ya ben adet oldum...offf sancısı ayrı dert şiş görünmem ayrı... ama ona rağmen bu sabah tartıda 66 çıktım.oleyyyyy:teytey:
tebrikler :) walla ben hiç dikkat edemedim dün çorba falan içtim bugünde herbalife shake vardı bende yarım kutu sütle onu yaptım içtim bi bardak yarım simit yidim :S sabahın köründe kalkmıştım ama 5.30 falandı kahvaltımı ettiğimde o bakımdan sanırsam acıktım elma kesmedi henüz 1 elma yidim birazdan ikinciyi yicem ha bu arada buna rağmen 63 olmuşum bendebide tam uysak nolcak kimbiir
ya ben günü sadece elmayla kapatamıom offf yaaa böle hafif öğünler yiyerek aralardada yeşil elma yiyip kilo veren oldumuki acep ?
valla canım geçen hafta bende senin gibi yaptım.akşamları az çorba felan içtim ama veremedim hiç.hatta haftasonu abarttım yani ama dün diyete harfi harfine uydum ve bu sabah şok oldum.66 olmuşum...
merhaba kızlar ya banada bi anlatsanıza şu elma diyetini nasıl yapıyorsunuz sabah normal kahvaltı sonra sadece elma başka bişey yokmu yoksa hafif bişeyler yenilerek elma mı yiyorsunuz benimde 10 kilo fazlam var vermk istiyorum aama nasıl işte çözüm aramaktayım bana yardımcı olurmusunz fatmacım 6 kilo çok iyi bi kilo peki ne kadr fazlalığın vardı senin şimdi fazlalık çoksa verilen kiloda o orantıda daha fazla oluyor çünkü ve lütfen nasıl yaptığını ne yediğini neleri yemediğinide yazarsanız çok mutlu olurum
çok çok iyi yahu :) tebrik ederim o zaman bende yarın tam uyguliim bugünde yan yattı yani haftaya erkek arkimin yanınd aolcam şok olsun beni görünce her konuda hep kayış atcam sanıolar yaw aynı pantolonu giymekten bıktım elimde eski ama yeni gibi yani çok az giyilmiş kotlarım var inat ettim bu kış kendime alışveriş yapmadım onların içine gircem diye bi sürü giysim var neden masraf edemki demihem keseme hemde moralime fayda
bende de alınmış ama 1-2 kere giyilmiş elbiselerim var.bu sene düğünümden sonra onlarla tatile gitmeyi düşünüyorum.inat ettim valla.hem gelinliğimin içinde incecik olmak istiyorum.
valla nişanlım gayet iyi her şekilde fit adam :asigim: ama ben yanında kocaman duruyorumkendimi beğenmiyorum bu halimle...sırf onun yüzünden kilo vermek istedim.çokta zamanım kalmadı zaten. 2,5 ay kaldı sadece düğünemafoldumben
mrb kızlar ben yine aranıza katıldım biraz ara vermöek zorunda kalmıştım 2gündür yine başladım diyetimeinşallh bukez istediğim kiloya ulasabilirm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?