Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

yeni gelenlerde ho$gelmi$$$.opuyorumnanaktan. insallah sizler istediginiz hedefe ula$irsiniz kizlarzemuszemus

ben buranin tembellerindenim :kedi: ohaoldumsmile

yeni gelenlerde ho$gelmi$$$.opuyorumnanaktan. insallah sizler istediginiz hedefe ula$irsiniz kizlarzemuszemus

ben buranin tembellerindenim :kedi: ohaoldumsmile

canım bende daha önce buranın tembeli ve kaçamaklar kreliçesiydim ama malasef mayısa kada 10 kilo vermm lazım nişanım var onn için biraz daha azimliyim artık inşallh hepberaber kilolardan kurtuluruz:dance:

hoşgeldin canım:) bizimde amacımız bu zaten...istediğimiz kiloya ulaşmak...:sm_cool:

hosbuldum cnm ::))))) inşallh en kısa zamnda istediğimiz kiloya kavusuruz:) daha önce yapmıştım birebir uygulayamadım tabi kaçamaklarla beraber 1.5 ayda 4kilo varmiştim bu sefer kaçamak yapmıcam artık:teytey:

canım bende daha önce buranın tembeli ve kaçamaklar kreliçesiydim ama malasef mayısa kada 10 kilo vermm lazım nişanım var onn için biraz daha azimliyim artık inşallh hepberaber kilolardan kurtuluruz:dance:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
demekki yalniz degilmisim ama tmm degismesi lazim simdisempatiksalakcinni
kacamak yaptim diye yaza yaza bi hal oldum okuyanlar diyordur artik ne diye burdaysa ama napimm

insallah atarizda kultuluruz. bende yaza kadar vermek istiyorum ama nisanin sonunda arkadasin dügünü var ozamana kadar 60 fln olsam süper olacakhihoyyyt

hosbuldum cnm ::))))) inşallh en kısa zamnda istediğimiz kiloya kavusuruz:) daha önce yapmıştım birebir uygulayamadım tabi kaçamaklarla beraber 1.5 ayda 4kilo varmiştim bu sefer kaçamak yapmıcam artık:teytey:

bi kacamakci dahaaalaelaelaelaelae insallah bu sefer kacamaksiz atlatiriz canimmm

kendi kendime konusur gibi oldum birazcik.. :)
birazdan yürü$e cikacagim ve 1 bucuk saat yüricemmm

arkadaslar siz ne tür spor yapiyorsunuz.. o leslieyi yapan varmi?
nasil i$e yariyormu? hani uzun vadeli yapmis olanlar varsa eger.

inşallh veririz cnm yaa bakalım sabredelim gidr kilolar

selam mevsimim dedigingibi sabah kafvaltisi iki saate bir yesilelma 3litre su yesilcay kilom68 tam 6kilo verdim bundan sonrasi bu kadar hizli olmaz biraz sor oluyor ama ardaslarla biri birimize destek oluyoruzolumunekankayizsmile

geldim kiz buradayim damlapa evisleri bitmiyorki kaydirigubbakcemile5

ya biter mi iş güç hiç.bende yoruldum bugün eve gidip yatıyım diyorum biraz.adet oldum bugün dengem bozuluyor.kendimi sağa sola çarpıp duruyorum zaten :sinifsinif:kafamçokkarıştı

ama ne olursa olsun devam diyete.bozmayacağım bu hafta...kararlıyım bu konuda.2 kg verdiğimi görünce gaza geldim.cumaya kadar kaç vereceğim acaba.şirine geçtim seni bak bu yarışı ben kazanacağım gibi:)olumunekankayizsmile

canim daha önce sana yazdigim msji okudunmu bilmiyorum.. vallah bes kiloyu verirsin sen bu gidisle ..yaris yapiyoruz ama senin adina cok sevindim canim sositososito
ben nebicim rakibim demi..baksana laelaelaelaelae hic hirs azim yok bende.. halbuki dersdi i$ti hic birseyle mesgul da deyilim .. niye böyle oldum anlamiyorum benneyaptımki

gördüm canım yazdığını inş veririm ama sende biraz azimli ol hep birlikte verelim.bak ne güzel sen yürüyüşte yapabliyiorsun.ben anca işe gidip gelirken 10 15 dk anca yürüyebiliyorum kiÇok üzgünüm çoook

arkadaşlar a.s.a.s. ben 26 yaşıma geçen hafta girdim dünya tatlısı 5 yaşında bi oğlum var eşimin görevi nedeniyle erzurumdayız buraya geld,kten sonra hayatım karardı bende guatr vede extradan pis boğaz var bunun yüzünden 80 li rakamlara çıkmıştım fakat buraya gelince rakamlar 104 ü gösterdi neyse işte ben 1 aydır diyet yapıyorum ve 98 i gösterdim fakat yarın elma diyetine başlıyorum güzel bi kahvaltı veeeee yatana kadar elmaaa offf ama yapacam 2 ay 3 ay her neyse istedim kiloya gelene kadar yılmadan bu sefre ewet yılmadan yapacam ve sonra rahatça istedim şeleri giycem ama lütfen destek olun emi hergün yazmaya çalışcam ok hepinizi :a015:

slm kızlar nabersınız dün tartıldım 1 haftanın sonucu 2 kilo 65 olmuşum buna şükür ..bugun azıttım yalnız börek yedim ve yürüyüşe gitmedim yarın tartı morelimi bozcak tartılmıcam zaten..
fatma belitim ve damlapa tebrıkler kızlar

merhaba kızlar
özellikle damlam
yeni gelen arkadaşlar sizler de hoş geldiniz

valla kızlar bugün canım çıktı 6 saat ders ve hemen sonrasında 4 saat mahalle taraması daha yeni geldim desem ne dersiniz
damalam adet döneminde 2 kilo verdiysen normal zamanda daha iyi verirsin tebrik ederim canım
evet canlar bu işin sırrı kaçamak yapmamak
ben bugün yine kahvaltı yapmadım mangal tavuk bir kase ancaktır ve çok az balıkla kepek ekmeği yedim

sagol tatlım benim
bende seni tebrik ederim iki kilo iki kilodur böyle böyle gder ama senin tabirinle azıtmamaya dikkat et

hiç canını sıkma güzelim aramıza katıldın bile
tabiki hepimiz destek oluruz
merak etme diyeti yapınca kilolar bir bir gidiyor hele tam yapınca daha iyi gidiyor

herkese mrblar..
yineler sizde hSg :)
yürüyüsümü yaptimda geldimm hava buz gibi ama iyi geliyor..insan rahatliyor vallah..
elmalarimida yedim yani sira salatada yedim ve biraz corba ictim..hmmm

yaa bende yemek yidim yaaa akşam elma yiceem saatte kurufasulye ve salata yedim accukda ekmek bandım salataya off yaaaaa artıkın bunun üstüne bide elma yemem hehehe bu arada sigarada içtim bugün batırdım resmen akşam yatmadan önce leslie ile 5 mile yapcam artık bana cezaaaaaaaaaaa ki gündüz normal yürüyüşümü yapmıştım gerçekten hava buz ama insana iyi geliyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…