Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

ya ben adet oldum...offf sancısı ayrı dert şiş görünmem ayrı... ama ona rağmen bu sabah tartıda 66 çıktım.oleyyyyy:teytey:

tebrikler :) walla ben hiç dikkat edemedim dün çorba falan içtim bugünde herbalife shake vardı bende yarım kutu sütle onu yaptım içtim bi bardak yarım simit yidim :S sabahın köründe kalkmıştım ama 5.30 falandı kahvaltımı ettiğimde o bakımdan sanırsam acıktım elma kesmedi henüz 1 elma yidim birazdan ikinciyi yicem ha bu arada buna rağmen 63 olmuşum bende bide tam uysak nolcak kimbiir

sende fazla kilo yokmus zaten canımmm : )))

kız ben o herbalife kullandım kilo yaptı dikkat et :sinifsinif:

yaa aslında aşırı bi kilom yok ama ben etine dolgun görükürüm her daim yani yüz zayıf belden aşağı sankim başka biri armut tip yani :) ama 52 kiloyken bile hiç öle dal gibi görükmedim ömrümde genetiğimde yok şekerim bnm zayıflık herbalife evet doğru ben hem satıom hem kullanıom 2 kilo aldımdı ama hem öğün yedim hem onu yedim hehe haliyle yani daha önce yağ yakıcı ve shake le kilo verdimdi ama para yetişmi ona o bakımdan elma daha ekonomik şimdi sadece yeşil çay yerine yağ yakan bi çayı var çokda leziz onu alcam vardıda bitti şimdi tekrar alcam oda 1 hafta dayanıo yahu günde 4-5 bardak içince ama selülit falan yarıya indi çok harika bi çay neysem ben elmamı yiyem en iyisi :)

bencede canım hangi çaymış...bizede söyle bizde alalım...

ya ben günü sadece elmayla kapatamıom offf yaaa böle hafif öğünler yiyerek aralardada yeşil elma yiyip kilo veren oldumuki acep ?

ya aslında bana göre pahalı ben bekarım çalışmıomda yoksa geçen kış kulandım faydasınıda gördüm hapıda var yağ yakan o daha hesaplı ve daha çabuk etki edio sanırsam ama ben sürekli çay kayfe içen biriyim o bakımdan çayına devam edicem bu elmalar iş görmezse hapınıda alcam hap 72tl içinde 90 adet var günde 2 den 45 gün gider çayda 50g 48 tl 100g da var ama onun şuan fiuatını bilmiom çayının sadesi limonlusu şeftali ve ahududulus var şekersiz yinede tatsız gelio bana ben tatlandırıcı atıom

merhaba kızlar ya banada bi anlatsanıza şu elma diyetini nasıl yapıyorsunuz sabah normal kahvaltı sonra sadece elma başka bişey yokmu yoksa hafif bişeyler yenilerek elma mı yiyorsunuz benimde 10 kilo fazlam var vermk istiyorum aama nasıl işte çözüm aramaktayım bana yardımcı olurmusunz fatmacım 6 kilo çok iyi bi kilo peki ne kadr fazlalığın vardı senin şimdi fazlalık çoksa verilen kiloda o orantıda daha fazla oluyor çünkü ve lütfen nasıl yaptığını ne yediğini neleri yemediğinide yazarsanız çok mutlu olurum

ya ben günü sadece elmayla kapatamıom offf yaaa böle hafif öğünler yiyerek aralardada yeşil elma yiyip kilo veren oldumuki acep ?

valla canım geçen hafta bende senin gibi yaptım.akşamları az çorba felan içtim ama veremedim hiç.hatta haftasonu abarttım yani ama dün diyete harfi harfine uydum ve bu sabah şok oldum.66 olmuşum...

valla canım geçen hafta bende senin gibi yaptım.akşamları az çorba felan içtim ama veremedim hiç.hatta haftasonu abarttım yani ama dün diyete harfi harfine uydum ve bu sabah şok oldum.66 olmuşum...

çok çok iyi yahu :) tebrik ederim o zaman bende yarın tam uyguliim bugünde yan yattı yani haftaya erkek arkimin yanınd aolcam şok olsun beni görünce her konuda hep kayış atcam sanıolar yaw aynı pantolonu giymekten bıktım elimde eski ama yeni gibi yani çok az giyilmiş kotlarım var inat ettim bu kış kendime alışveriş yapmadım onların içine gircem diye bi sürü giysim var neden masraf edemki demi hem keseme hemde moralime fayda

hoşgeldin canım aramıza...
sabah 2 dilim kepek ekmek yağsız peynirle ister tost yap ister öyle ye tabi tostta yağsız olacak 1 domates 1 salatalık arkadaşlar haşlanmış yumurtada yiyor ama ben yemiyorum.sonra iki saat ara ile yeşil elma yiyorsun.4 fincan yeşil çay ve en az 3 lt su.tabi ben suyu çok içemiyorum ama idare ediyorum.geçen hafta kaçamaklarım oldu ve ben kilo veremedim.bu hafta kaçamaksız deniyorum.bakalım ne olacak.benimde 10 kilo kadar fazlam var am asıl ulaşmak istediğim kilo 55-56 ben şuanda 66 yım.2 kilo vermişim sadece.:sinifsinif:

bende de alınmış ama 1-2 kere giyilmiş elbiselerim var.bu sene düğünümden sonra onlarla tatile gitmeyi düşünüyorum.inat ettim valla.hem gelinliğimin içinde incecik olmak istiyorum.
valla nişanlım gayet iyi her şekilde fit adam :asigim: ama ben yanında kocaman duruyorum kendimi beğenmiyorum bu halimle...sırf onun yüzünden kilo vermek istedim.çokta zamanım kalmadı zaten. 2,5 ay kaldı sadece düğünemafoldumben

ya bugün nerdesiniz bayanlar?denizin şarjı bitti.ondan haberimiz var.ayça hala ortalarda yok:uhm: belitim hiç görünmedi...fatma da yok Allah Allah nerde bu millet???? şirinede yok????

yok yok tatlımcım zamanın var yeterli bi süre yani çünkü çok kilon yok bnmde erkek arkadaşım spor hocası üçgen adam yaa :S anlıom seni bazen bnm neremi beğenio dediğim bilem oldu ama bu şekilci olmayan insan olan erkeklere sahip olduğumuz için ne kadar şanslı olduğumuzu gösterir kaldıki bizde fena değiliz cnm ama seni pes ettirmicek gaza getircek bi konu olarak ele alırsak böle bi hedef her zaman iyidir takıntı haline getirmediğin sürece yola devam olumunekankayizsmile

mrb kızlar ben yine aranıza katıldım biraz ara vermöek zorunda kalmıştım 2gündür yine başladım diyetimeinşallh bukez istediğim kiloya ulasabilirm

mrb kızlar ben yine aranıza katıldım biraz ara vermöek zorunda kalmıştım 2gündür yine başladım diyetimeinşallh bukez istediğim kiloya ulasabilirm

hoşgeldin canım:) bizimde amacımız bu zaten...istediğimiz kiloya ulaşmak...:sm_cool:

damlapacimmmm tbrk ederim canim 2 kilo cok iyi heleki hafta sonuna kadar 3 kilo gitse iyi olur diyordun:teytey: bu gidisle sen 5 kiloyu bulursun herhalde:sm_cool:
cok sevindim senin adina.. ay birde ben uyabilsem

arada yesil elma yiyorum ama diger yemeklerden hala elimi cekemedim yarim kilo gitmis sadece naniknanikgamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…