Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

sllmm kızlar nasılsısızz

fatmacımmm süpersinnn harika wermişsin sen bizim gibi kaçamaklar yapmadın cnm demek maşşallah diyeyim cnmm darısı bizim basımıza inş.

sllmm bugüne kadar hic kacamak yapmadim bugün yaptim bir tabakcorba yedim elmaykaydirigubbakcemile5a devam

evet sanırım 2 kere tebrik alcaz :) damlapacım doğru bi karar almışın cnm gerçi ben arada dayanamayıp yaktıığım oldu ama umarım bundan sora olmaz birde yaa bu yeşil elmaların ekşi olmayanı olmuyomu acep midem fena oldu yaa bide kahvaltıdan sora elmadan başka bişe yok hemi? oofff offffffffffffffffffffffffffffff fenaaaaaaa inş dayanırım ama sanmıom kesin kaçamak yaparım ben çorbaydı falan ekmekle tatlıyla aram yok allahtan

ne güsell cnm yaptınmı zaten kaçamaksız yapacaksın yoksa arkası geliyor walla ben 1 lokma yedimmi dewamı fazlasıyla geliyor wallaa sabrın için seni tebrik ediyorum walla cnm süpersin
buyrunnnnnnnnn alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

evet sadece elma kahvaltıdan sonra canıma.s...başka bir şey yok...4 fincan yeşil çay ve en az 3 lt su...

birde yeşil elma mideni rahatsız ediyorsa kırmızı elma yiyebilirsin.ama yeşil elma daha etkili...

denizim bende yedim az önce son elmamı.

aklinialirimsmile ya çok özendim fatmaya maşallah aman nazarım değmesin. bende bu hafta asla ama asla yapmayacam kaçamak.hafta sonu nişanlım geliyor.onun karşısına kilo vermiş olarak çıkmak istiyorum. pazara kadar en az 3 kilo versem keşke. offff Şeniz zaten çok özledim onu mafoldumben

şirine aynı kilodayız canım seninle.boyun kaç? benim 1.68

kızlar bana biraz müsade gece yine gelirim pc min çok az şarjı kaldı onuda daha sonraya saklayımm :) hepinizi öpüyorumm opuyorumnanaktan

kızlar yaw kırmızı elmayla yapıpda netice alan oldumu ? heryerde yeşil elma yazıo tereddütte kaldım gerçi ben dün 4 kg yeşil elmamı aldımdı mecbur önce onları bitircem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…