayçadan hala ses yok.bayağı merak ettim.inş ters bir şey yoktur.

bi ayça gitti öbürü geldi işte :) bnm adımda ayça :))

canım hoş geldin sefa geldin.
ayça bizim bi arkadaş 3-4 gündür hiç girmedi buraya ve merak ettik.:uhm:

bu arada bende sigarayı yeni bıraktım ve diyete başladım bu yüzden.hihoyyytsağlıklı yaşayacağım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…