ne güzel aferin tebrik ederim canım benim buyrunnnnnnnnn
hak etmişsin
çal felekten bir gün :teaytey:s[sa/QUepimiziOTE]
coksagol bugün hepimizin günü diyete devam kacamak dedigsem sadece corba yiyeceyim elmaya devam:lepi:
kızlar bu dietten sudan mı kaybetiyoruz yoksa yağdan mı
FATMA kaç günde 6 kilo verdin cnm[/QUOTE mehaba canim 8günde verdim guclubacismile
kızlar bu dietten sudan mı kaybetiyoruz yoksa yağdan mı
Kızlar merhaba bende yarın başlıyorum. Beni de aranıza alır mısınız? :ecrin_bebek:
Bu arada çok fazla kilo veren arkadaşlara bir sorum var, kiloları verdikten sonra vucütta sarkma oluyor mu? Ben bugün tartıldım 59 kiloyum 5-6 kilo versem süper olacak. Sınıftakilere bu diyeti anlatttım ama bana vucudumda sarkma olacağını söyledileri.
titto cnm hoşgeldim bazen sayfalar çok birikiyor okurkende gözümüzden kaçıyor cnm aklına baska bişi gelmesin
yoksa burda hepimiz aynı amaç için bulunuyoruz oyüzden kimse kimseden slm esirgemezz cnmm
kilonu boyunu yaz bizde bilelim cnmm a.s.
valla bende sarkma olmadı...yani ben sezeryanlıyım 2 tane çocuğumda sezeryanla dünyaya geldiler 2.5 yaşında oğlum ve 6 aylık bir oğlum dahah var...benim karnım biraz sarkık onuda doğumdan dir diye dert etmiyorum çünkü vücüd kendisini doğumdan sonra anca 1 sene içinde toparlıyo.....sarkmalar için burda mekik yapanda var yarım mekik akşam 50 tane yatmadan önce 50 tane sabah kalkar kalkmaz bende yapıyorum...
tabiki canım gel buyur
güzelim sarkma olmadı sarkma olsa kilo verdiğinde vucutta zayıflık göstergesi olmaz
hepimizdede görünüşteki zayıflık hemen ortaya çıktı
yaa buarada ayçadann halaa haber yok iyice merak ettim wallaa....
bi ayça gitti öbürü geldi işte :) bnm adımda ayça :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?