Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

mide rahatsızsa kırmızı elma kullanabilirsin diyordu.ben bi yerde okumuştum.

şirine boylardaaynı sayılır.bakalım hangimiz daha çok vereceğiz bi haftada :):lepi::teytey:vereliniortak

insallah canim insallah:)
nisanlin geliyormus sanirim.. güzel bir süpriz olur .. bi kac kilo diyoruz ama bariz bir fark oluyor canim

insallah canim insallah:)
nisanlin geliyormus sanirim.. güzel bir süpriz olur .. bi kac kilo diyoruz ama bariz bir fark oluyor canim

evet geliyor pazar günü kısmetse canım...onun karşısına güzel çıkmak istiyorum.gerçi o çok dert etmiyor kilolu olmamı ama ben kendimi aynaya baktığımda zayıf görmek istiyorum...vermem gerekn 10 kilo felan ama hafta sonuna kadar 3 kilo versem süper olur.
bence bu işi başarırız biz değil mi şirine kaydirigubbakcemile5

anliyorum canim.. yaaa basaralimm evet kaydirigubbakcemile5

ya benim zamansızlık gibi bir sorunum var.yürüyüş yapamıyorum hiç.bu leslie diye b,r şey vamış.baktım netten ama indiremedim programı.sende var mı o program?bilmiyorumkismile

en azından evde bir şeyler yapıyım 30 dk bile yapsam kar kardır...hihoyyyt oturdukça mayışıyorum iyice...

benneyaptımkiyok canim bende baktim ona ama indiremedim yani yüklenmedi bende birtürlü..

bende müzik dinlemeyi seviyorum kafa dinliyorum yürüyüs yaparkan.. birde suan univ tatil.. zamani degerlendirmeye bakiyorum vallah yoksa tembellik diz boyu bendelaelaelaelaelae

hmm olmadi y.tube den birseyler bakinsan canim orda bulunur diye düsünüyorum.. yada ev müsait oldukca müzigi ac ve dans et:)

herkese merhaba,elma diyeti bana her nedense cazip geldi.Ben de yarın başlıyorum.Aslında böyle şok diyetlere karşıyım.Sonuç hüsran olabilir.Ama bu cazip geldi ve yarın ben de deniyorum.ılk aşamada 5 gün veya 1 hafta yapacağım.bunu diyet değilde zehirden arınma gibi düşünmek istiyorum.Daha fazla yapmak isterim ama korkuyorum geri almaktan:yaından itibaren ben de varım

baynlar bu sabah tartıldım.dayanamadım ama çok da iyi oldu çünkü moralim biraz olsun düzeldi çünkü 66 görünüyorum.haftasonuna kadar biraz daha verebilirsem harika olacak:)

:sm_confused:

canım çok tşk ederim ama of ya açılmıyor işte...**** koyuyorlar adres kısmının olduğu yere ve açamadım

cnm o zaman önce diyetcenter'e üye ol google dan leslie ile 5 mile yaz diyetcenter ın çıkıyor linklerin olduğu sayfası msj attı aralara noktaları sen koyarsın artık

Son düzenleme:
Günaydın kızlar

ben cuma günü bıraktım elmayı, regl oldum kaçamakların bini bin para . Reglim bitsin yine başlıcam ama kendimi salmadım, akşamları k-fleks yiyorum, + leslie 3 yapıyorum 3-5 gündür ama bana hafif geldi 5 ini indirmeyi düşünüyorum.

Hepimize fit günler :)))

hatunlar bende aşkam 2 kase çorba içtim + kepek ekmeği .yine makarna falan yemedim şükür aksam kaçamaklarını en az hasarla atlatmak istiyorum

ya ben adet oldum...offf sancısı ayrı dert şiş görünmem ayrı... ama ona rağmen bu sabah tartıda 66 çıktım.oleyyyyy:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…